Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#801 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23393 posts

Posted 07 September 2011 - 08:34 PM

Groza! Jaz takih blesavih objav niti ne berem.

Je pa res, da preko FB izveš marsikaj, ker si nekateri ne nastavijo nobne zasebnosti. Npr. že zgolj z vidnega seznama prijateljev.

QUOTE(_Planet_ @ 7. 9. 2011 - 20:19) View Post

Pa res! Meni so sle ze takrat na zivce. Se spomnim, da je obstajal t.i. dnevnik, ki je krozil naokoli. meni ga nikoli ni nihce dal, sele, ko je bila od P.a sestra v Oš in je tudi imela ta dnevnik sem videla, za kaj se sploh gre. : )

To je bilo tudi pri nas popularno in so na veliko krožili okrog ti dnevniki. V vsakem pa so bila skoraj identična vprašanja. laugh.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#802 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27974 posts

Posted 08 September 2011 - 09:06 AM

Preden me kdo linca : ) - gre se, da se kam pride, torej, "za kaj gre". Ne gre mi od ust ta izraz. ninja.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#803 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27443 posts

Posted 08 September 2011 - 09:17 AM

A o leksikonih govorite laugh.gif mi sploh ni potegnilo. To se pa spomnim ja, da je bilo zanimivo za kom pobrskat po tistem laugh.gif
  • 0

#804 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27974 posts

Posted 08 September 2011 - 03:15 PM

Aaaaa, tocno, leksikon ja, ne dnevnik. Pri nas so punce skrivnostno cepele po kotih in se hihitale ob prebiranju, mater mi je slo na zivce!! ninja.gif
  • 0

#805 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27443 posts

Posted 08 September 2011 - 03:26 PM

Meni tudi, sem vedno raje odnesla domov in v miru prelistala laugh.gif Mislim, da tak tip punc še zdaj opazim z lune in se jim, če je le možno, izognem.
  • 0

• Guests

Posted 08 September 2011 - 03:31 PM

Ja....mi smo meli leksikone smile.gif Vprašanja so bla ponavadi "Ime tvoje simpatije", "Najljubša skupina-peve-pevka", "Ime tvojega fanta"...itd smile.gif Heh....zihar smo tud budalaštine pisal....sam vsaj niso ble dostopne skoraj celemu civiliziranemu svetu tongue.gif

Js si na FB ne štimam nekih posebnih nastavitev. Včasih sem bla pri pisanju (izražanju čustev) dokaj neprevidna, zdej pa pišem samo kakšne osnovne stvari....največkrat pa itak pišem kr citate...pa kak komad prilepim, pa pojamram nad izpiti....boring v glavnem.

• 0

#807 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 08 September 2011 - 05:57 PM

Še ena slovnična cvetka s FB: "Maji Nokti" wacko.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#808 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 September 2011 - 09:30 PM

Kaj dafak, a se slučajno ne da več skrit walla v celoti? ohmy.gif
  • 0

#809 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27974 posts

Posted 08 September 2011 - 11:22 PM

QUOTE(ora @ 8. 9. 2011 - 16:26) View Post

Meni tudi, sem vedno raje odnesla domov in v miru prelistala laugh.gif Mislim, da tak tip punc še zdaj opazim z lune in se jim, če je le možno, izognem.

Jap!
  • 0

#810 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 09 September 2011 - 07:39 AM

Jaz bi pa zdaj to z veseljem prelistala. Pa niti ne o drugih, ampak kaj sem jaz pisala. Čisto pozabiš kaj ti je bilo takrat pomembno, kaj si poslušal, gledal .... del tebe, ki počasi izginja in če ni zapisano v kakšni taki "bedasti" obliki, se tudi nikoli več ne spomniš
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#811 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27974 posts

Posted 09 September 2011 - 02:28 PM

To je res, ampak jaz imam take zadeve raje sama zase oz. jih delim, ko in, ce mi ustreza s clovekom, ki ga imam pred seboj. Ceprav, ljudje cencarijo ... pa si spet tam. : )
  • 0

#812 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 September 2011 - 08:00 PM

Mi smo tudi imeli te leksikone. Enega še vedno hranim. happy.gif

Še malo FB umetnij:
Rada imam ljudi, vendar ne vse. Veliko oproščam, vendar ne vse. Hitro pozabljam vendar ne vedno. Nisem zamerljiva, vendar obstajajo stvari, ki jih preziram. Tiste, ki imam rada - to vedo. Tisti, s katerimi se ne želim družiti - to občutijo. Za prave prijatelje bi šla skozi pekel ... ostalim bom z veseljem pokazala pot do tja...
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#813 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 12 September 2011 - 10:59 PM

Punce, a katera ve, kako se zdaj štima zasebnost albumov? Moja kolegica ima zaprte profilne slike, in jih na teh novih nastavitvah ne zna več odpret. Čist je debilno, jaz sem tut že vse preiskala pa ne najdem. :S
  • 0

After all this time?

Always.

#814 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 September 2011 - 11:04 PM

Jaz sem ravno pred eno uro iskala kot nora, kje naj skrijem wall, pa ne najdem, zdej vidim kar od X ljudi, ki jih nimam dodanih, kaj imajo na wallu, in obratno. Fak, to je treba zbrisat. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#815 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 12 September 2011 - 11:04 PM

Ko greš na svojem profilu na fotografije in klikneš na povezavo, da se ti prikažejo vsi tvoji albumi, se ti na desnem robu pod vsakim pojavi krogec. S pritiskom na njega se ti odpre zavihek, kjer lahko nastaviš komu je album viden.
  • 0

#816 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 12 September 2011 - 11:09 PM

worship.gif worship.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#817 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 12 September 2011 - 11:17 PM

smile.gif Ni zakaj.
  • 0

#818 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 September 2011 - 06:14 AM

QUOTE(Coco* @ 13. 9. 2011 - 0:04) View Post

Jaz sem ravno pred eno uro iskala kot nora, kje naj skrijem wall, pa ne najdem, zdej vidim kar od X ljudi, ki jih nimam dodanih, kaj imajo na wallu, in obratno. Fak, to je treba zbrisat. down.gif

JA, kako skrijem wall? Pa sem že imela nastavljeno za določene osebe, zdaj pa ne vem če se da, ker če nekdo nekaj nalepi na moj wall, in če ne zaščiti objave (on pač), je to vsem videno. Jaz pa tega nočem, ker so vmes tudi moji komentarji. Ali SAMO ON regulira kdo to vidi in kdo ne? Sem jaz brezmočna? huh.gif huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#819 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 September 2011 - 07:05 AM

Jaz mam isti problem!

Karnaenkrat vsi, tud tisti, ki prej niso vidli mojga walla vidjo moj wall!!!!

Prej sem jih mela v posebni skupini, zdaj pa fak, vse sesulo.

kaj narest? Pa a se da kje vse wall poste zbrisat? na svojem wallu pač. Razen ročno.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#820 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 September 2011 - 07:08 AM

Uf, mislim, da boš morala vakega posebej.

Ti sedaj lahko reguliraš vsako svojo objavo, če klikneš na tisti znakec skrajno desno ob vsaki objavi, se ti pojavi:

- public
- friends
- custom

In lahko vsak Wall post posebej nastaviš, kdo vidi, kdo ne.

Problem se pojavi, če ti kdo drugi na tvoj wall nalepi, in potem vsi lahko vidijo (če da PUBLIC). verymad.gif

Po moje folk sploh ne ve, kaj delajo, in da vsi to vidijo.

edit: pod PRIVACY SETTINGS imaš to:

Limit the audience for past posts
Limit the audience for posts you shared with more than friends.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users