Spovednica
Posted 28 January 2009 - 02:49 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 28 January 2009 - 02:53 PM

Posted 28 January 2009 - 06:07 PM
Čisto sem na tleh.
To vreme me spravlja v tako depresijo, da bom začela jest pomirjevala. Samo jočem. Najbrž pripomore še PMS, ki je vsak mesec pri meni grozen. Včasih udari na pretirano požrešnost, včasih pa na depresijo. Ta mesec je očitno slednje. V ponedeljek sem bila obupno slabe volje, ko sem prišla domov sem šla samo spat, se zbudila ob 6h in se komaj ob 8h začela učiti kemijo, ki smo jo danes pisali. Med učenjem sem hotela malo požulit Filipa (moj hrček) in sem ugotovila, da je umrl (nazadnje sem ga cartala dan prej). Sicer sem malo pričakovala, da so mu ure štete, ker je bil star 5 let (normalna življenjska doba za hrčka je 3 leta) in zadnjega pol leta so se mu začele delat ene bulice. Res sem bila nenormalno žalostna in sem kar jokala. Tolaži me samo to, da je revček lepo zaspal v svoji hiški in ni trpel.
V nedeljo smo oddali naše ptičke - mladičke. Bili so trije, dva sta bila malo večja od tretjega. Tretji se je seveda izvalil zadnji. Vsi so že jedli sami, bili so zunaj valilnice, imeli so perje .. pripravljeni na oddajo. Dva sva s sestro dali njeni sodelavki, najmanjšega pa mami njenega fanta, ki ima ogromno kletko v njej pa je samo en ptiček - najin ptiček iz prvega legla 3 leta nazaj. Takrat sva ji podarili dva ptička, ampak je en ušel in ta revček je ostal sam. Od takrat dalje si puli perje in je popolnoma oguljen. Tako sva s sestro dali najmanjšega srčka k njemu. Vse je kazalo dobro, mali je jedel sam, tudi starejši brat ga je dobro sprejel, sta se kljunčkala, igrala, mali se je stiskal k njemu. Tudi v ponedeljek je bilo vse super. Danes zjutraj, so ga našli mrtvega.

Potem sem bila danes v šoli totalno nerazpoložena, žalostna, kemije nisem znala nič in res sem v takih dneh ko ena napadalna kača. Sem šla kar domov, nisem pisala kemije. Kar spala sem, jokala.. še zdaj se komaj držim. Jutri v šoli bom razvalina. Trenutno na vse gledam zelo črno.
Ana

Posted 28 January 2009 - 07:09 PM
Danes sem že precej boljše, vreme je še vedno za en drek. Sneg obožujem ampak da pa plundra pada iz neba. OBUP
Posted 28 January 2009 - 08:13 PM

na jetra mi gre brat, ker nič ne pogleda, preden gre v trgovino in pol privleče en blesavi skret papir (pa jebemo mater, a se lahko že enkrat navadi, da sovražim pofukan odišavljen skret papir, pa še doma ga nism nikol mel - pa ni mu treba najcenejšega dreka kupovat, no

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 January 2009 - 08:57 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 28 January 2009 - 09:07 PM
omg

kaj je pa smešnega? men se bo zmešalo, hehe. (joke)
vem, da lahko smešno izpadejo take pisarije, ko si misliš - pa dej že tih bot, kva me brigajo tvoje paštete, sam ... ko se ti to konstantno dogaja .... pa res lahko popeniš.

LOL, dons sem za 'kazen' naštimala, da mi zjutri samo moje stvari opere, pa da vidmo, kdo bo piskal, ko bo zmanjkalo spodnjih gat. meni jih ne bo, haha.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 January 2009 - 09:21 PM

se men tut dogaja to ja...
naprimer da fotru že ves mesc al celo 2 govorim da sta mi dve žarnci na lučki pogoreli, nej mi kup nove. in on jaja bom bom ne sekiri se..nč tečnart... vsak tedn sm ga opozarjala pa ni blo nč...
in enkrt sm ga zanalašč pustila pr mir in mi v dveh tednih še ni kupu... učer sm mu pa rekla še enkrt, pa je popizdu

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 28 January 2009 - 09:25 PM
Počasi vnašam v svoj spomin šolske stvari, ki sem jih zamudila v približno 14 dneh odsotnosti od pouka. Bi bilo dosti lažje, če bi par kontrolk črtala iz koledarja, da vse lepo nadoknadim. Tako pa delam 1000 stvari na1x - prepisujem snov od matematike, zraven se pa slovenščino za jutri učim. Bo treba boljši sistem najti.
V glavnem, upam, da se bom naučila to prekleto romantiko do jutri

Posted 28 January 2009 - 10:30 PM

Posted 28 January 2009 - 11:44 PM

Izvedela sem rezultate izpita iz tiste blesave matematike. In ker sem mislila, da ne bom nardila, sm bla prijetno presenečena, ko sem videla 6ko (sicer mam še ustnega, ampak upajmo, da me mudel spusti). In takrat je blo vse kul, dokler nisem vidla, da so ble kr dobre ocene. To me je pa tolk zabil, da sem že kako uro čist na tleh, ker se mi je ful znižala samozavest.

Kaj nej nardim, da se ne bom tok sekirala, da se bom ozirala nase in ne na druge pada bom šla čez lajf bl flegma?

Posted 29 January 2009 - 12:00 AM

V glavnem, na našmu faksu je velik bl kot same ocene pomembn to, da ti je všeč to, kar boš pol po poklicu in da te to razveseljuje. To pa zate verjamem, da te.
Posted 29 January 2009 - 12:03 AM

Posted 29 January 2009 - 04:16 AM
Parvinder ti men tko sexy deluješ. Kok si stara? Hahha
Jaz grem spat a ne, je žečs ker čez 4 ure vstanem haha
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 January 2009 - 10:18 AM

Posted 29 January 2009 - 10:35 AM
A mi loh nekdo pove, kaj je narobe z mano? Ker se resnično sprašujem...

Izvedela sem rezultate izpita iz tiste blesave matematike. In ker sem mislila, da ne bom nardila, sm bla prijetno presenečena, ko sem videla 6ko (sicer mam še ustnega, ampak upajmo, da me mudel spusti). In takrat je blo vse kul, dokler nisem vidla, da so ble kr dobre ocene. To me je pa tolk zabil, da sem že kako uro čist na tleh, ker se mi je ful znižala samozavest.

Kaj nej nardim, da se ne bom tok sekirala, da se bom ozirala nase in ne na druge pada bom šla čez lajf bl flegma?

čisto enako sem se jaz včeraj počutila

potem se pa slišim z sošolko me vpraša koliko sem pisala pa ji rečem 7 (ona je pisala 8) pa mi odvrne: JOJ SMOLA, DA TI VEDN ZA ENO SPODLETI.

vendar sem ji rekla nazaj, da mi ni važn z koliko naredim važn da naredim, vendar počutila se pa nisem tako:(
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users