Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#801 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 29 October 2010 - 11:46 AM

QUOTE(Kalypso @ 29. 10. 2010 - 11:25) View Post

Če koga zanima, 14. novembra bodo na ORF1 začeli predvajat The Pillars of the Earth.

Si že pogledala? povej kakšni so - prosim!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#802 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 29 October 2010 - 11:57 AM

Prva dva dela sem pogledala. Tretjega bom to soboto, ko bo po tv. wink.gif Prvi del mi je bil enkraten. Dober uvod v sedijo. Drugi del mi je malo manj všeč - se mi jezdelo da so vse povedali zelo na hitro in verjetno je precej kar je v knjigi povedanega tukaj izpuščenega, ampak kljub temu mi je bilo všeč. Zaenkrat je splošni vtis dober. smile.gif
  • 0

#803 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 06 November 2010 - 08:01 PM

Midva s fantom sva pa zdej zacela gledat dharma&greg, se ful nasmejiva zraven, ker se ful najdeva notr laugh.gif

pa ugotovila sem, da meni bolj pasejo take sproscene nanizanke, breaking bad nisem mogla gledat, ker mi je bil ful prevec napet in me je delal zivcno biggrin.gif
  • 0

#804 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 November 2010 - 12:10 PM

a kera gleda dark blue? jz sm zj pogledala 1.del 1.sezone, pa mi je kr fajn. tipi so vsekakor za pogledat biggrin.gif

drgač pa Criminal Minds pa Dexter laufata pr men biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#805 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 November 2010 - 05:15 PM

jaz sem glih snela unih 5 al kok delov druge sezone, čepravmam še tri dele prve biggrin.gif

Kak je fajn, grem na faks, vzamem s sabo laptopa in sem si snela v treh urah zdaj 5 filmov, 5 delov gleeja vse aktualne dele: dextr, DH, GA, pa 4 dele HIMYM, nekaj muzke...

jaz mam doma 200kb/s na faksu je pa 2 MB/s

biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#806 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 09 November 2010 - 05:30 PM

uf ja, zarad takih stvari se pa splača it vsake tolk na faks pogledat, se strinjam biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#807 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 10 November 2010 - 11:03 AM

The Event spremlja katera? Jaz sem včeraj ujela en del po tv in me je kar pritegnilo. Bom še zagotovo pogledala kak del.
IPB Image
This U.S. thriller follows Sean Walker, an everyman who, while investigating the mysterious disappearance of his would-be fiance, Leila, ends up unraveling the biggest cover-up in U.S. history. His quest sends ripples through the lives of an eclectic band of strangers whose futures are set on a collision course in a global conspiracy that could ultimately change the fate of mankind.
http://www.imdb.com/title/tt1582459/
  • 0

#808 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 10 November 2010 - 11:21 AM

Jz sm že zadnjič pisala, da je ful dobr, pa so me dal vsi na ignore smile.gif Sm pogledala vse dele do zdej in je res zanimiv. Ena boljših serij sploh.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#809 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 11 November 2010 - 06:45 PM

Hmm glede na to, da nastopa notri Željko Ivanek, ki nikoli ne razočara v vlogah bad guy-a, bi se splačalo pogledat kakšen del. Pri njemu mi je zelo zanimivo, da se mu nič ne sliši na naglasu, da v bistvu ni Američan, ampak Slovenec.
  • 0

#810 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 November 2010 - 06:57 PM

Ja, nič se mu ne pozna. Pa saj živi v tujini že ohoho dolgo, niti ni čudno pravzaprav. Dober je, aj lajk. Pa dejansko se zanj lahko reče, da je res uspel v tem poslu, ne pa nek Yuri Bradach (LOL), ki zaigra v nekem sedmorazrednem filmu in se ponosno petelini okrog.
  • 0

• Guests

Posted 13 November 2010 - 09:08 PM

Jaz sem si ogledal prvo in edino sezono Harperjev otok. Si pa že vlečem dol novo serijo NCIS:Los Angeles.
Lost mi je bil brezvezen. Nad Dexterjem sem tudi obupal. Ostalo ne poznam.
  • 0

#812 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 November 2010 - 09:44 AM

Se strinjam z dragico, pol kr nehi gledat. Mene je potegnilo v drugem delu prve sezone.

začela sem gledat serijo Brothers & Sisters, gre za dramo in meni je super!

