Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#8161 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20090 posts

Posted 17 May 2008 - 11:26 AM

Če bo katera njej pomagala z naročanjem, bi se še jaz prištulila, mimogrede biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#8162 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28599 posts

Posted 17 May 2008 - 11:34 AM

QUOTE(nika @ 16. 5. 2008 - 20:40) View Post

kje okrog centra lj (oz. v bližini ledine) bi se dalo eno skripto skopirat in zvezat? ljubljančanke, help smile.gif

Js vem edin na poljanah za ene 3 kopirnice ki to delajo, je pa ene 5 min peš izpred ledinske gim. pa do poljan.
  • 0

#8163 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 17 May 2008 - 11:35 AM

Ewa 100x ti hvala! smile.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

• Guests

Posted 17 May 2008 - 01:07 PM

Luci, kako to misliš, da ne znaš? Imaš kartico? Sej morajo imet en sistem, kako stvar dodaš na Add listo in potem vse preračunaš in potrdiš nakup.

Daš linke, da vidim, kako zgleda?
  • 0

#8165 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 17 May 2008 - 01:21 PM

Ciara, fora je v tem, da če hočeš kupit se moraš prej registrirati. Meni pa registracije noče in noče potrdit. Skoz neki nagaja čist skoz, k neki spremenim, da bo ja cool, pa spet neki drugega pol ni cool.

Sicer pa že razmišljam, da sploh ne bom naročila, ampak si bom kr sama tole dvoje sešila ali pa dala k eni kolegici narest. Me bo še ceneje prišlo, pa še hitreje bom imela obe majčki.

S temi internetnimi nakupi se mi kratko-malo ne da zezazt. Pa še vedno me je strah, da kljub temu, da če vzamem številko S, da mi bo veliko. Res nikoli ne vem ali nej vzamem S ali XS, na cajte je pa tud M ok.
  • 0

• Guests

Posted 17 May 2008 - 02:06 PM

Ajaaa, joj kaj komplicirajo še z registracijo. Kot da ni dobro, če pač samo dodaš v Add in kupiš. rolleyes.gif

Jaz sicer nimam izkušenj s kupovanjem oblačil na netu, sam predvidevam, da imaš prav. Se mi zdi, da je oblačila prej fajn vsaj potipat, če ne že probat.

• 0

#8167 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26367 posts

Posted 17 May 2008 - 04:00 PM

Kaj bi ve nardile, če bi vam bratova bivša punca (s katero nista skupaj že od leta 2004) pisala SMS (citiram: Sm slisala, d si se preselila.kdaj bo vselitveni zur?:-P al pa prid k men na obisk v trebnje?bye.).

Naj poudarim, da nimata stikov že od takrat, ko sta šla narazen (razen tistih forsiranih, z njene strani).
Midve sva se pa tud ene 5x vidle v vsem tem času. Po moje jo bom kar ignorirala...kaj pravite?
  • 0

#8168 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28599 posts

Posted 17 May 2008 - 04:03 PM

Da se je verjetno v kratkem slišala s tvojim bratom. Al pa da nekaj rabi. Nimam pojma kaj bi nrdila. Če je punca ok je nebi ignorirala ,če ne pa definitivno ignore.
  • 0

#8169 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 May 2008 - 04:05 PM

Po moje išče šanso za kontakt s tvojim bratom. Vljudno jo zavrni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8170 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26367 posts

Posted 17 May 2008 - 06:37 PM

Aja sem pozabila napisat, da ma že kakšno leto in pol tipa in da živita skupaj.
Ful na živce mi gre, ker skuša ohranjat stike z nami. Come on...move on. Sej po moje skuša bit samo prijazna, ampak meni ni do njene družbe. In to predvsem zato, ker moram vedno poslušat kako je v šoli otroci ne ubogajo, na koncu pa pride do te teme, kako ji moj brat ni dal (seveda njej zadovoljivega in sprejemljivega) razloga, zakaj sta šla narazen.

Jst jo bom kar ignorirala... Po moje se ji bo že kdaj posvetilo.
  • 0

#8171 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 May 2008 - 09:14 PM

Zakaj ne pomislš ančka da mogoče tud ti /oz. mi vsi kdaj komu morimo s kakšnim (nam nezavednim) razlaganjem o tem ali onem. Brez osebne zamere, govorim splošno.
Pa vedno se da z merco vljudnosti odgovorit, jaz ne morem tko delvt v svetu. Prav rada bi ji odpisala če bi bla ti, kaj v stilu- hej, ja, končno vseljena, sicer brez vselitvenega žura, kakšna kava kdaj brez obveznosti pa lahko vedno pride v poštev. Potem pa je od tu naprej ni treba klicat ali kakorkoli. Bo že čas nrdil svoje. Dj bodmo prjazni do ljudi.
Jaz ne razumem tega odmikanja in vsega tega.
Ko doživiš na lastni koži tako ignoranco se počutiš debilnega in to je bedn filing. Pred kratkim sem jo doživela 2x in mislim, da bi se dalo vse skupaj speljat na bolj odgovoren in ljubši način.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#8172 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 May 2008 - 09:22 PM

rea, podpis pod celoten post. čeprav vem da pogosto nisem prijazna do vseh in znam bit res ful ignorantska in nesramna, se trudim. moral bi se vsi ravnat po tvojem načelu.
  • 0

