Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#801 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 20 February 2011 - 09:52 PM

Tabujevci so mi všeč! S to novo pevko so mi dosti bolj zanimivo, kot s prejšno. O Leeloojamais pojma nimam kaj si naj mislim, toliko elektronike, še njen glas se mi zdi čisto drugačen, kot da bi bil elektronsko obdelan, čudna pesem. Sylvan mi ima pa spevno pesem, sam me preveč na DJ BOBO glasbo spominja.
  • 0

#802 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2011 - 10:33 PM

Sylvain - izsek komada
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#803 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 February 2011 - 10:40 PM

QUOTE(bellini @ 20. 2. 2011 - 21:52) View Post

Tabujevci so mi všeč! S to novo pevko so mi dosti bolj zanimivo, kot s prejšno.

Uf, se definitivno NE strinjam- tista Nina (?) prej mi je bila VELIKO bolj karizmatična in nasploh interesantna.
  • 0

#804 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 February 2011 - 10:48 PM

Nina, da.

Meni je bila ona živa groza, tečna, vokalno pa obupna; ta se mogoče zdi malo manj karizmatična, ampak ni nujno, Nina se je pač znala neverjetno ven metati.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#805 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 February 2011 - 10:50 PM

Meni je vokalno gledano ta zdaj boljša, definitivno, ampak je bila tista Nina veliko bolj izstopajoča.
  • 0

#806 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 February 2011 - 10:51 PM

Je res.

No, meni je nova bolj všeč. wink.gif

• 0

#807 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 February 2011 - 11:15 PM

Ta nova je moja bivša sošolka, in definitivno ni nič karizmatičnega na njej. laugh.gif Ali pa stvar okusa, no.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#808 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6708 posts

Posted 20 February 2011 - 11:34 PM

Meni je bila prejšnja pevka boljša. Bolj simpatična. Po glasu je ta super, ampak vizualno in po obnašanju me ne pritegne...
  • 0

#809 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 February 2011 - 01:30 AM

OK, kok je to stara pa kok nova pevka!?

To so menjali že par let nazaj!?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#810 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 February 2011 - 08:54 AM

Ja, že nekaj let nazaj.

Stara: Nina
IPB Image

Nova: Tina
IPB Image

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#811 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 21 February 2011 - 09:20 AM

Saj nisem govorila o karizmatičnosti. Boljšo, zanimivejšo glasbo delajo in Tinin vokal mi je bolj všečen. Me je pa Nina s svojim obnašanjem dokaj odbijala, morem priznat.
  • 0

#812 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 February 2011 - 10:15 AM

Tina je zakon! men je vizualno ful luštna, un razmak med zobmi wub.gif pa njen stil mi je top. glede glasbe pa tut, boljši glas, boljši nastop, boljši komadi. Tabu bi mogu it naprej
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#813 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 February 2011 - 10:17 AM

Jaz komada še nisem slišala.

Se pa strinjam glede pevke, sem že napisala; Nina mi je bila preveč vulgarna, pa vokal: down.gif . Kar neko hreščanje. blink.gif

edit: KLIK - komad od Tabu

edit2: KLIK2

Kakšen se vam zdi MU in predvsem - obleka? smile.gif biggrin.gif

edit.3. KEUC bo zmagala, zapomnite si moje besede. cool.gif laugh.gif
  • 0

#814 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 21 February 2011 - 10:45 AM

edit.3. KEUC bo zmagala, zapomnite si moje besede.

Upam, da ne, kar eno pesem ima. ermm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#815 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 21 February 2011 - 11:05 AM

QUOTE(Kinky @ 21. 2. 2011 - 10:17) View Post

edit.3. KEUC bo zmagala, zapomnite si moje besede. cool.gif laugh.gif

Če jo bo komisija dala v finale, potem sem prepričana, da bo zmagala. Sem pa zadovoljna s pesmimi iz letošnje EME, skoraj vse imajo potencial za velike radijske hite.

Aja in kako se vam zdi izbor komisije/žirije: Darja Švajger, Mojca Mavec in Severina blink.gif

Meni je tole zgrešeno, še posebej ker bodo te tri odločale za koga bodo gledalci sploh lahko glasovali. Jaz bi v žirijo dala pod 1. več različnih ljudi tudi iz radija, pod 2. pa ne vem zakaj je potrebna Severina hmm.gif, za bolj objektivno mnenje al kaj?
  • 0

#816 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 February 2011 - 11:09 AM

Za popizdit. blink.gif blink.gif

Komisija je TOTALNO zgrešena, kje so glasbeni uredniki? Kje so pisci glasbe, tekstov?

Severina - saj nimam popolnoma nič proti njej, ampak HALO?
  • 0

#817 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 February 2011 - 11:23 AM

Joj, upam, da Keuc ne zmaga. Včeraj sem iz čistega mazohizma še enkrat pogledala ta njen prednastop za Emo; vsakič, ko jo slišim, mi ima bolj ogaben glas; fuj.
  • 0

#818 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 21 February 2011 - 11:52 AM

Meni pa so po prvem poslušanju všeč komadi od Leeloojamais, DJ Sylvain, Mike Vale & Hannah Mancini (gre hitro v uho), Tabujev (meni so oni že tako zelo všeč, ampak nisem najbolj prepričana, da je to tudi komad, ki bi se dobro odrezal na Evroviziji).

So pa tako generalno gledano letos res boljši komadi kot so bili prejšnja leta. thumbup.gif Ni nobenega ob katerem bi se vprašal ali se šalijo ali mislijo resno.

Glede komisije pa Severina, seriously? huh.gif

Kdaj bo potekal izbor?
  • 0

#819 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 February 2011 - 12:57 PM

Ne razumem, zakaj vas toliko moti prisotnost Severine v komisiji? Ker ni Slovenka? Sori, ampak za moje pojme (pa sploh nisem njen fan, ali karkoli podobnega) ima kvalitetnejšo glasbo kot večina naših pop pevcev.
Švajgerca mi je pa mimo, Mojca Mavec pa tudi.
Je sicer res, da je MM bila stalno na Evroviziji zadnja leta in sklepam, da so jo dali lih zato v komisijo, ker se "spozna" na glasbo, ki je na teh izborih uspešna. No, jaz bi rekla, da je Evrovizija itak polom kar se tiče kvalitete in, da bi morali predstavnika izbirati izven teh norm.

Bolje bi bilo, če bi dali v komisijo več talentiranih glasbenikov z več različnih žanrov. Pa kakega producenta, itd.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#820 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 21 February 2011 - 01:03 PM

Gre se za to, da nekak bi naj sami izbirali svoje izvajalce, ki jih pošljemo na ES. Vsako leto neke tujce vlačimo v komisijo, da odločajo namesto nas. Še nisem slišala, da bi katera druga država isto počela. Izgleda, kot da nimamo dovolj domačih glasbenih strokovnjakov, ki bi bili sposobni odločati v teh zadevah. Žalostno.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users