Posted 02 November 2011 - 11:52 PM
Lahko bi bil tudi Mike, a mi ta opcija ni glih verjetna in mi ne bi bilo všeč, če bi to bilo res - najbrž je vedel
za to pismo (mu je Susan sigurno omenila), vedel je za umor in vidno tega ni odobraval, najbrž sta mu takrat
Susan in Carlos povedala, kam so truplo zakopali. Ker je nekako izvedel, da se bo tam gradilo, je hitro šel
odkopat truplo in jih tako rešil (predvsem Susan) ... hkrati pa napisal Bree, ki je bila najbolj zagreta pobudnica
tega, to opozorilo, da bi jo malo prestrašil. A res mislim, da je to malo verjetno in predvsem brezveze,
mora biti nekaj bolj udarnega.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>