Ljudje, ki trdijo svoje, in si niso ene stvari o določeni temi prebrali, ampak imajo že prav, ker pač oni tako mislijo.
Pismo eno je mnenje, drugo so pa dejstva.
Šus v glavo, res.
Posted 24 January 2014 - 01:15 PM
Ljudje, ki trdijo svoje, in si niso ene stvari o določeni temi prebrali, ampak imajo že prav, ker pač oni tako mislijo.
Pismo eno je mnenje, drugo so pa dejstva.
Šus v glavo, res.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 January 2014 - 01:20 PM
stari LPP avtobusi, še z lesenimi sedeži.
(razen danes, ko ga je peljal en zelo všečen mladenič )
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 January 2014 - 05:00 PM
Kinky, to mi diši po debatah o veganstvu/vegetarijanstvu.
Posted 25 January 2014 - 06:38 PM
Ja kaj pa drugega.
Čeprav včeraj na koncertu, ko je bila spet debata, sem ubrala drugo tehniko: sem se preprosto obrnila in šla stran.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 25 January 2014 - 06:40 PM
Ljudje, ki jim je težko sporočiti, da je nekaj prišlo vmes in da sestanek/zmenek/pijača/čvek odpade.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 January 2014 - 10:27 AM
Ljudje, ki jim je težko sporočiti, da je nekaj prišlo vmes in da sestanek/zmenek/pijača/čvek odpade.
!!!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 January 2014 - 02:04 PM
Nepismeni ljudje.
Vedno slabše je: rodilnik jim je že tako ali tako španska vas, predlogi takisto, sedaj pa opažam, da nekateri ne ločujejo najbolj med b in p, ali d in t, itd.
P.v.m. slovenščina.
Posted 26 January 2014 - 05:47 PM
Tudi mene to zelo moti. Saj tudi sama nisem slovenist in ne obvladam slovnice v nulo, zato ne morem ravno pametovati. Me pa moti, ko vidim, kakšne napake delajo ljudje. Raznih komentarjev pod novicami na netu, na fb-ju itd raje niti ne berem, ker postanem prav živčna, ko vidim, da se ljudje niti toliko ne potrudijo, da bi uporabili velike začetnice ali kakšno vejico kje. Potem pa dobiš nek dolg klobasast stavek, brez ene same vejice in znajdi se v tem. Joj, pa kako se je zdaj razpaslo, da pišejo gdo, šeu, polek, nevem, nebom, sabo namesto s sabo itd itd.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 January 2014 - 06:32 PM
Nepismeni ljudje.
Vedno slabše je: rodilnik jim je že tako ali tako španska vas, predlogi takisto, sedaj pa opažam, da nekateri ne ločujejo najbolj med b in p, ali d in t, itd.
P.v.m. slovenščina.
Tudi mene to zelo moti. Saj tudi sama nisem slovenist in ne obvladam slovnice v nulo, zato ne morem ravno pametovati. Me pa moti, ko vidim, kakšne napake delajo ljudje. Raznih komentarjev pod novicami na netu, na fb-ju itd raje niti ne berem, ker postanem prav živčna, ko vidim, da se ljudje niti toliko ne potrudijo, da bi uporabili velike začetnice ali kakšno vejico kje. Potem pa dobiš nek dolg klobasast stavek, brez ene same vejice in znajdi se v tem. Joj, pa kako se je zdaj razpaslo, da pišejo gdo, šeu, polek, nevem, nebom, sabo namesto s sabo itd itd.
mene tudi vse to moti. Najbolj pa mi dvigne pritisk, ko ljudje mešajo glagola morati in moči. In rečejo npr.: ne moram, namesto ne morEm.
Posted 26 January 2014 - 06:35 PM
Saj tudi sama nisem slovenist in ne obvladam slovnice v nulo, zato ne morem ravno pametovati.
Saj tudi jaz, se tudi zavedam, da tudi sama naredim kdaj kakšno napako. Ampak se zelo trudim, da je ne bi. Večini ljudi pa očitno 'dol visi' ...
Posted 26 January 2014 - 08:27 PM
Ljudje so ZELO slabo pismeni. Jaz včasih dobivam taka vprašanja, da velikokrat pomislim, da se zajebavajo.
Pa se žal motim. In priznam - ljudi tudi ocenjujem po načinu pisanja, izražanja. Če nekdo ne zna vsaj osnovne
slovnice, je za moje pojme bedak in ga že opredelim v posebno skupino ljudi, pri meni takoj izgubi vse pluse.
