Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8161 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 January 2009 - 02:49 PM

Crap jutri je ustni del izpita down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8162 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 January 2009 - 02:53 PM

Nekak se mi nič ne da, pa nekak bi šla spat oops.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8163 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 January 2009 - 02:54 PM

QUOTE(urš @ 28. 1. 2009 - 14:53) View Post

se podpišem pod to down.gif ..pa bi se mogla učit down.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8164 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 28 January 2009 - 06:07 PM

QUOTE(Ana @ 27. 1. 2009 - 23:05) View Post

Čisto sem na tleh.
To vreme me spravlja v tako depresijo, da bom začela jest pomirjevala. Samo jočem. Najbrž pripomore še PMS, ki je vsak mesec pri meni grozen. Včasih udari na pretirano požrešnost, včasih pa na depresijo. Ta mesec je očitno slednje. V ponedeljek sem bila obupno slabe volje, ko sem prišla domov sem šla samo spat, se zbudila ob 6h in se komaj ob 8h začela učiti kemijo, ki smo jo danes pisali. Med učenjem sem hotela malo požulit Filipa (moj hrček) in sem ugotovila, da je umrl (nazadnje sem ga cartala dan prej). Sicer sem malo pričakovala, da so mu ure štete, ker je bil star 5 let (normalna življenjska doba za hrčka je 3 leta) in zadnjega pol leta so se mu začele delat ene bulice. Res sem bila nenormalno žalostna in sem kar jokala. Tolaži me samo to, da je revček lepo zaspal v svoji hiški in ni trpel.
V nedeljo smo oddali naše ptičke - mladičke. Bili so trije, dva sta bila malo večja od tretjega. Tretji se je seveda izvalil zadnji. Vsi so že jedli sami, bili so zunaj valilnice, imeli so perje .. pripravljeni na oddajo. Dva sva s sestro dali njeni sodelavki, najmanjšega pa mami njenega fanta, ki ima ogromno kletko v njej pa je samo en ptiček - najin ptiček iz prvega legla 3 leta nazaj. Takrat sva ji podarili dva ptička, ampak je en ušel in ta revček je ostal sam. Od takrat dalje si puli perje in je popolnoma oguljen. Tako sva s sestro dali najmanjšega srčka k njemu. Vse je kazalo dobro, mali je jedel sam, tudi starejši brat ga je dobro sprejel, sta se kljunčkala, igrala, mali se je stiskal k njemu. Tudi v ponedeljek je bilo vse super. Danes zjutraj, so ga našli mrtvega. cry.gif Še en breakdown. Res nevem, kaj se dogaja trenutno.
Potem sem bila danes v šoli totalno nerazpoložena, žalostna, kemije nisem znala nič in res sem v takih dneh ko ena napadalna kača. Sem šla kar domov, nisem pisala kemije. Kar spala sem, jokala.. še zdaj se komaj držim. Jutri v šoli bom razvalina. Trenutno na vse gledam zelo črno.

Ana console.gif Sem ravno iz taksnega cudnega obdobja - kot je ze napisala Simoncy, na sreco pride pa mine. Meni se pase skriti pod odejo in cakati, da gre mimo. Ceprav zdaj se je to vleklo en mesec, vmes sem imela se gripo in me sedaj v redu tepe, ko se mi je v sluzbi nabralo delo. Ampak...nismo stroji, kdaj pa kdaj se je treba ustaviti in samega sebe malo potolaziti. ;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#8165 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 January 2009 - 07:09 PM

Hvala.
Danes sem že precej boljše, vreme je še vedno za en drek. Sneg obožujem ampak da pa plundra pada iz neba. OBUP
  • 0
Viens, reste ici!

