Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8141 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 January 2014 - 01:15 PM

Ljudje, ki trdijo svoje, in si niso ene stvari o določeni temi prebrali, ampak imajo že prav, ker pač oni tako mislijo.

Pismo eno je mnenje, drugo so pa dejstva. 

Šus v glavo, res. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8142 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 24 January 2014 - 01:20 PM

stari LPP avtobusi, še z lesenimi sedeži.

(razen danes, ko ga je peljal en zelo všečen mladenič :whistling: )

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8143 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 January 2014 - 05:00 PM

Kinky, to mi diši po debatah o veganstvu/vegetarijanstvu.

• 0

#8144 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 January 2014 - 06:38 PM

Ja kaj pa drugega. :) :) Čeprav včeraj na koncertu, ko je bila spet debata, sem ubrala drugo tehniko: sem se preprosto obrnila in šla stran. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#8145 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 January 2014 - 06:40 PM

Ljudje, ki jim je težko sporočiti, da je nekaj prišlo vmes in da sestanek/zmenek/pijača/čvek odpade. :roll:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8146 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 January 2014 - 10:27 AM

Ljudje, ki jim je težko sporočiti, da je nekaj prišlo vmes in da sestanek/zmenek/pijača/čvek odpade. :roll:

!!!

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8147 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 January 2014 - 02:04 PM

Nepismeni ljudje.

Vedno slabše je: rodilnik jim je že tako ali tako španska vas, predlogi takisto, sedaj pa opažam, da nekateri ne ločujejo najbolj med b in p, ali d in t, itd.

P.v.m. slovenščina. 

• 0

#8148 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 26 January 2014 - 05:47 PM

Tudi mene to zelo moti. Saj tudi sama nisem slovenist in ne obvladam slovnice v nulo, zato ne morem ravno pametovati. Me pa moti, ko vidim, kakšne napake delajo ljudje. Raznih komentarjev pod novicami na netu, na fb-ju itd raje niti ne berem, ker postanem prav živčna, ko vidim, da se ljudje niti toliko ne potrudijo, da bi uporabili velike začetnice ali kakšno vejico kje. Potem pa dobiš nek dolg klobasast stavek, brez ene same vejice in znajdi se v tem. Joj, pa kako se je zdaj razpaslo, da pišejo gdo, šeu, polek, nevem, nebom, sabo namesto s sabo itd itd.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8149 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 26 January 2014 - 06:32 PM

Nepismeni ljudje.

Vedno slabše je: rodilnik jim je že tako ali tako španska vas, predlogi takisto, sedaj pa opažam, da nekateri ne ločujejo najbolj med b in p, ali d in t, itd.

P.v.m. slovenščina. 

Tudi mene to zelo moti. Saj tudi sama nisem slovenist in ne obvladam slovnice v nulo, zato ne morem ravno pametovati. Me pa moti, ko vidim, kakšne napake delajo ljudje. Raznih komentarjev pod novicami na netu, na fb-ju itd raje niti ne berem, ker postanem prav živčna, ko vidim, da se ljudje niti toliko ne potrudijo, da bi uporabili velike začetnice ali kakšno vejico kje. Potem pa dobiš nek dolg klobasast stavek, brez ene same vejice in znajdi se v tem. Joj, pa kako se je zdaj razpaslo, da pišejo gdo, šeu, polek, nevem, nebom, sabo namesto s sabo itd itd.

mene tudi vse to moti. Najbolj pa mi dvigne pritisk, ko ljudje mešajo glagola morati in moči. In rečejo npr.: ne moram, namesto ne morEm. 

• 0

#8150 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 January 2014 - 06:35 PM

Saj tudi sama nisem slovenist in ne obvladam slovnice v nulo, zato ne morem ravno pametovati. 

Saj tudi jaz, se tudi zavedam, da tudi sama naredim kdaj kakšno napako. Ampak se zelo trudim, da je ne bi. Večini ljudi pa očitno 'dol visi' ...

• 0

#8151 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2014 - 08:27 PM

Ljudje so ZELO slabo pismeni. Jaz včasih dobivam taka vprašanja, da velikokrat pomislim, da se zajebavajo.

