Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#801 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 31 January 2008 - 05:38 PM

Dilema, če sem dobro razumela kakšno barvo želiš, mislim da nebi mogla zgrešiti s kašnim prilivom, ki bi dal malo pridiha rdeče barve smile.gif

Tudi jaz sem bila dolgo časa blond in sedaj puščam svoje naravne lase ampak razmišlam, da bi potem ravno tako dala kašen preliv, ampak jaz bi bol tako čokoladno barvo smile.gif

Sicer pa ko sem se naveličala blond sem hotela najprej bolj svetlo rjavo in je frizerki nekako ratalo da sem bila živo oranžna, obup čeprav je bil samo preliv, ampak mi je nato dala čez še en rjav preliv in sem imla tako res lepo temno rjavo-rdečkasto barvo, ne znam ti opisat, slike pa tudi nimam nobene kjer bi se dobro vidlo amapk je bila res lepa barva ermm.gif

tukaj se približno vidi samo da je bila barva v resnici malenkost temnejša, mislim da bi tebi tudi kaj takega pristajalo wink.gif
IPB Image

fire-fly, poročaj potem mene tudi zanima wink.gif
  • 0
We must let go to live on.

#802 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 31 January 2008 - 06:29 PM

QUOTE(tyasa @ 31. 1. 2008 - 17:38) View Post

fire-fly, poročaj potem mene tudi zanima wink.gif

Bom, bom!!! Jutri, ker mama me noče brvat, tko da čakam bratovo punco da pride domov smile.gif

• 0
Why so serious?

#803 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 February 2008 - 10:37 PM

No tko - moje poročilo biggrin.gif

Js sm čist presenečena thumbup.gif Še nikoli nisem bla zadovoljna ko sem se doma barvala, ampak tokrat...wiiiiiiiiii thumbup.gif Barva je mega, se ful lepo sveti, lasje so čist mehki, dejansko dost bl k prej!!!
Je pa prišla mal temnej k je tista na embalaži, to nej bi blo nasploh značilno za barve brez amoniaka (frizerka tko rekla). Drugač pa je all I evre wanted!!!! wink.gif
  • 0
Why so serious?

#804 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 02 February 2008 - 10:02 AM

Zdj si me pa čisto navdušila biggrin.gif mene edino skrbi da mi na pobarvanih laseh nebi enko prijelo kot na mojih čeprav barva je povsod ista hmm.gif

Boš potem še malo povedala kako hitro se spira barva ? oops.gif Takrat se je meni namreč tisti preliv noro hitro spral ermm.gif
  • 0

#805 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 02 February 2008 - 11:36 AM

Hm, ne vem kolk dolgo nazaj si se ti barvala...js sm se nazadnje barvala ene 4 mesce nazaj in sm mela zdej zlo podobno barvo narastka kot ostalo. Pa mi je prijel čist enotno, kar se mi dejansko še pri nobeni barvi ni zgodilo hmm.gif Ne vem...če mi uspe zvečer se slikat prilepim slikico oops.gif Glede spiranja pa bomo vidli - ko sem si našamponirala je šla čist bela pena vn, tko da mord pa bo za neki časa wink.gif biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#806 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 02 February 2008 - 12:01 PM

Dilema najprej morem povedat da mi na oni sliki zgledaš kot ena lutka, ker maš tako lepo porcelanasto kožo brez napakice in še obrvi so tak lepe!

Ti bi res bla najboljša bjonda, ampak pomojem bi se zarad tistih problemov ki si jih prej naštevala hitro vdala in bi šla spet nazaj na kako rjavo, tak da mislim da se ne splača las uničevat zato. Če pa še boš bla kdaj blond pa res lahko greš s kakimi prameni na kako medeno. Drugače pa po mojem mnenju maš ti obraz ki gre skupaj z vsemi barvami las, če le niso preveč vpadljive, tak da bi ti kakšen rdečkast ton tudi pasal. Lahko pa prej probaš na kakem programu, nebi škodlo. smile.gif Ker si zdaj bla tak poterpežljiva pa si si čist "ozdravla" lase bi blo škoda če nebi nekaj časa še vztrajala pri tem, tak da jas bi probala na tvojem mestu, ker v bistvu če si predstavljam bi ti taka barva ful dobro poživila obraz.
  • 0
Memento mori.

#807 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 03 February 2008 - 12:22 PM

QUOTE(fire-fly @ 2. 2. 2008 - 11:36) View Post

Hm, ne vem kolk dolgo nazaj si se ti barvala...js sm se nazadnje barvala ene 4 mesce nazaj in sm mela zdej zlo podobno barvo narastka kot ostalo. Pa mi je prijel čist enotno, kar se mi dejansko še pri nobeni barvi ni zgodilo hmm.gif Ne vem...če mi uspe zvečer se slikat prilepim slikico oops.gif Glede spiranja pa bomo vidli - ko sem si našamponirala je šla čist bela pena vn, tko da mord pa bo za neki časa wink.gif biggrin.gif

Tud jest sem se ene 4 mesce nazaj barvala smile.gif , sedaj sem že kar sigurna da se pobarvam, samo še pravi odtenek moram najti pa pred tem iti še do frizerja biggrin.gif
  • 0

#808 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 February 2008 - 12:33 PM

Tyasa - zakaj pa prej? Po moji logiki je nekak boljši da se prej pobarvaš pa greš potem se stričt, tko tud frizerji delajo biggrin.gif Ker meni bi blo škoda dajat kemijo na sveže ostižene lase...ne vem?!
  • 0
Why so serious?

