Hvala. V petek bi naj šla po njega. Vzela sem testnega, tako da nisem nič kaj dosti barve izbirala. Črn je, kar sicer ni barva, ki bi jo sama izbrala, ampak sem vzela kot kompromis. Sicer bodo imeli še enega skoraj istega, zelenega, ampak mi ni znal povedat kdaj pa da bo kao za podobno ceno. Nisem hotela tvegat.

Nakup avtomobila
Posted 05 November 2024 - 06:48 PM
[Napoleon]
Posted 06 November 2024 - 08:00 AM
Čeden! Srečno vožnjo!
Enako za Kami, srečno vožnjo!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 November 2024 - 08:12 AM
Srecno vožnjo obema in veliko užitkov za volanom!
Posted 06 November 2024 - 08:23 AM
Posted 06 November 2024 - 08:27 AM
Ornk mašina! Kolk pride tak avto zdej?
Srecno vožnjo obema in veliko užitkov za volanom!
Letnik 2023 z 10k prevoženih, z kar nekaj opreme (tudi senzorji in vzvratna kamera), z dodanimi zimskimi gumami in gumi predpražniki je bil 14.400. Je pa motor samo 1.2, 84KM, tako da ni neka divja mrcina, upam da bo dovolj. So pa v bližnji avto hiši prodajali takega, novega, z nekaj manj opreme za 15k. Tako da se mi je zdel kar dober deal.
[Napoleon]
Posted 06 November 2024 - 08:37 AM
😀
Posted 06 November 2024 - 09:22 AM
Ma super cena res, nov je praktično!
Moj ima še manj konjev pa kar nekako gre V klance ga edino pobere na dolge razdalje, sicer pa sem brez pripomb glede tega, no, pa pospeški so tudi počasni, ampak ajde.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 November 2024 - 09:30 AM
Ja sej. Zdaj imam 75KM pa nekak gre, je pa res da je ta malo težji avto in je že tu razlika. V klance se bo tudi temu poznalo in pri pospeških ali prehitevanju na AC najbrž ne bo odziven. Ampak take vožnje nimam toliko, tako da bi moralo zadostovat no.
[Napoleon]
Posted 06 November 2024 - 10:35 AM
Hehe, kako te zastopim, itak da bo zadostoval, super deal si dobila in ti želim, da ti dolgo in dobro služi! Je vseeno fajn upgrade od trenutnega in ga boš verjetno hitro vzljubila, se navadila oziroma privadila na nov komfort.
Posted 06 November 2024 - 12:29 PM
Zelo lep avto! Srečno vožnjo!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 November 2024 - 12:53 PM
Srecno tudi tebi, tasika!
After all this time?
Always.
Posted 06 November 2024 - 01:03 PM
Posted 06 November 2024 - 01:11 PM
Cestitam! Meni je lepa barva
Meni tudi! Srečno vožnjo!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 November 2024 - 10:43 PM
Tudi meni. : )
Tasika, izgleda hud, na ostalo se pa ne spoznam. : ) Vsekakor dobra cena.
Srečne poti obema! 🚗
Posted 17 February 2025 - 09:00 PM
Midva bi ga tudi. Ampak XC40 ali 60, ne te ladje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 February 2025 - 09:38 PM
Pa Kodiaq 2025.
Hkrati pa tudi Jeep Wrangler, ki je cenovno za dva kodiaka.
Od enoprostorcev pa Volkswagen Multivan.
Posted 17 February 2025 - 09:40 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 February 2025 - 09:50 PM
Meni so sicer lepi ampak overpriced, ne vem. Zaenkrat ga ni vesolja, v katerem bi lahko logicno upravicila tak znesek za avto, razen ce pac zelis zapravit denar, ki bi ga sicer namenil davkariji HB sva z mojim na enaki valovni glede tega, pa glede menjave avtov na vsakih nekaj let zaradi lepsega tudi. Menda ga je (njegov) oce pred koncem leta spraseval, ce ne misliva se nic menjat ... pa res ni enega pametnega razloga, da bi ga, ker je absolutno dovolj velik za nas in vso naso prtljago, plus v sedmih letih nikoli nismo imeli kakrsnihkoli tezav z njim. Dokler je zanesljiv sigurno ne gre od hise.
Posted 18 February 2025 - 07:10 AM
Me pa cudi koliko enih modelov poznate, haha

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 February 2025 - 07:26 AM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users