#8166 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 January 2009 - 07:11 PM

QUOTE(urš @ 28. 1. 2009 - 14:53) View Post

QUOTE(žabica @ 28. 1. 2009 - 14:54) View Post

se podpišem pod to down.gif ..pa bi se mogla učit down.gif

Word. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8167 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 January 2009 - 08:13 PM

dons sem tečna, sitna, zoprna pa še kaj - film mi je počil. laugh.gif
na jetra mi gre brat, ker nič ne pogleda, preden gre v trgovino in pol privleče en blesavi skret papir (pa jebemo mater, a se lahko že enkrat navadi, da sovražim pofukan odišavljen skret papir, pa še doma ga nism nikol mel - pa ni mu treba najcenejšega dreka kupovat, no rolleyes.gif) - sej ne, da skret papir že mava, lahko bi pa recimo cuker kupil, to pa ne ... rolleyes.gif popenjavam, resno. pa da žre moje paštete pa da jaz kupujem praške pa to ...

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8168 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 January 2009 - 08:57 PM

omg laugh.gif laugh.gif laugh.gif lol1.gif ka si ti smešna ej tongue.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8169 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 January 2009 - 09:04 PM

QUOTE(Špela @ 28. 1. 2009 - 20:13) View Post

pa da žre moje paštete

Haahaha, kok se to smešn sliš, umrla biggrin.gif ! Je pa res, da so take stvari zelo zelo živcirajoče- jz zmer popenim, ko si prinesem nekaj iz trgovine in mi nato vse drugi požrejo.
  • 0

#8170 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 January 2009 - 09:07 PM

QUOTE(Šuša @ 28. 1. 2009 - 20:57) View Post

omg laugh.gif laugh.gif laugh.gif lol1.gif ka si ti smešna ej tongue.gif

kaj je pa smešnega? men se bo zmešalo, hehe. (joke)
vem, da lahko smešno izpadejo take pisarije, ko si misliš - pa dej že tih bot, kva me brigajo tvoje paštete, sam ... ko se ti to konstantno dogaja .... pa res lahko popeniš. smile.gif

LOL, dons sem za 'kazen' naštimala, da mi zjutri samo moje stvari opere, pa da vidmo, kdo bo piskal, ko bo zmanjkalo spodnjih gat. meni jih ne bo, haha. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8171 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 28 January 2009 - 09:18 PM

Mam najhujši bd v življenju cry.gif
  • 0

#8172 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 January 2009 - 09:21 PM

no sj za to mamo pa spovednico ;)
se men tut dogaja to ja...
naprimer da fotru že ves mesc al celo 2 govorim da sta mi dve žarnci na lučki pogoreli, nej mi kup nove. in on jaja bom bom ne sekiri se..nč tečnart... vsak tedn sm ga opozarjala pa ni blo nč...
in enkrt sm ga zanalašč pustila pr mir in mi v dveh tednih še ni kupu... učer sm mu pa rekla še enkrt, pa je popizdu tongue.gif še mami se je režala kak se mu je ftrgal... mi je šou takoj kupt nove hehe
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8173 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 28 January 2009 - 09:25 PM

Počasi se bom še sprijaznila z mojo diagnozo stanja v želodcu. Saj s tem niti nimam problemov, večji problem je s hrano. Zdravnik mi je dal dieto, ampak mi večina živil ne paše, kar pa ne bi smela pojesti, je pa mojemu želodčku všeč. Čudno. V glavnem, držala se bom tega, kar bo meni pasalo. J*** dieto. Saj je itak samo okvirni načrt.
Počasi vnašam v svoj spomin šolske stvari, ki sem jih zamudila v približno 14 dneh odsotnosti od pouka. Bi bilo dosti lažje, če bi par kontrolk črtala iz koledarja, da vse lepo nadoknadim. Tako pa delam 1000 stvari na1x - prepisujem snov od matematike, zraven se pa slovenščino za jutri učim. Bo treba boljši sistem najti.
V glavnem, upam, da se bom naučila to prekleto romantiko do jutri sad.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#8174 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 28 January 2009 - 10:30 PM

Pregledala sem vprašanja prejšnih izpitov in z zgroženostjo ugotovila, da nimam pojma na več kot polovico vprašanj. Za sabo imam pa že 3 tedne intenzivnega učenja. Sploh ne najdem odgovorov v literaturi!! Ko bi profesor vsaj na predavanjih o teh stavreh razlagal ampak neee najboljše je zafrkavat študenta, naj se muči. sad.gif
  • 0