Pa se žal motim. In priznam - ljudi tudi ocenjujem po načinu pisanja, izražanja. Če nekdo ne zna vsaj osnovne

slovnice, je za moje pojme bedak in ga že opredelim v posebno skupino ljudi, pri meni takoj izgubi vse pluse.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8152 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 27 January 2014 - 02:12 PM

Se popolnoma strinjam s tem. Z načinom pisnega izražanja človek pove nekaj o sebi, na podlagi tega si jaz vedno ustvarim nek vtis o človeku. Tudi če pišem neke neuradne maile, se trudim, da napišem s čim manj napakami. Tudi na FB-ju vedno uporabljam velike začetnice in vejice. Če pa pišeš kaj bolj uradnega, je pa še toliko bolj potrebno, da lepo napišeš. Mi gre na živce pri fantu, ker pogosto napiše neke klobase, narobe postavi vejice itd, ko pa mu skušam dobronamerno svetovati in mu povedati, kaj naj popravi, se pa ujezi in reče, da saj bodo že razumeli, kaj je hotel povedat.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8153 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46128 posts

Posted 28 January 2014 - 06:48 PM

Na živce mi gre polžje počasna odzivnost ljudi v raznih slovenskih podjetjih in ustanovah na e-maile. Saj ne pričakujem odgovora v minuti, pričakujem pa, da ti odgovorijo v roku par dni. Se pa vse prevečkrat dogaja, da čakaš na odgovor po teden dni ali več, če ga sploh dobiš. :down: 

• 0

#8154 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 28 January 2014 - 06:55 PM

Na živce mi grejo ljudje, ki čajno vrečko ovijejo okoli ročaja šalce, žlice, stola, česarkoli, da jo moram pol dve uri v gužvi odvozlavat dol :mad:

• 1

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8155 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86512 posts

Posted 28 January 2014 - 07:10 PM

stola

:lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8156 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 28 January 2014 - 07:19 PM

En je privezal čajno vrečko za naslonjalo za roke od sosednjega stola, majkemi. 

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8157 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 28 January 2014 - 07:20 PM

Daj nehaj no, pa kaj je s folkom narobe. :lol:
  • 0

After all this time?

Always.

#8158 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19386 posts

Posted 28 January 2014 - 08:18 PM

:lol:

Meni grejo na živce ženske, ki nonstop razlagajo, kak si jih vsi želijo.

In ljudje, ki hočejo shujšati in nimajo pojma, kaj je zdrava prehrana in se grejo najbolj bedaste diete na svetu. In ko jim hočeš razložiti kaj o tem, niti ne poslušajo. Shujša potem itak noben ne. :D

• 0

#8159 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 January 2014 - 09:46 PM

- Ljudje, ki pišejo po knjigah iz knjižnice in predvsem, rešujejo slovnične vadnice. :o Pa kaj če je s svinčnikov, vseeno zdaj moram jaz a) Kao ignorirat napisano, b.) Radirat. 

- Ljudje, ki smrdijo po neki čudni mešanici cigaret in alkohola, predvsem cigaret. Torej ja, ljudje, ki smrdijo po cigaretih. Je pa zanimivo, da to opažam v 90% pri moških. Ravno včeraj je en tip v trgovini pred mano na blagajni tako smrdel, da sem stopila dva metra nazaj.

Imam pa naprimer prijateljico, ki kar dosti kadi, ampak si roke zdrgne z milom vsakič ko pokadi in da v usta bonbon/čigumi. Pa tudi oblačila ji je smrdijo. Očitno se da kadit in ne smrdet.

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 03 February 2014 - 11:48 PM

Na živce mi gre to, da se nekatera podjetja obnašajo tako "nezainteresirano" do svojih strank in da jih moraš skoraj na kolenih prosit za ponudbo. V začetku januarja sem eni turistični agenciji poslala povpraševanje in so mi rekli, da se agent vrne v roku nekaj dni ter da naj takrat pričakujem odgovor. Čakam dva tedna, odgovora od nikjer. Ok, razumem, mogoče so pozabili, se zgodi; prijazno jih opomnim ponovno. Nazaj dobim mail, da prosijo še za malce potrpljenja (da ne omenjam klicaja na koncu, malce neprijetno, ampak ok, naj bo). Spet čakam, tokrat 10 dni, odgovora od nikjer. Zopet jih PRIJAZNO opomnim, da še vedno čakam na ponudbo in po 5ih dneh nobenega odgovora sploh. ##*?=)&!!!

Že zdavnaj bi jih poslala nekam, če ne bi res želela njihove ponudbe. Jutri bom poklicala na podjetje, po možnosti kar direktorico, če bom le našla njeno telefonsko in ji bom lepo razložila, da bi po enem mesecu pa že res želela ponudbo. Imajo srečo, da sem toliko fer, da ne pišem naokoli imena njihove agencije. Ne še. 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users