Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#801 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 April 2006 - 08:32 AM

A je mogoče katera že imela senčila Beyond Colour, tista tekoča v embalaži, ki izgleda kot gloss?

Zdej sem naročila Nutrilush šminko in dobim to senčilo zastonj, pa me zanima, katere barve so kaj lepe ... ne zaupam najbolj tej barvni lestvici v katalogu. Študiram, da bi vzela odtenek Quartz, ampak se bojim, da je preveč močno vijoličast.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#802 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 05 April 2006 - 09:44 AM

Ta senčila so meni slaba, take packarije na svojih očeh še nisem imela. Meni se ni vredu razmazalo, takoj je bila packarija, v gubo se je nabralo...ni čudno, da ga podarjajo.

Quartz se skoraj nič ne vidi, je svetlejši kot v katalogu.

Dilema za to linijo za lase marelica-šampon in maska-si mogoče videla sestavine? Ker meni super diši, le maska, ki jo pustiš v laseh se bojim, da bi zmastila lase, ker imam sicer suhe lase, ampak take stvari mi jih običajno obtežijo in v 2 dneh zmastijo. Kako to, me ne vprašaj.

Olivna maska je bila pred časom zelo znižana, vprašanje, če bo še kdaj, sploh pa kmalu.Največ je sedaj znižana na 2500. Jaz sem si jo takrat po 1400 SIT naredila zalogo-ene 5 ali 6 komadov.
  • 0

#803 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 10:00 AM

Irena* pametno si to naredila z olivno masko ... jaz, glupa kot sem, sem takrat nabavila samo tri, sedaj se mi pa blazno toži po tej mojstrovini ... meni namreč naredi tako noro lepe lase, da sploh ne morem verjet.

Nisem videla sestavin za to marelično linijo, šampon je pomoje itak isti kot vsi drugi, so si namreč sestavinsko skoraj identični, samo različne ekstrakte vsebujejo (ki so pa itak čisto na koncu seznama). Mene za kremo za lase skrbi samo to, da bi že kje na začetku vsebovala alcohol denat ... ker potem bom pa res razočarana.

Za tisto senčilo imam pa tudi sama občutek, da ne more bit nevem kako super, ampak ga bom dobila zastonj in se ne pritožujem. A da se Quartz nič ne vidi ... no ja, zdej je kar je, bom kar tega imela. Sicer pa če je tako zanič, je še bolje, da se nič ne vidi. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#804 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 05 April 2006 - 10:12 AM

Ja, olivna maska je meni svetovna, najboljša ever. Imam vedno zalogo. Sploh od tistega nakupa.

Mene tudi maska skrbi glede alkohola, jo bom mogoče vzela v B, pa vrnila, če ne bo OK.

Quartz je precej svetla roza/vijolična barva. Res se skoraj ne vidi.

Komaj čakam jutri na nov katalog.
  • 0

#805 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 10:17 AM

Kateri je nov katalog? Jaz sem včeraj dopoldne dobila kampanjo 5 ... sej ta je nov, ane?
  • 0

#806 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 05 April 2006 - 10:28 AM

Jutri je dostava za 5A in se dobi že katalog 6.
  • 0

#807 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 10:42 AM

Aha ... hvala! wink.gif
  • 0

#808 zaja

zaja

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 06 April 2006 - 08:32 AM

Pravkar sem dobila paket iz kataloga 5! Lucky bag: krema za roke z ovseno kašo, balzam za ustnice sheer colour in torba za na plažo - črtasta, ki je bila lani povezana z linijo za sončenje. A niste govorile o nekih knjižicah z navodili o spremembah? Jaz nisem nič dobila.
  • 0
NAJLEPŠI MAKE UP JE NASMEŠEK:-)

#809 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 06 April 2006 - 10:04 AM

Jaz sem po pošti prejšnji teden dobila novo lestvico popustov, drugega ni.
  • 0

#810 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 07 April 2006 - 11:56 AM

A kera ve če se da sploh še naročit kremo Lift and Tuck?V ta novmu katalogu je ni.Ker to pol full ni fer, tm kao piše da nej bi jo uporabljali 12 tednov, zdej je pa ne morm več naročit al kaj?
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#811 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 April 2006 - 12:10 PM

Lahko jo naročiš iz k. 5 po redni ceni (5300 SIT). Sicer je pa tudi na naročilnici 6.k. po redni ceni.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#812 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 07 April 2006 - 02:25 PM

QUOTE(Nasty)
A kera ve če se da sploh še naročit kremo Lift and Tuck?V ta novmu katalogu je ni.Ker to pol full ni fer, tm kao piše da nej bi jo uporabljali 12 tednov, zdej je pa ne morm več naročit al kaj?

V 6 je na str. 84, po 5300. Se da pa v 5 še naročit po 3800, če imat tisto kartico, ki smo jo dobile. Jaz sem jih dobila veliko, izkoristila pa le ene 7 komadov. Jaz jo lahko dobim po 3800, če katero zanima.
  • 0

#813 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 07 April 2006 - 03:29 PM

aaaa...vidm zdej ja.Sam je tok mini slikica.Heh...Hvala! biggrin.gif
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#814 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 10 April 2006 - 06:02 PM

Jaz sem pa gledala katalog in sem na strani 25 zasledila Seaswept sprej za lase z UV filtrom. A katera ve, a je to dobro za lase?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#815 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 10 April 2006 - 06:02 PM

Pa še to stran 39, tale tekoči eyliner a je to o.k.?
  • 0

#816 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 10 April 2006 - 06:07 PM

Ta teden se začnejo predstavitve za novosti v 6, bom poročala, ko bom šla. Je pa vse to novo.
  • 0

#817 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 10 April 2006 - 06:20 PM

A ti Irena* si iz Ljubljane? Pa naročaš Avon?
  • 0

#818 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 10 April 2006 - 06:23 PM

Ne, daleč od Ljubljane. Ja, naročam.
  • 0

#819 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 10 April 2006 - 07:06 PM

A mi katera lahko pošlje katalog za kampanjo 6?

Hvala!
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#820 Kyara

Kyara

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 100 posts
  • Interests:razno

Posted 10 April 2006 - 07:11 PM

Tudi jaz naročam samo za sebe, ker nisem tip, ki bi nekomu težil.Zato pa imamdoma kataloge na vidnem mestu in ko kdo pride na kavo ali kar tako,malo na obisk, vzame katalog v roke, malo pogleda, včasih kakega vzame in naročilo je tu. Tako da ne zaslužim kaj prida, kar tudi ni namen, imam pa ugodnosti, kako nagrado, testerček, kako dobro kremico, losijon....
Se pa vedno nabere, tako da je poštnina čim manjša.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users