IPB Image

http://www.imdb.com/title/tt0758737/

Kitty Walker returns home to California after having been estranged from her mother for three years; she also has a job offer and a marriage proposal to consider. Meanwhile, William Walker has brought his daughter Sarah into the family business, where she soon discovers some glaring financial discrepancies that could undermine the Walker family's way of life.

Kot glavni igralki naj omenim Calisto Flockhart in Sally Field, pa še nekaj približno znanih fac je notri.
Serija govori o večjem družinskem klanu - 5 otrok vsega skupaj - 2 sestri in trije bratje.
Kitty (Calista Flockhart) je radijska in televizijska osebnost, republikanka, ki komentira politično sfero v USA. Njena sestra Sarah dela v uspešnem družinskem podjetju, ki se ukvarja s sadjem in zelenjavo.
Nora (Sally Field) je mama petih otrok in gospodinja. Njen mož William pa direktor družinskega podjetja, ki živi dvojno življenje.
Eden izmed bratov je gej, najmlajši (Justin) pa vojak, ki se je vrnil iz Afganistana in ima sedaj resne probleme s sestavljanjem svojega življenja vkup.

V glavnem, meni je serija potegnila ful - po prvih dveh delih. Če ne marate dram in sličnega, just pass, meni so všeč družinski odnosi v familiji, slika "popolnoma nepopolne" družine, sploh pa rada gledam zaradi Sally Field, ki je kot mama v vlogi fenomenalna.

Sicer nisem gledala Dinastije Monroe back in 1980 ( ? ) ampak ne vem zakaj sem se ob tej seriji spomnila na to. V glavnem, imajo že ene 5 sezon, tako da sem blazno navdušena. Zgoraj je še imdb link, saj ne piše veliko ampak nekaj pa le.
  • 0

#813 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 20 November 2010 - 12:24 PM

Brothers and sisters jz gledam že od začetka, pa mi je tud fajn. Vsake tolk precej bolš kot gospodinje v bistvu smile.gif
  • 0

#814 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 22 November 2010 - 12:08 PM

Včeraj sem pričela gledat Any Human Heart , britansko miniserijo v 4h delih in moram rečt, da mi je zelo všeč. Začetek sicer ni najbolj obetaven, ampak potem postane prav zanimivo. Všečno.
IPB Image
Jim Broadbent, Matthew Macfadyen and Sam Claflin take the lead role in William Boyd's funny, moving and ambitious adaptation of his best-selling novel, exploring one man's tumultuous and unpredictable journey through the 20th century
www.imdb.com/title/tt1633386
http://www.channel4....any-human-heart

• 0

#815 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 25 November 2010 - 08:04 PM

Midva pa zdej gledava Psych, pa je tud ful dobr.
  • 0

#816 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 15 December 2010 - 06:03 PM

a gleda morda katera serijo NUMB3RS? opis mi deluje zanimiv, pa glede na to, da je zdaj večina serij na pavzi, mi 6 sezon nerdy nanizanke zveni obetavno biggrin.gif

pa še link do ene übercool strani za online gledanje serij (no time limit): KLIK
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#817 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 17 December 2010 - 09:45 AM

QUOTE(Anouk @ 15. 12. 2010 - 18:03) View Post

a gleda morda katera serijo NUMB3RS? opis mi deluje zanimiv, pa glede na to, da je zdaj večina serij na pavzi, mi 6 sezon nerdy nanizanke zveni obetavno biggrin.gif

pa še link do ene übercool strani za online gledanje serij (no time limit): KLIK

Jaz sem do 3. sezone, naprej še nisem mela časa in mi je fajn. smile.gif
  • 0

#818 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2011 - 09:42 PM

17. januarja se vrača Big Love s peto sezono! woot.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#819 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 January 2011 - 07:48 PM

Flafika, jaz sem ti tudi lowdnila prvo sezono big love.
Pa da vidimo če je za kej! cool.gif
  • 0

#820 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2011 - 07:51 PM

Te opozarjam, na ni napeta in da je taka bolj posebna tematika. XD
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users