Se strinjam z dragico, pol kr nehi gledat. Mene je potegnilo v drugem delu prve sezone.
začela sem gledat serijo
Brothers & Sisters, gre za dramo in meni je super!
http://www.imdb.com/title/tt0758737/Kitty Walker returns home to California after having been estranged from her mother for three years; she also has a job offer and a marriage proposal to consider. Meanwhile, William Walker has brought his daughter Sarah into the family business, where she soon discovers some glaring financial discrepancies that could undermine the Walker family's way of life.Kot glavni igralki naj omenim Calisto Flockhart in Sally Field, pa še nekaj približno znanih fac je notri.
Serija govori o večjem družinskem klanu - 5 otrok vsega skupaj - 2 sestri in trije bratje.
Kitty (Calista Flockhart) je radijska in televizijska osebnost, republikanka, ki komentira politično sfero v USA. Njena sestra Sarah dela v uspešnem družinskem podjetju, ki se ukvarja s sadjem in zelenjavo.
Nora (Sally Field) je mama petih otrok in gospodinja. Njen mož William pa direktor družinskega podjetja, ki živi dvojno življenje.
Eden izmed bratov je gej, najmlajši (Justin) pa vojak, ki se je vrnil iz Afganistana in ima sedaj resne probleme s sestavljanjem svojega življenja vkup.
V glavnem, meni je serija potegnila ful - po prvih dveh delih. Če ne marate dram in sličnega, just pass, meni so všeč družinski odnosi v familiji, slika "popolnoma nepopolne" družine, sploh pa rada gledam zaradi Sally Field, ki je kot mama v vlogi fenomenalna.
Sicer nisem gledala Dinastije Monroe back in 1980 ( ? ) ampak ne vem zakaj sem se ob tej seriji spomnila na to. V glavnem, imajo že ene 5 sezon, tako da sem blazno navdušena. Zgoraj je še imdb link, saj ne piše veliko ampak nekaj pa le.