#8173 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 May 2008 - 09:26 PM

Ja, prav res. Mislm, da se v 90% ravnam po tem, nisem tip človeka, ki govori to, dela ono.
Pomoje je vse odvisno kolko ti vest trka na vrata, jaz pač z njo ne morem živeti. Vse to je del našga ega, vse je nek krog, če pomislš tud jz delam to zato, da bom jaz lažje žvela, se pravi brez slabe vesti ampak na drugi strani tehtnice pa je tu še odnos do tega človeka, ki mu odgovoriš, ga spoštuješ itd., volk sit, koza cela, fin svet bi lahko bil.
  • 0

#8174 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 May 2008 - 09:42 PM

Zdej se bo slišal ful grdo, samo jaz pa dostkrat tudi nenamenoma skenslam koga okoli sebe. Preprosto na ljudi s katerimi nisem tolko v stiku, ali pa mi niso ok, ful hitro pozabim. Dobim sms in potem razmišljam kaj in kako odpisat, pa si rečem da bom malo kasneje, al pa da bom poklicala, pol mi pa gre iz glave, ali pa sms vmes že zbrišem (jih itak redno brez pregledovanja brišem), pol se pa sploh ne spomnim.
Mislim da itak, ko se ti nekdo ne oglasi ali pa ima vedno nek izgovor zakaj ne to in ono, že veš počasi pri čem si. Dokler se gre za neke znance mene tudi ne prizadane, če dobim tak "feedback", oz. "lack of it".
Grše je, če nekdo laže v obraz oz. telefon v tem primeru.
Vsiljivosti in netaktičnosti s strani drugih pa sploh ne maram.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8175 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26367 posts

Posted 17 May 2008 - 09:51 PM

Rea, fora je v tem, da smo ji že velikokrat povedali, da ne želimo imeti več stikov z njo, ker pač ni več del naše družine. Povedali smo ji tudi, da mora iti naprej s svojim življenjem in si najti svoje prijatelje. Malce nadležno je postalo...saj človek razume v prvem letu. Takrat sem bla ful uvidevna in šla z njo na kavo pa v kino in tako naprej. Ne razumem pa tega po štirih letih.

Ko nekomu že tolikokrat poveš in nakažeš, da ti pač ni do njegove družbe, on se pa še vedno sili...kaj naj narediš? Pač jo bom ignorirala...ne vidim druge opcije. Če ji bom še enkrat razlagala kako in kaj, se bom počutila kot papiga.

• 0

#8176 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 May 2008 - 10:05 PM

Aja, ti si ji že razlgala, da ti ni do njene družbe? Aha, ja pol pa okej, gre se sam da razjansniš. To mi je fajn.
Sj kle ni višje logike, ko vidiš da si nekomu faktor x in nepotreben pač greš dalje ne, sj kaj pa čš, samo vsak ubere svoj način kako to povedat/nepovedat.
  • 0

#8177 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 18 May 2008 - 01:42 PM

ma kdo težave z limeware? jst se ne morem konektirat.. hmm.gif
  • 0

#8178 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 18 May 2008 - 10:11 PM

Imaš milni mehurček s polmerom R. Razpoči se in nastenejo 4 enaki milni mehurčki. Koliko je polmer novega, manjšega mehurčka? R/4 ali R/2 ali ???
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

• Guests

Posted 18 May 2008 - 10:18 PM

R/2. Ohrani se ti površina, torej: 4*Pi*R^2=16*Pi*r^2, kjer je r radij manjšega mehurčka. Zdaj pa samo še pokrajšaš in dobiš: R^2=4r^2, torej: R=2r.
  • 0

#8180 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 May 2008 - 01:13 PM

Imam problem. Zjutraj sem se zbudila in sem čutila mičkeno bolečino v očesu. Sem si misla - nič posebnega. Potem sem si vstavljala leče in so me kr ribale, kar se mi ne dogaja nikoli. Končno sem ugotovila, da se mi dela ječmenček. Se mi zdi, da je vedno večji in vedno bolj me boli. Po pouku sem šla v lekarno in mi je farmacevtka dala samo čaj - ZEL NAVADNE SMETLIKE, naj si z njim izpiram oko, za kaj konkretnejšega pa morem k zdravniku. Jaz se bom jutri šla pokazat moji zdravnici ampak kaj naj počnem do takrat ? ima katera kakšne izkušnje oz. nasvete v zvezi z ječmenčki ?
  • 0
Viens, reste ici!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users