Mozolji
Posted 17 December 2007 - 07:21 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 December 2007 - 07:36 PM

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 17 December 2007 - 08:28 PM
Posted 17 December 2007 - 09:48 PM
Kofein naj ne bi bil glih najboljši za kožo. Če imaš problematično kožo, se ga je boljš izogibat.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 December 2007 - 01:36 PM
Posted 18 December 2007 - 10:48 PM

Prej sem pojedla vsaj eno čokoladico/čokoladno krostatico/merendino/čokolado na dan in je bila koža obupna, zdej pa nisem taknila čokolade že slaba dva tedna in je izboljšanje res presenetljivo - resda koža ni popolna, na nosu imam še vedno nekaj ogrcev, ampak so mozolji praktično izginili (pa fešto še imam, ponavadi sem imela v času fešte na obrazu Kamniško-Savinjske alpe, zdej pa imam en miniaturni mozoljčič samo). O.o
Joj, trkam na les, naj tako ostane še dooolgo.
Pablo Picasso
Posted 19 December 2007 - 08:14 PM

Hranim se normalno, negujem tudi, le da izpuščam kremo in dam gor samo Lushev Breath Of Fresh Air tonik. Kupila sem tudi tisti Neutrogenin On the Spot gel z alkoholom in salicilno, pa je bob ob steno. Do lekarne žal nisem imela dostopa da bi kupila Avene Cleannce K, ki mi je do zdaj vedno pomagal.
Mogoče, ker sem kupila čistilno mleko z vrtnico od Sante in je malo mastnejše?
Jezna sem uglavnem.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 December 2007 - 08:19 PM
Dekline, tisto da čokolada povzroča mozolje, drži!

Prej sem pojedla vsaj eno čokoladico/čokoladno krostatico/merendino/čokolado na dan in je bila koža obupna, zdej pa nisem taknila čokolade že slaba dva tedna in je izboljšanje res presenetljivo - resda koža ni popolna, na nosu imam še vedno nekaj ogrcev, ampak so mozolji praktično izginili (pa fešto še imam, ponavadi sem imela v času fešte na obrazu Kamniško-Savinjske alpe, zdej pa imam en miniaturni mozoljčič samo). O.o
Joj, trkam na les, naj tako ostane še dooolgo.
Fak, a res? Se mi je zdelo ja, jaz se pa skos basem z njo ..

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 19 December 2007 - 08:21 PM
Posted 19 December 2007 - 08:28 PM

vuelvo a vos,
Posted 19 December 2007 - 08:46 PM

Poleti sem mela en podoben izbruh in sem si skoz stiskala in delala sranje, ker sm mela majčke in sm imela te mozoljčke kar naprej pred očmi. Zdej jih vsaj delno na miru pustim.

Posted 20 December 2007 - 06:35 PM
Fak, a res? Se mi je zdelo ja, jaz se pa skos basem z njo ..

Ja ne vem ej, pri meni je očitno tako.

Ena kolegica je tudi ugotovila, da nima mozoljev, če ne je Milke - druge čokolade je brez problema, ampak se ne baše z njimi, tu in tam poje še kak Bounty. Nekaj bo že na tem.

Pablo Picasso
Posted 23 December 2007 - 04:02 PM

Edino flekci se še poznajo.
vuelvo a vos,
Posted 23 December 2007 - 10:01 PM
Nimam pojma od česa so se pojavile, niti kako naj se jih znebim.
[Napoleon]
Posted 03 January 2008 - 03:52 PM
No, Frida, meni se je v tem tednu kar sem bla gor, koža spet uničla

vuelvo a vos,
Posted 03 January 2008 - 03:57 PM

Posted 03 January 2008 - 04:01 PM

Ja, jst sem tudi malo pustila pri miru, pa je blo sam še bolj neprijetno. Zdej gre pa spet počasi na bolje.
K dermatologu pa ne bi šla? Al pa kake tablete za kožo?
vuelvo a vos,
Posted 03 January 2008 - 04:14 PM

Tablete za kožo - mogoče vitamin B, Dermabion al kaj so že. Pa pivo Crna, pivo.

Posted 03 January 2008 - 04:15 PM

vuelvo a vos,
Posted 07 January 2008 - 06:38 PM
drugo npr. čokolada pa razni čipsi ne...
ampak veste kako sm zadje čase fulll happy...

kr hodim kozmetičarki je res pač dam 100 eurou na mesec...ampak pač delam pa lahko jih dam kr so moji...in mi ni niti malo žau dat...
in še dobivam skinoren od zdravnice in morem povedat da od kadar mi jih kozmetičarka stisne itd..in še ki jih z skinorenom mažem polovica jih je zginla..a prej trpela nevem kolko let...
prej ki sm jih samo skinorenom mazala pa nič stiskala mi ni nič pomagalo..še hujše je blo...se je zmeri bolj širlo...tko da sm fulll happy

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users