Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 12 November 2006 - 10:28 AM
@Coco: Youngbloodz - Im`ma shine
Posted 13 November 2006 - 01:35 PM
Film je res supeeer, ful je dobra glasba zraven, film ti povzroči prav mravljince po telesu in bi kar začel plesat.
Latinski pregovor
Posted 13 November 2006 - 03:19 PM

Mi je nenavadno da ga vsi tolko hvalite in to ..
sem brala tudi drugod komentarje in mi ni jasno kaj je tko posebnega na njem ?
Ok, Tatum

Meni osebno je bla zgodba ista kot pri večini plesnih filmov - BV, ker točno veš kaj se bo kdaj zgodilo.
Je pa res, da te kr prime da bi tam začeu skakat in se zvijat ..

Pablo Picasso
Posted 13 November 2006 - 03:42 PM
Posted 19 November 2006 - 06:26 PM
http://www.tribecafi...ventNumber=1903

Dokumentarno raziskovanje bajeslovne lepote mostu Zlata vrata, najbolj priljubljene samomorilske točke na svetu, in nesrečnih duš, ki jih pritegne klic njegove sirene. Steel in njegova ekipa so most z dveh lokacij snemali podnevi vse leto 2004 in posneli večino dveh ducatov smrti v tistem letu (ter jih nekaj preprečili). Posneli so tudi več kot 100 ur pogovorov s prijatelji, družinami in pričami, ki podrobno pripovedujejo žalostne zgodbe o bitkah z depresijo, zlorabi substanc in duševnih boleznih.
»Verjamem, da nam bo film pomagal videti najbolj nedosegljive kotičke človeškega uma ter nas pozval k popolnoma drugačnemu razmišljanju in govorjenju o samomorih.« (Eric Steel)
Dodala bi komentar na članek Cirkus, ki je na prvi strani strani lepa-si. Avtorica članka pravi, da so človek, ki je snemal samomore in ljudje, ki to gledajo bolani. O prvem je res vprašanje glede etike, o drugih pa nikakor. Mislim, da je dobrodošlo, da se opozarja na temtiko samomora in se jo detabuizira. Da se o tem govori. Tudi oznaka cirkus za filmski festival se mi ne zdi utemeljena.
V San Franciscu so začeli tudi s študijo ali zgraditi ograjo proti skakanju. Prebrala sem tudi , da so snemalci namreč zelo težko prepoznali skakalca z mostu, nekaj samomorav pa so tudi preprečili.
Posted 19 November 2006 - 06:49 PM
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

Kazakhstani TV talking head Borat (Cohen) is dispatched to the United States to report on the greatest country in the world. With a documentary crew in tow, Borat becomes more interested in locating and marrying Pamela Anderson.
Priznam, da sem mela rahle predsodke pred ogledom tega filma, ampak je film dejansko smešen! =) Sicer se norčuje iz tipičnih reči... vulve, skretni humor, židi... ampak je funny, zelo! Sploh scena z njegovim kolegom debeluhom je za polulat smešna. Priporočam! =)
The Departed (2006)
Anede!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 November 2006 - 11:19 AM
Pa se to: zacetni posnetki so cist taki, da bi lahk blo posneto tut pri nas kje na podezelju. Eni osnovnosolci, ki so sedeli pred mano, so se pa na vse grlo rezali: leeeeej, hehehe, svinjo majo na dvorisu, in huronski smeh. Zalostno...
Posted 20 November 2006 - 11:45 AM
Parfum - moram rečt, da me je pozitivno presenetila dobra adaptacija knjige
in Color me Kubrick, kjer sem poleg odličnega filma spet neskončno navdušena nad igro Johna Malkovicha.
Posted 20 November 2006 - 12:13 PM
Men je bil pa se kr neumen. Priznam, par for je blazno smesnih...ampak to je pa tut vse. Razen tega da mi je vsec, da se dela norce iz americanov mi pa ni vsec, da si dela norce iz Kazahstancev. Skratka, zelo zelo poceni humor. Pa pripisovali so mu ne vem kako razgledanost, men se sukanje alkanske glasbe ob posnetkih Kazahstana (ceprav je blo snemano menda v Romuniji) glih ne zdi visek inteligence. Je pa res da od Americanov, ki so vecinsko obcinstvo, tega ziher ni opazil niti en procent.
Pa se to: zacetni posnetki so cist taki, da bi lahk blo posneto tut pri nas kje na podezelju. Eni osnovnosolci, ki so sedeli pred mano, so se pa na vse grlo rezali: leeeeej, hehehe, svinjo majo na dvorisu, in huronski smeh. Zalostno...
sem ga gledala včeraj in se strinjam. film me ni pretirano navdušil. še tisto kar bi naj bilo blazno smešno mene ni pretirano nasmejalo. mogoče sem se nasmehnila

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 20 November 2006 - 05:52 PM
Vranica, hvala

Mi je nenavadno da ga vsi tolko hvalite in to ..
sem brala tudi drugod komentarje in mi ni jasno kaj je tko posebnega na njem ?
Ok, Tatum

Meni osebno je bla zgodba ista kot pri večini plesnih filmov - BV, ker točno veš kaj se bo kdaj zgodilo.
Je pa res, da te kr prime da bi tam začeu skakat in se zvijat ..

Men osebno so taki filmi ful dobri tut zato ker sama plešem in nasplošno obožujem vse kar se plesa tiče... Pa zarad muske, pa tut zgodba ni bla tok švoh
Posted 21 November 2006 - 02:51 PM

drama režiserja Woodya Allena govori o družbenem vzponu nekega igralca tenisa v Veliki Britaniji, ki se zaplete z bogato žensko in se kasneje z njo tudi poroči, a jo hkrati vara z bivšo zaročenko njenega brata. ker ga ona začne izsiljevati, se odloči za kruto dejanje - umor. skratka zlo zanimiv film s še bolj zanimivim koncem, ko že misliš de se bo vse drugač razpletl.... Igrajo pa Jonathan Rhys Meyers, Emily Mortimer, Scarlett Johansson in Matthew Goode.

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 23 November 2006 - 08:32 PM
Posted 29 November 2006 - 03:16 PM
Posted 02 December 2006 - 12:39 PM

Posted 05 December 2006 - 09:55 PM
Posted 07 December 2006 - 03:25 PM
Posted 08 December 2006 - 10:57 PM
Posted 09 December 2006 - 03:02 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users