Jump to content

Photo

Novice po SVETU

• Please log in to reply
1789 replies to this topic

#801 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 February 2014 - 09:56 PM

O ti prasec. In on, najbrž zanika vse?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#802 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 05 February 2014 - 10:05 PM

KLIK

• 0

#803 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 05 February 2014 - 10:06 PM

Zaenkrat še nič. Je pa Stephen King rekel, da ima pismo element of palpable bitchery in ga bodo zdaj zdaj linčali.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#804 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 February 2014 - 10:11 PM

Uf, ravno googlam. Se je opravičil, vidim. Hvala obema. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#805 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 05 February 2014 - 10:18 PM

(posvojenka Woodyja Allena - pa ne tista s katero se je potem poročil)

Moram popraviti. Te s katero je zdaj poročen, ni nikoli posvojil. Bolno je pa vseeno. Na sploh je bilo to eno čudno gospodinjstvo.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#806 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 February 2014 - 10:31 PM

Pa s to je porocen 15 let ze. Ko sta zacela zvezo je bila ona stara 19 on pa 56. Je bila pa ona posvojenka Mie Farrow. Torej Woodyjeve zene.
Jaz cisto verjamem, da so se zlorabe dogajale.
  • 0
Viens, reste ici!

#807 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 February 2014 - 10:45 PM

Prasec nagnusni. Meni je imel od vedno tak creepy old child molester vibe.   :rpg:

• 1

ॐ Be a voice, not an echo. 

#808 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 February 2014 - 10:47 PM

Tip je čudak, introvertiran umetnik; ga spoštujem kot režiserja, ampak za svoja dejanja mora odgovarjati, pritlikavi stari perverznež.
  • 0

#809 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 February 2014 - 11:13 PM

Pa saj ze njegovi filmi so malo cudni. Njegov film Manhattan ima tako eksplicitno temo : profesor, ki hodi s srednjesolko. Hm...
  • 0
Viens, reste ici!

#810 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 06 February 2014 - 07:39 AM

Nočem provocirati, ampak kako zanimivo, da ste Woodya tako rekoč obsodile, za Jacksona ste pa trdile, da je nedolžen :)

• 1

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#811 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 February 2014 - 08:28 AM

Ja, pri takih primerih se je ve, ja. Je pa tudi res, da je bil precej čuden že tisti primer, ko se je 1992 poročil s svojo pastorko (posvojenke Mie Farrow). Kot je Podgana napisala, je takrat Woody imel 56 let,

ona pa 19!!!! Potem bo pa spet rekel: 'The heart wants, what the heart wants'. Vsekakor je treba te obtožbe raziskati.

• 0

#812 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 06 February 2014 - 09:11 AM

^^ koliko smrklc se poroči z ostarelimi ata-ti ... pa ni nikoli neke velike debate. Pač je punca potrebovala father figure, on pa (kakor sem razumela) je od nekdaj preganjal mlade punce. Če sta obe strani za (in je svobodna odločitev) ne vidim prav nobenega problema.

Se pa strinjam z izjavo, da je bilo to eno res noro gospodinjstvo. Mia Farrow, kakor sem brala, je tudi vredna svojega denarja in ni nikoli prebolela stvari. Njeno obnašanje paše nekam v vrtec. In glede na to, da je imela roko tudi nad mlajšimi otroci, je lahko sama marsikaj zakuhala.

Jaz ne bi sodila tako hitro. In te izjave po xy letih pri meni ravno ne pijejo vode. Sploh pa to medijsko preganjanje. Če je bilo res (in ne trdim da je bilo, kot tudi da ni bilo), se da nekoga okrivit tudi brez odprtega pisma javnosti. To mi je sploh bolano. Škoda je zdaj narejena, pa če je res ali ne.

Mislim pa, da je to ena precej nora družina, polna zamer in neražiščene preteklosti...

• 1

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#813 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 February 2014 - 09:12 AM

Jaz napisala :P.

Jaz za Jacksona nisem prepricana. Vsekakor je bil tudi on cudak. Pustimo glasbo ob strani...

• 0
Viens, reste ici!

#814 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 06 February 2014 - 09:16 AM

Ana, ne spominjam se kdo ga je takrat zagovarjal, vem pa da je bilo splošno mnenje, da ni kriv.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#815 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 February 2014 - 09:25 AM

^^ koliko smrklc se poroči z ostarelimi ata-ti ... pa ni nikoli neke velike debate. Pač je punca potrebovala father figure, on pa (kakor sem razumela) je od nekdaj preganjal mlade punce. 

Meni se to ne zdi normalno. On je bil v zvezi z Mio Farrow, potem je pa za njenim hrbtom 'šmiral' z njeno posvojenko. Torej ta punca se ni poročila z enim xy tipom, ampak s svojim očimom. 

Ampak ja ... the heart wants what the heart wants.

edit: zdaj sem prebala en članek, kjer piše, da dejansko Woody ni nikoli živel skupaj s Soon-Yi, in da ga ona dejansko nikoli ni videla kot očeta, ampak kot fanta od Mie (torej svoje mame).

Mislim, da samo oni sami vedo, kaj se je, in kaj se ni zgodilo. Je pa tudi precej patetično, da Mia pere umazano perilo s pomočjo Twitterja, itd. 

Edited by Kinky, 06 February 2014 - 09:33 AM.

• 0

#816 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 February 2014 - 09:34 AM

Frcica to "jaz napisala", je bilo namenjeno Kinky, ampak me je Kami prehitrla vmes.
  • 0
Viens, reste ici!

#817 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 February 2014 - 09:35 AM

Aaaa, hehe, razumem. :)

• 0

#818 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 February 2014 - 09:37 AM

Aja pa ce smo ze pri tem - tudi ce ga je videla kot fanta svoje mame (kar mi je pac cudno, tudi ce ni z njim zivela), se ni to ne zdi normalno.
  • 0
Viens, reste ici!

#819 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 February 2014 - 09:39 AM

Tudi meni ne. Mi pa tudi Mia deluje malo ku ku. 

Še ena slika:

woody-allen-01-600.jpg

From left: Ronan Farrow held by Lark Previn, Woody Allen holding Dylan Farrow, Fletcher Previn, Daisy Previn, Soon-Yi Previn, Moses Farrow and Mia Farrow in Leningrad in 1987

• 0

#820 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 February 2014 - 10:29 AM

Jaz imam pač občutek (moja intuicija), da so obtožbe resnične. Že od nekdaj mi je bil nagnusen, nekaj mi ni štimalo, odnos med njim in posvojenci je bil preveč intimen za nekoga, ki naj bi jim bil le oče. Žalostno se mi zdi, da nihče noče poslušati Dylan in da je njena zgodba že takoj avtomatsko označena za izmišljotino, kot se to zelo rado zgodi, kadar je vmes kakšna bolj slavna oseba, oz. kak cenjen župnik, ipd.. Se hitro pomete pod prag, žrtev pa celo življenje trpi, medtem ko se storilec prosto sprehaja naokoli.

Postavite se v vlogo Dylan... Tudi če je najmanjši sum, da je vse to, kar je napisala, res, bi to moral biti dovoljšen razlog, da se stvar temeljito razišče (pa tudi, če je treba z detektorjem laži).

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users