Kaj kupiti fantu za Dedka mraza, budget okoli 30€
Ne mara dobivati oblačil ali, boh ne daj, kozmetike
Posted 16 December 2013 - 09:48 PM
Kaj kupiti fantu za Dedka mraza, budget okoli 30€
Ne mara dobivati oblačil ali, boh ne daj, kozmetike
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 December 2013 - 09:53 PM
Knjiga, rokovnik za 2014, kaka igra (če je gamer), kaj za računalnik, morda kak pripomoček za kuhanje (če rad kuha),
karta za kak prihajajoč koncert/predstavo/kaj sličnega.
V skrajni sili pa ... KLIK
Posted 16 December 2013 - 09:56 PM
Fluffy, hvala ti za ideje, ampak je knjigo dobil za zadnje darilo, rokovnika ne bo uporabljal, ne igra igric, za računalnik mu ne znam kupit in ne kuha
Zato ima take težave z njim in vas prosim za še idej.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 December 2013 - 09:58 PM
Hmmm ... na misel mi še pade kakšna naročnina na omiljeno revijo, če ima kakšno, ampak to je potem že višja cifra.
Posted 16 December 2013 - 09:59 PM
Jo že ima, unlol
Vsi v familiji se pritožujejo kako težko je meni kupovati, ampak je on veliko veliko hujši!
Posted 16 December 2013 - 11:45 PM
Kaj pa kakšna flaška za vodo ali pa termos skodelica za čaj, pa kakšen dober čaj zraven? Lahko mu podariš večerjo, torej ga pelješ jest ali pa kakšen izlet, če mu je to všeč, pač nekaj, kar rada skupaj počneta, pa da ti častiš. Lahko mu kupiš kakšno karto za koncert, razstavo, balet, tekmo, ga pelješ v kakšen muzej ... Nekje v Prekmurju lahko baje jahaš kamelo
Če rabi, mogoče kakšen pas ali pa denarnica, švicarski nož, slušalke, termofor, srebrn kovanec, kakšen pisarniški pripomoček, lepo pisalo, čudaški USB ključ, leseno posodo, komplet različnih medov ali marmelad, kakšno posebno žganje, vino, čokolado ... Nič ne vem o njem, samo par random idej, mogoče kaj koristi.
Posted 17 December 2013 - 12:10 AM
Morda na teh straneh kaj najdeš:
http://www.sisishop.si/ (npr. kakšna res posrečena šalica, ipd.)
http://www.hood.si/ (pod ''darila zanj'' je nekaj kar zabavnih in celo uporabnih ... razen, če je bolj taki resen gospodič XD ... če
rad pije pivo, mi je tole mega)
http://www.zavvi.com/home.dept (tu se tudi kaj najde)
Posted 17 December 2013 - 01:58 PM
Hevea&Fluffy, imata mojo večno hvaležnost! HVALA!
Posted 17 December 2013 - 11:35 PM
Malenkost, sporoči, kaj si izbrala.
Posted 18 December 2013 - 06:58 AM
Ah hudič, jst pa nč ne najdem... Vse orodje že ima, za oblečt ima tudi vse (mogoče paket štumfov? ), kozarcev in šalic imava malo morje. Ehh
Posted 18 December 2013 - 10:08 AM
Jaz mu bom najbrž kupila čokoladno vino:
Zadnjič sem ga pila doma in je božansko! Sladko, rdeče, z aromo čokolade. Je malenkost, ampak obožuje vina in vem da tega še ni pil
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 18 December 2013 - 11:29 AM
Posted 18 December 2013 - 11:52 AM
^^
Jaz tudi edino za fanta in fotra še nimam darila. Nič od naštetega ne pride v upoštev. Mogoče flaška za vodo za fanta, za fotra pa tema.
Posted 18 December 2013 - 11:52 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 December 2013 - 07:22 PM
Posted 18 December 2013 - 08:08 PM
Jaz mu peglam, perem, kuham, tako da je od mene obdarovan ze tako vsak dan.
Upam, da nikoli ne bom(bova) padla na tak nivo razmišljanja. Pa to velja zame pač, da ne bo kake zamere
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 December 2013 - 08:33 PM
Se strinjam
Posted 19 December 2013 - 07:50 AM
Posted 19 December 2013 - 07:53 AM
Midva se tudi ne obdarujeva za te praznike, itak jaz že vzgojena nisem bila v tem potrošniškem duhu množičnega obdarovanja, pri nas je vedno nosil le Miklavž in to mi nosi še danes (pri starših in sestri, hehe) in mi je čist fajn tako.
Posted 19 December 2013 - 07:57 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users