Posted 14 August 2006 - 01:03 PM
Umre Muji žena. Zove on na radio, da bi naručijo osmrtnicu..
A šta da napišemo, pita ga neko sa radia?
Kažite samo: UMRLA FATA!
Ali gospodine, zar se vam ne čini to premalo?
Ne, dosta je, da ne bude preskupo, kaže Mujo.
Gospodine, ali do pet rječi je ista cjena, tako da mirno dodajte još nešto.
Dobro onda objavite ovako: UMRLA FATA, PRODAM GOLF DIZEL!
Mujo in Haso se hoceta presvercati v avstrijo in se obleceta v kravo in ko prideta na carino jima niso verjili da sta krava in so jima pripeljali eno samokolnico sena in dve vedri vode. ker je bil mujo spredaj je moral vse to popiti in pojesti haso se je pa ves cas smejal kako se je mujo matral! In naenkrat mujo prasne v smeh in ga vprasa haso kaj je smesnega. Mujo odgovori "BIKA ti zenejo!"
Upita Perica oca:
- "Tata, cemu sluze prsti na ruci ?"
- "Pa vidis sine, palac ti je za autostopiranje. Kaziprstom pokazujes nesto ili zapretis nekome. Srednji prst, to cu ti objasniti kada budes bio punoletan, jer sada to ne bi shvatio, domali prst nosi prsten, a mali sluzi za cackanje nosa."
Dorastao Perica osamnaesti rodjendan, i tada podsjeti oca da mu je obecao objasniti cemu sluzi srednji prst.
- "Dobro si se sjetio, to sam ti ostao duzan, rece otac.
Vidis, sada vec imas i djevojku, ali ne znam da li ste vec imali i seksualni odnos, upita otac."
- "Pa jos nismo, ali to je stvar dana", rece sin.
- "E dobro, kada se to dogodi, vama ce se to dopasti, pa nakon prvog puta, malo cete se odmoriti, pa to opet ponoviti. Mladi ste, pa cete nakon nekog odmora opet to ponoviti. I tako nakon jedno par puta, ti ces vec biti pomalo umoran, a tvoja zenska će mozda pozeliti jos jednom, a tebi se nece dati. Vidis sine, tada ceš upotrebiti taj tvoj srednji prst. Isturiti ces ga iz sake, i poceti se njime lupkati po celu i reci: Pa jesi li ti normalna?"
-Dos'o Crnogorac u policijsku stanicu i ponio jastuk.
"Izvolite gospodine", pita ga dezurni policajac.
"Evo ja cuo narod spominje neke lezece policajce pa reko da se prijavim."
Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu.
Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak.
• Recimo, Mujo, da putuješ vozom i toplo ti je u kupeu. Šta ćeš da uradiš?
• Pa, otvorim prozor.
• E, odlično. Prozor ima površinu 1.5 m2, kupe ima zapreminu 12 m3, voz juri 80 km/h ka zapadu, duva južni vetar 5 m/s. Za koliko će se izvetriti kupe?
Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi šta je bilo. Sledeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču.
• Recimo, Haso, da putuješ vozom i toplo je u kupeu. Šta ćeš uraditi?
• Skinem sako.
• Jako je toplo!
• Skinem džemper i košulju!
• Strašna vrućina i još ti je toplo!
• Skidam pantalone i čarape!
Iznerviran profesor počne da besni.
• I šta misliš preko od tebe sedi crnac kojem počinje da se diže dok se ti skidaš. Šta onda?
• MA MOŽE ME JEBATI CIJELI KUPE ALI JA PROZORA NE OTVARAM!
Haso: Vidi, Mujo, kako moj sin lici na mene!
Mujo: Ma nema veze, Haso, bitno je da je zdrav!
Svađaju se dva pedera:
- Marš, pederu!
- Marš ti, pederčino!
- Ajde bre ne seri više!
- Ma ne seri ti!
- Ma puši mi kurac!
- Aha, a sad hočeš da se pomirimo!
Idu ti Mujo i Haso kroz šumu i na puteljku ugledaju govno.
-Mujo, boga ti, jel ono govno??
-Neznam, da ćućnemo pa da vidimo.
Čučnu oni.
-Stvarno liči na govno.---dohvati Haso malo prstom i lizne..........jes, jes----govno je.
-Dobro je....mogli smo ugazit u njega.
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli