Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4611 replies to this topic

#801 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 11 May 2012 - 09:39 PM

Meni bi tudi pomoje bolj pasal 2. januar fraj. Zato, ker za novo leto bolj žuram in bi mi potem še en dan počitka bolj prijal. :D Za 1. maj pa ne počnem nič posebnega. V takem primeru, kot je bilo letos, da padejo prazniki čez teden, pa je bil 2. maj super, saj si si lahko privoščil kar krajše počitnice. :)
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#802 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2012 - 10:03 AM

Jožef Horvat (NSi) na seji DZ: "Stojimo na robu propada, toda mi bomo naredili korak naprej."

:hooray:
:w00t2:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#803 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 23 May 2012 - 10:08 AM

Posted Image
  • 0

#804 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 23 May 2012 - 10:24 AM

Bwahahaha, srsly? :lol: Pa a ljudje res nič več ne premislijo, preden se odločijo take tumarije spravit na plan?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#805 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 23 May 2012 - 10:33 AM

:lol1: :lol1:
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#806 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 24 May 2012 - 04:39 PM

'Mariborska škofija je potopljena'
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#807 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 June 2012 - 04:30 PM

Borut Pahor bo kandidiral za predsednika Slovenije
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#808 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 June 2012 - 04:33 PM

:thumbup:
  • 0

#809 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 June 2012 - 10:27 PM

Ah ne, naj lepo zmaga Turk. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#810 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 02 June 2012 - 10:40 PM

se strinjam
  • 0

#811 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 June 2012 - 10:49 PM

Zakaj pa ne? :) Samo sprašujem. Mislim, da bo pač 'bitka' samo med njima dvema, ostala dva nimata veliko
možnosti, sploh Jelinčič. <----- :sorcerer:
  • 0

#812 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 June 2012 - 11:19 PM

Meni se pa zdi, da Zver ni za odmet, je edini resni desni kandidat.
Jaz sem za Türka sicer.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#813 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 June 2012 - 11:22 PM

Meni se zdi za predsednika bolj primeren nek miren človek, brez nekih afer, ki pač ni politik kot tak, čeprav mogoče deluje iz odzadja. Mi je Turk dosti bolj miren in ljudski človek in to pač pričakujem od predsednika. V parlamentu lahko imamo živalski vrt, za predsednika pa bi jaz res raje imela nekega mirnega in pametnega človeka.
  • 0
Viens, reste ici!

#814 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 03 June 2012 - 07:47 AM

Meni se zdi slabo, da bo imela levica dva kandidata in se bojo glasovi delili. Na ta način je večja verjetnost, da Zveru uspe.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#815 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 03 June 2012 - 08:02 AM

ja, tudi jaz sem pomislila na to :wacko: levica se bo delila, desnica pa bo spet združena in enotna
  • 0

#816 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2012 - 08:05 AM

Jaz pa nekako ne vidim Zvera kot kandidata, ki bi Turku ali Pahorju mešal štrene. Lahko da se sicer motim. Mislim, da bo pol pol glasov, Turk: Pahor.
Zna biti tudi 2. krog. :)

Jelinčiča niti zraven ne štejem.

Škoda, ker Pahor ni počakal še en mandat. Drugače sem mu dokaj naklonjena, ne vem pa še, če/kaj bom volila. :) Sem tudi s Turkom zadovoljna,
s preteklim delom.
  • 0

#817 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2012 - 10:18 AM

Meni sta oba všeč. Čeprav mi je Tűrk na pogled čisti Mr. Bean. :lol: Ne vem še koga bom, morda za spremembo Pahorja.
  • 0

#818 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 03 June 2012 - 10:24 AM

Škoda, ker Pahor ni počakal še en mandat. Drugače sem mu dokaj naklonjena, ne vem pa še, če/kaj bom volila. :) Sem tudi s Turkom zadovoljna,
s preteklim delom.

Se strinjam.
  • 0

#819 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 03 June 2012 - 12:16 PM

Jaz sem prejšnjič volila Turka, pomoje bi tudi tokrat raje njega, kot Pahorja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#820 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 June 2012 - 05:42 PM

Meni sta oba ful dobra, ampak zaenkrat sem bolj za Türka, kot pravi Kinky, škoda da Pahor ni počakal še en mandat.
Me pa skrbi ta delitev glasov, sem skoraj sigurna, da bosta v drugi krog prišla Zver in Türk/Pahor. Desnica si je ponavadi pač enotna na volitvah, za razliko od levice.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users