Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8161 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 February 2014 - 11:57 PM

- Ljudje, ki smrdijo po neki čudni mešanici cigaret in alkohola, predvsem cigaret. Torej ja, ljudje, ki smrdijo po cigaretih. Je pa zanimivo, da to opažam v 90% pri moških. Ravno včeraj je en tip v trgovini pred mano na blagajni tako smrdel, da sem stopila dva metra nazaj.

Imam pa naprimer prijateljico, ki kar dosti kadi, ampak si roke zdrgne z milom vsakič ko pokadi in da v usta bonbon/čigumi. Pa tudi oblačila ji je smrdijo. Očitno se da kadit in ne smrdet.

Jaz poznam še hujše: mešanica vonja po nekem golažu/obari/vampih + alkohol + cigareti.

Eden izmed mojih bivših profesorjev je takole vsakokrat prismrdel v razred, kjer se je vonj razlezel po vsej učilnici.

Včasih je čez pljusknil še odurno vodico za po britju, pa je bila mešanica popolna.  :sick:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8162 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46128 posts

Posted 04 February 2014 - 01:59 AM

1124309[/url]" time="1391467697"]Na živce mi gre to, da se nekatera podjetja obnašajo tako "nezainteresirano" do svojih strank in da jih moraš skoraj na kolenih prosit za ponudbo. V začetku januarja sem eni turistični agenciji poslala povpraševanje in so mi rekli, da se agent vrne v roku nekaj dni ter da naj takrat pričakujem odgovor. Čakam dva tedna, odgovora od nikjer. Ok, razumem, mogoče so pozabili, se zgodi; prijazno jih opomnim ponovno. Nazaj dobim mail, da prosijo še za malce potrpljenja (da ne omenjam klicaja na koncu, malce neprijetno, ampak ok, naj bo). Spet čakam, tokrat 10 dni, odgovora od nikjer. Zopet jih PRIJAZNO opomnim, da še vedno čakam na ponudbo in po 5ih dneh nobenega odgovora sploh. ##*?=)&!!!   Že zdavnaj bi jih poslala nekam, če ne bi res želela njihove ponudbe. Jutri bom poklicala na podjetje, po možnosti kar direktorico, če bom le našla njeno telefonsko in ji bom lepo razložila, da bi po enem mesecu pa že res želela ponudbo. Imajo srečo, da sem toliko fer, da ne pišem naokoli imena njihove agencije. Ne še. 

JA! Opažam, da naši vrli slovenski trgovci/podjetniki/ponudniki storitev še ne razumejo kako pomembna je kvaliteta storitev. Sedaj ko sem navajena na to, da so v Uk in v Švici meni kot stranki vedno na voljo ljudje, ki ponujajo storitve za katere se zanimam - se prilagajajo meni, se trudijo... Vse da bi bila zadovoljna in bi se še vrnila oz. pri njih zapravljala. Tako da dobivam popizditis, ko pridem nazaj v Slovenijo in se ljudje na identičnih pozicijah obnasajo ignorantsko, kot da so na svojih delovnih mestih za okras, ne zato, da bi se posvetili stranki. Pri tem mi gre predvsem na živce, da ne odgovarjajo na e-maile v doglednem času oz da na njih sploh ne odgovarjajo. Včasih res ne razumem zakaj sploh imajo e-maile, če jih ignorirajo.

Pa še konkretna zgodba, ko se je fant v začetku decembra želel naročiti pri okulistu za termin v tednu pred božičnimi prazniki in mu je gospodična v optiki rekla, da ne naročuje za dva tedna v vaprej, ker si ona to piše na listek, listek pa se lahko zgubi in naj pokliče par dni prej. Fant jo je vprašal ali se šali, ko je dobil začuden odgovor da ne pa je se samo poslovil in odložil. Je nato poklical drugega okulista, kjer se je lahko brez težav naročilza dva tedna vnaprej.

Na živce mi gre, ko te v v poslovalnici/trgovini ignorirajo, da moraš včasih koga že res lepo prositi, da pride omagat poiskat produkt ali bognedaj, da ti svetuje pri nakupu. Bognedaj, da takšnega trgovca prosiš ali lahko preveri zalogo v kateri od sosednjih poslovalnic iste trgovine. Se včasih bojiš, da si bo kdo izpahnil oči, ko tako zavija z njimi. Nazadnje ko sem šla z mamo in fotrom, ki kupujeta nov avto v salon pogledat avto in se pozanimat o pogojih nakupa, so trije trgovci stali na kupu in klepetali, nas gladko ignorirali, ko smo vstopili in ko smo si kasneje ogledovali avto. :butl: Ko smo se počasi premaknili v njihovo smer, so se kot da smo kužni odmaknili na drugo stran salona. :btutl:

