Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8141 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 January 2009 - 06:58 PM

SOVRAŽIM SNEG.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8142 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 January 2009 - 07:02 PM

Fluffy, se pridružujem in držim s tabo. ermm.gif
  • 0

#8143 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 January 2009 - 07:06 PM

pridružujem se zgornjima dvema prispevkoma. drsi k pr' norcih, hodila sem celo pot kot po jajcih, za nameček pa sem glih, ko sem stopila izpod strehe poslovne stavbe, skoraj na rit zletela kot sem dolga in široka. ma u PM! verymad.gif verymad.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8144 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 January 2009 - 07:11 PM

Boli me rit.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8145 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 January 2009 - 07:36 PM

QUOTE(crna @ 27. 1. 2009 - 19:11) View Post

Boli me rit.

od sedenja ali od česa drugega -boljšega smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8146 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 January 2009 - 08:27 PM

Nič od tega. Pa ne povem zakaj tongue.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#8147 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 27 January 2009 - 08:47 PM

Fant mi je odplesal en HUUD striptiz oops.gif w00t2.gif njam.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#8148 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 27 January 2009 - 11:02 PM

Ful sem zaljublejna v mojga miškota oops.gif . Men tk špila, da kr salte delam laugh.gif .
  • 0

#8149 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 January 2009 - 11:05 PM

Čisto sem na tleh.
To vreme me spravlja v tako depresijo, da bom začela jest pomirjevala. Samo jočem. Najbrž pripomore še PMS, ki je vsak mesec pri meni grozen. Včasih udari na pretirano požrešnost, včasih pa na depresijo. Ta mesec je očitno slednje. V ponedeljek sem bila obupno slabe volje, ko sem prišla domov sem šla samo spat, se zbudila ob 6h in se komaj ob 8h začela učiti kemijo, ki smo jo danes pisali. Med učenjem sem hotela malo požulit Filipa (moj hrček) in sem ugotovila, da je umrl (nazadnje sem ga cartala dan prej). Sicer sem malo pričakovala, da so mu ure štete, ker je bil star 5 let (normalna življenjska doba za hrčka je 3 leta) in zadnjega pol leta so se mu začele delat ene bulice. Res sem bila nenormalno žalostna in sem kar jokala. Tolaži me samo to, da je revček lepo zaspal v svoji hiški in ni trpel.
V nedeljo smo oddali naše ptičke - mladičke. Bili so trije, dva sta bila malo večja od tretjega. Tretji se je seveda izvalil zadnji. Vsi so že jedli sami, bili so zunaj valilnice, imeli so perje .. pripravljeni na oddajo. Dva sva s sestro dali njeni sodelavki, najmanjšega pa mami njenega fanta, ki ima ogromno kletko v njej pa je samo en ptiček - najin ptiček iz prvega legla 3 leta nazaj. Takrat sva ji podarili dva ptička, ampak je en ušel in ta revček je ostal sam. Od takrat dalje si puli perje in je popolnoma oguljen. Tako sva s sestro dali najmanjšega srčka k njemu. Vse je kazalo dobro, mali je jedel sam, tudi starejši brat ga je dobro sprejel, sta se kljunčkala, igrala, mali se je stiskal k njemu. Tudi v ponedeljek je bilo vse super. Danes zjutraj, so ga našli mrtvega. cry.gif Še en breakdown. Res nevem, kaj se dogaja trenutno.
Potem sem bila danes v šoli totalno nerazpoložena, žalostna, kemije nisem znala nič in res sem v takih dneh ko ena napadalna kača. Sem šla kar domov, nisem pisala kemije. Kar spala sem, jokala.. še zdaj se komaj držim. Jutri v šoli bom razvalina. Trenutno na vse gledam zelo črno.
  • 0
Viens, reste ici!

#8150 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 January 2009 - 11:13 PM

^^ ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8151 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 January 2009 - 11:23 PM

sad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#8152 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 27 January 2009 - 11:33 PM

Ana, ob vsem tem, se moraš zavedati, da pridejo taka obdobja in iz izkušenj gotovo veš, da tko hitro kot pridejo tudi minejo. Tko da ne skrb, bo bolje console.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#8153 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 January 2009 - 11:57 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 4. 2008 - 10:57) View Post

A se lahko z mojim bratom kosaš? Za 2 meseca je dobil skupaj račun 189 evrov. wink.gif

Jst sem dobila za en mesec 300€ laugh.gif Me je pa izučil in še dobr da me je rolleyes.gif

Ful bi mu rada neki rekla, sam si ne upam, ker nočem zajebat ermm.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#8154 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 28 January 2009 - 06:52 AM

od fanta brat ima sklenjen Tuš50 - 1000minut klicev, tono SMSov itd. Ne vem kaj človek dela...vse tisto je pokuril + nabil zraven še za 20€. Ni pa bilo nič čudnega, da je dobil račun za 200+, ko še ni bil na TUŠu

Tresem se od strahu. Cmok imam v grlu, na WC sem šla že 3x v 1 uri... Pa še do Lj moram prit. Bog ve, kakšne so ceste do tam in še huje, kakšni so vozniki na teh cestah.
Za boljši občutek sem si PDF-je naložila na telefon in upam, da mi bo med izpitom uspelo izbrskati kakšen odgovor. Če ne, sem pečena. Imam občutek, da ne znam NIČ, NADA, NIENTE! sad.gif
  • 0

#8155 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 28 January 2009 - 10:08 AM

Ne bom šla na izpit v Lj, ker sm čist zdelana, res... In še odjavt se ne morm več; dobr, da grem lahk normalno na drugi rok...
  • 0

#8156 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 28 January 2009 - 10:52 AM

Sovražim javni prevoz!!
  • 0

#8157 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 28 January 2009 - 10:57 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 1. 2009 - 18:58) View Post

SOVRAŽIM SNEG.

Obožujem sneg. Res. Men je tak lepo zunaj, ko sneži!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#8158 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 28 January 2009 - 12:59 PM

Globoko, globoko razočarana. Nekateri osebki so dosegli, da se danes počutim kot totalen pofukan gnoj od gnoja ermm.gif cry.gif verymad.gif Grem se mal naspat, da se pomirim, ker me je ta odnos res vrgel iz tira. Podn od podna (včasih se je za vprašat kaj je bol bolno.. narediti nekaj bolnega ali se odzivat 3x bolj bolno in brez okusa) rolleyes.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#8159 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 28 January 2009 - 01:17 PM

Moj namen, da danes odvandram v knjižnico že zjutraj kokor hitro se odprej je propadel, namestio tega sem raje šla nazaj v poseljo in predremala še eno uro. Sedaj sem svoj namen prestavila na popoldansko uro, vendar je še vedno v nevarnosti, da propade. Ne morm si pomagat, ampak meni je tako antipatično delo, ki me čaka v knjižnici.
  • 0

#8160 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 January 2009 - 02:15 PM

Postavila sem si ultimat: če danes ne predelam celotne knjige The Curious Incident of the Dog...blablabla, poem jutri ne bom pogledala niti enega dela Supernatural. Ker se drugače samo non stop neki preseravam itd., mislm kok mam še cajta in zabušavam, zdej gre pa zares.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users