#8175 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 January 2009 - 11:44 PM

A mi loh nekdo pove, kaj je narobe z mano? Ker se resnično sprašujem... down.gif hmm.gif

Izvedela sem rezultate izpita iz tiste blesave matematike. In ker sem mislila, da ne bom nardila, sm bla prijetno presenečena, ko sem videla 6ko (sicer mam še ustnega, ampak upajmo, da me mudel spusti). In takrat je blo vse kul, dokler nisem vidla, da so ble kr dobre ocene. To me je pa tolk zabil, da sem že kako uro čist na tleh, ker se mi je ful znižala samozavest. cry.gif

Kaj nej nardim, da se ne bom tok sekirala, da se bom ozirala nase in ne na druge pada bom šla čez lajf bl flegma? ermm.gif cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8176 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 29 January 2009 - 12:00 AM

Princeska, ena brezvezna ocena iz matematike, ki je itak pr svojem poklicu ne boš uporabljala, nej te ne jezi preveč. Važn je sam, da nardiš, velik bl pomembn pa je, da ti dobr grejo tisti predmeti, od kerih boš dejansko kej odnesla za svoje delo. In sigurn te bojo taki predmeti tud bl zanimal in se jih boš z veseljem učila, ampak sej to itak pride šele v 2., 3.letniku, k se že mal bolj specializiraš. To, da so drugi bolš pisal, je pa sploh ena nepomembna stvar. Se stvari hitr obrnejo,a veš. wink.gif
V glavnem, na našmu faksu je velik bl kot same ocene pomembn to, da ti je všeč to, kar boš pol po poklicu in da te to razveseljuje. To pa zate verjamem, da te.

• 0

#8177 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 January 2009 - 12:03 AM

Limona, tenkju, sej res ni taka stvar, sam kr v trenutku sem se počutla tok nesposobno. Aja, TV mi je pa kr šla, hvala za zapiske, so mi ful pomagali smile.gif zlata si.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8178 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 January 2009 - 04:16 AM

Crna, te boli rit od sexanja potem? Hahah.
Parvinder ti men tko sexy deluješ. Kok si stara? Hahha

Jaz grem spat a ne, je žečs ker čez 4 ure vstanem haha

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#8179 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 January 2009 - 10:18 AM

Rea a si ti na norih gobicah laugh.gif ?!
  • 0

#8180 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 January 2009 - 10:35 AM

QUOTE(Princeska @ 28. 1. 2009 - 23:44) View Post

A mi loh nekdo pove, kaj je narobe z mano? Ker se resnično sprašujem... down.gif hmm.gif

Izvedela sem rezultate izpita iz tiste blesave matematike. In ker sem mislila, da ne bom nardila, sm bla prijetno presenečena, ko sem videla 6ko (sicer mam še ustnega, ampak upajmo, da me mudel spusti). In takrat je blo vse kul, dokler nisem vidla, da so ble kr dobre ocene. To me je pa tolk zabil, da sem že kako uro čist na tleh, ker se mi je ful znižala samozavest. cry.gif

Kaj nej nardim, da se ne bom tok sekirala, da se bom ozirala nase in ne na druge pada bom šla čez lajf bl flegma? ermm.gif cry.gif

čisto enako sem se jaz včeraj počutila sad.gif sad.gif ne razumem sebe. zakaj nisem vesela za svojo oceno, saj sem samo hotela da naredim in potem so tako dobre ostale ocene, se res počutm stupid. in tega občutka bi se zeloo rada znebila. cry.gif

potem se pa slišim z sošolko me vpraša koliko sem pisala pa ji rečem 7 (ona je pisala 8) pa mi odvrne: JOJ SMOLA, DA TI VEDN ZA ENO SPODLETI. verymad.gif verymad.gif potem se mi pa samozavest čist sesuje cry.gif cry.gif
vendar sem ji rekla nazaj, da mi ni važn z koliko naredim važn da naredim, vendar počutila se pa nisem tako:(
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users