#809 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25918 posts

Posted 03 February 2008 - 03:38 PM

zakaj, sej lasje so roževinasta tvorba - neživo pač. nima veze, kok sveže so postriženi ... pa manj barve se porabi za krajše lase.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#810 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 03 February 2008 - 03:52 PM

Jap manj barve bom porabila ker sedaj bi gotovo potrebovala 2, tako bo šlo pa kar nekaj laskov stran in bo zadosti 1, če se seveda še kaj vmes ne premislim smile.gif
  • 0

#811 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 February 2008 - 04:50 PM

Mislila sem na to, da si bo najbrž lase postigla, ker ima poškodovane in pač barva tudi uniči las. Zato se mi zdi boljš prej barvat pa pol stričt smile.gif Glede količine maš pa prav ja, boš potem manj rabla...čeprav js mam lase nekako do sredine jošk in sem si dala gor sam eno pakungo pa mi je super prijel. Ampak ti kr nared ko k se teb zdi da je kul thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#812 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 February 2008 - 05:04 PM

QUOTE(fire-fly @ 3. 2. 2008 - 16:50) View Post

Mislila sem na to, da si bo najbrž lase postigla, ker ima poškodovane in pač barva tudi uniči las. Zato se mi zdi boljš prej barvat pa pol stričt smile.gif Glede količine maš pa prav ja, boš potem manj rabla...čeprav js mam lase nekako do sredine jošk in sem si dala gor sam eno pakungo pa mi je super prijel. Ampak ti kr nared ko k se teb zdi da je kul thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif

Zanimivo, ker jaz sem potrebovala 2 pakungi, pa je bilo skoraj premalo, pa imam zelo tanke lase. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#813 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 February 2008 - 05:09 PM

Ja sam js sm mela preliv sam za osvežit barvo, ni blo ful razlike med prejšnjo in to zdej. Hotla sem sam da je bolj topla in svetleča barva. Mi je blo pa res čist dovolj hmm.gif biggrin.gif

Sej veš - sto ljudi, sto čudi wink.gif
  • 0
Why so serious?

#814 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 February 2008 - 05:14 PM

Tako tako. Ma samo da si ti zadovoljna z barvo, to je najbolj pomembno. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#815 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 February 2008 - 08:38 PM

Js sm pa s svojimi lasmi trenutno zelo nezadvoljna in komej čakam na pravo luno da se grem pobarvat in postrišt smile.gif ki mam zdj pol glave svetlo rjave konice pa zelo svetlo. in sem v dilemi al preliv alpa barvo, ki barva mi je že precej uničila lase sad.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#816 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 06 February 2008 - 09:41 PM

Mene zanima če bi mi mogoče lohk kkšna svetovala kako bi se postrigla pa kj bi se pobarvala. IPB Image
IPB Image (mal so stare slike) ampak frizura pa še vedno približn ista.

Lasje se mi kr dost kodrajo, nekak tko kt na tisti sliki k sm v oranžni majci. Bi mela pa ful ravne sam brez likalnika :)Tko da resasto postiženi lasje vrjetn odpadejo smile.gif

Pobarvala bi se pa recmo na blond al pa na kkšno tako rdečo IPB Image

Kkšno mnenje - bi bla zlo vesela smile.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#817 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 06 February 2008 - 09:43 PM

To je pa težko ocent, ker je pomembna oblika obraza...
  • 0
Why so serious?

#818 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 February 2008 - 10:13 PM

Ja, se strinjam s kresničko, ampak jaz sem vseeno bolj za blond. Imaš že naravno dost svetle lase, pa nekak imam feeling, da si taka nežna pupika in pomoje bi ti blond noro pasala. Glede odtenka blond, pa navijam za kaj dost svetlega, bolj v platinastih vodah, nikakor pa ne preveč zlato blond.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#819 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 February 2008 - 10:23 AM

Jaz se strinjam z Dilemo!

Pa btw hudo postavco maš! ohmy.gif oops.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#820 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 07 February 2008 - 11:14 AM

hvala vsem. Drugač pa tle še ena čudna fotka z obrazom ;)
Nežna pa kokr kdaj oops.gif

Drugač mi je pa una frizurca k jo je prilepla Dilema zlo všeč smile.gif

IPB Image (mal slaba kvaliteta- pa čudna postavitev (moja) oops.gif rolleyes.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users