• 0

#8163 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 04 February 2014 - 10:14 AM

jaz sem zamenjala ponudnika za službene letalske karte. Na Kompasu so imeli eno super punco, s katero smo poslovali več let. Nakar se je odločila zamenjat službo (enako delo, le v drugi agenciji). Enkrat sem poskusila pri Kompasu in "tisti, ki jo je nasledil" je imel  zelo jebivetrski odnos, zato smo poiskali prejšnjo punco pri konkurenčni agenciji in smo spet super zadovoljni.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8164 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32594 posts

Posted 04 February 2014 - 11:21 AM

O, Kami, tole se mi pa ful dobro zdi :hooray: 

• 0

#8165 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 04 February 2014 - 05:32 PM

Jaz poznam še hujše: mešanica vonja po nekem golažu/obari/vampih + alkohol + cigareti.

Eden izmed mojih bivših profesorjev je takole vsakokrat prismrdel v razred, kjer se je vonj razlezel po vsej učilnici.

Včasih je čez pljusknil še odurno vodico za po britju, pa je bila mešanica popolna.  :sick:

Jaz bi dodala še vonj po scanju...ker to, kar sem zadnjič v eni trgovini doživela, je bil pa res višek smradu :) golaž + alkohol + cigareti + scanje

• 0

#8166 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 February 2014 - 05:49 PM

O madona, mislim, da te to zmagovalna kombinacija. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8167 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 04 February 2014 - 07:32 PM

:lol1:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8168 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32594 posts

Posted 05 February 2014 - 08:24 AM

Ena banalnost, ampak se ponavlja dan za dnem in mi gre na živce – sodelavka si nosi zajtrk s sabo v službo in potem zajtrkuje v pisarni, zraven pa nonstop klepeta, komentira itd., seveda s polnimi usti in je res neokusno, no. Mislim, a lahko poješ z zaprtimi usti in si tistih 5 minut tiho??? :mad2:

• 0

#8169 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 05 February 2014 - 09:09 AM

V Backwerk imajo eno full dobro zadevo s paradižnikom in MAKOM. Sovražom mak, ker mi vedno vse ostane med zobmi. In potem ga še 10 minut vlečem iz vseh možnih zob. Sama štručka je pa full dobra.

• 0

Put A Kilt On It!

#8170 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 February 2014 - 10:45 PM

Fake torbice in nasploh vsa fake oblacila.
Ce pac nimas denarja za original, ga pac nimas...
  • 1
Viens, reste ici!

#8171 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 06 February 2014 - 11:12 PM

^ Ponavadi bi denar bil, če si ne bi punca kupila namesto 5 majčk, eno original - za isto ceno.

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8172 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 07 February 2014 - 01:30 AM

ko se nekatere punce delajo glupe in kurbirske samo zato, da so popularnejše...

• 0

#8173 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 07 February 2014 - 07:24 AM

V Backwerk imajo eno full dobro zadevo s paradižnikom in MAKOM. Sovražom mak, ker mi vedno vse ostane med zobmi. In potem ga še 10 minut vlečem iz vseh možnih zob. Sama štručka je pa full dobra.

Upam, da ne s tistim groznim zvokom. Niti ne vem kaj ljudje počnejo, ko to delajo. To gre pa meni na živce.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8174 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6749 posts

Posted 07 February 2014 - 09:03 AM

^^A misliš to, ko z jezikom tleskajo ob dlesen? Zvok je ubijalski, jaz tudi norim zraven, ker moja mama to rada dela. 

• 0

#8175 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 07 February 2014 - 09:09 AM

Ja, to ja! A tako se sproducira ta zvok....

Moja mami tudi to dela.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8176 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 07 February 2014 - 09:48 AM

Upam, da ne s tistim groznim zvokom. Niti ne vem kaj ljudje počnejo, ko to delajo. To gre pa meni na živce.

u saj res tisti zvok, ko kar malo "zacvrči" ... grozen je.

No, ne delam zvokov.

• 0

Put A Kilt On It!

#8177 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 07 February 2014 - 09:49 AM

Saj se mi je zdelo da ne :)

• 0

#8178 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46128 posts

Posted 07 February 2014 - 04:09 PM

Reporter Milan (in vsi trije kljukci, ki ga ustvarjajo)

o090910_13523813122.jpg

• 0

#8179 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 February 2014 - 04:15 PM

^^ tumblrlvrjejsnu21r4ghkoo.gif

• 1
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8180 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46128 posts

Posted 07 February 2014 - 04:21 PM

JAAAA, res so retards!!! Slišat jih ne morm. 

Na mojo grozo in nesrečo, pa se večini moje družbe zdijo smešni. 

gif%2Bbad%2Bnews%2Breaction.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users