Posted 27 January 2014 - 02:12 PM
Se popolnoma strinjam s tem. Z načinom pisnega izražanja človek pove nekaj o sebi, na podlagi tega si jaz vedno ustvarim nek vtis o človeku. Tudi če pišem neke neuradne maile, se trudim, da napišem s čim manj napakami. Tudi na FB-ju vedno uporabljam velike začetnice in vejice. Če pa pišeš kaj bolj uradnega, je pa še toliko bolj potrebno, da lepo napišeš. Mi gre na živce pri fantu, ker pogosto napiše neke klobase, narobe postavi vejice itd, ko pa mu skušam dobronamerno svetovati in mu povedati, kaj naj popravi, se pa ujezi in reče, da saj bodo že razumeli, kaj je hotel povedat.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 January 2014 - 06:48 PM
Na živce mi gre polžje počasna odzivnost ljudi v raznih slovenskih podjetjih in ustanovah na e-maile. Saj ne pričakujem odgovora v minuti, pričakujem pa, da ti odgovorijo v roku par dni. Se pa vse prevečkrat dogaja, da čakaš na odgovor po teden dni ali več, če ga sploh dobiš.
Posted 28 January 2014 - 06:55 PM
Na živce mi grejo ljudje, ki čajno vrečko ovijejo okoli ročaja šalce, žlice, stola, česarkoli, da jo moram pol dve uri v gužvi odvozlavat dol :mad:
Posted 28 January 2014 - 07:10 PM
stola
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 January 2014 - 07:19 PM
En je privezal čajno vrečko za naslonjalo za roke od sosednjega stola, majkemi.
Posted 28 January 2014 - 07:20 PM
After all this time?
Always.
Posted 28 January 2014 - 08:18 PM
Meni grejo na živce ženske, ki nonstop razlagajo, kak si jih vsi želijo.
In ljudje, ki hočejo shujšati in nimajo pojma, kaj je zdrava prehrana in se grejo najbolj bedaste diete na svetu. In ko jim hočeš razložiti kaj o tem, niti ne poslušajo. Shujša potem itak noben ne.
Posted 28 January 2014 - 09:46 PM
- Ljudje, ki pišejo po knjigah iz knjižnice in predvsem, rešujejo slovnične vadnice. Pa kaj če je s svinčnikov, vseeno zdaj moram jaz a) Kao ignorirat napisano, b.) Radirat.
- Ljudje, ki smrdijo po neki čudni mešanici cigaret in alkohola, predvsem cigaret. Torej ja, ljudje, ki smrdijo po cigaretih. Je pa zanimivo, da to opažam v 90% pri moških. Ravno včeraj je en tip v trgovini pred mano na blagajni tako smrdel, da sem stopila dva metra nazaj.
Imam pa naprimer prijateljico, ki kar dosti kadi, ampak si roke zdrgne z milom vsakič ko pokadi in da v usta bonbon/čigumi. Pa tudi oblačila ji je smrdijo. Očitno se da kadit in ne smrdet.
Posted 03 February 2014 - 11:48 PM
Na živce mi gre to, da se nekatera podjetja obnašajo tako "nezainteresirano" do svojih strank in da jih moraš skoraj na kolenih prosit za ponudbo. V začetku januarja sem eni turistični agenciji poslala povpraševanje in so mi rekli, da se agent vrne v roku nekaj dni ter da naj takrat pričakujem odgovor. Čakam dva tedna, odgovora od nikjer. Ok, razumem, mogoče so pozabili, se zgodi; prijazno jih opomnim ponovno. Nazaj dobim mail, da prosijo še za malce potrpljenja (da ne omenjam klicaja na koncu, malce neprijetno, ampak ok, naj bo). Spet čakam, tokrat 10 dni, odgovora od nikjer. Zopet jih PRIJAZNO opomnim, da še vedno čakam na ponudbo in po 5ih dneh nobenega odgovora sploh. ##*?=)&!!!
Že zdavnaj bi jih poslala nekam, če ne bi res želela njihove ponudbe. Jutri bom poklicala na podjetje, po možnosti kar direktorico, če bom le našla njeno telefonsko in ji bom lepo razložila, da bi po enem mesecu pa že res želela ponudbo. Imajo srečo, da sem toliko fer, da ne pišem naokoli imena njihove agencije. Ne še.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users