Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8101 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 December 2013 - 09:10 PM

Do danes sem imela lepo mnenje o mulatih, samohranilkah in igralkah.

Kaj ima to veze z mulati? Ja, ona je mulatka, so what? LOL, kako so mi smesne te stvari.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8102 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 14 December 2013 - 09:41 PM

Kaj ima to veze z mulati? Ja, ona je mulatka, so what? LOL, kako so mi smesne te stvari.

Ženska je ful obremenjena z tem, da je mulatka... zato sm to napisala.

• 0

#8103 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 14 December 2013 - 09:42 PM

:o

Jaz bi ji rekla, da bom poslala to "novičko" v kakšen rumen časopis (Nova, ipd..) in da bom na tak način prišla do tistega denarja, ki mi ga ona ni plačala.

Če sploh je toliko relevantna oseba, da bi takšne revije to zanimalo... 

ma pred leti je špilala v neki slovenski nadaljevanki.

• 0

#8104 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 14 December 2013 - 09:59 PM

Ha, v Rezervnih delih je igrala. :D

• 0

After all this time?

Always.

#8105 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 15 December 2013 - 12:55 AM

Igrala je čistilko v Teater Paradižnik. Mislim, da je takrat postala znana. :D Jaz je od nikjer drugje ne poznam. Pa v Melvita trgovini v MB je delala (ne vem, če še). Se pa strinjam, da to, da noče plačat, nima veze s tem, da je mulatka, igralka, samohranilka. Je pač nepoštena oseba.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8106 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 15 December 2013 - 07:33 PM

Kape z napisi Boy, Genious, Swag, ipd...
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8107 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32595 posts

Posted 27 December 2013 - 07:30 PM

V tem času zelo razpasene božične in novoletne "voščilnice" s slikami otrok ali cele družine.

Upam, da mi v prihodnjih letih ne pade na pamet kaj takega :evilgrin:

• 0

#8108 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 27 December 2013 - 07:37 PM

Ma ja, jaz sem bila ravno zadnjič priča enemu paru, ki je kot darilo vsem dal koledar s sliko svojega potomca. In to res grd koledar. Za voščilnico še nekako razumem, ampak zakaj zaboga bi kdo mislil, da hočejo vsi njegovi kolegi celo leto gledat na steni njihov podmladek? 

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8109 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 December 2013 - 07:41 PM

Hahaha, koledar - priceless! Kronani osli. :hooray:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8110 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46129 posts

Posted 27 December 2013 - 07:44 PM

A takšen?

VZORCI-13.jpg

Meni se za kakšne babice in dedke zdi koledar s slikami njihovih vnukov ful dobro darilo, medtem ko mi je za vse ostale random prijatelje in družinske člane izredno ponesrečena ideja. 

Ko je govora o koledarjih... meni grejo na živce gasilci, ki prodajajo koledarje in tako dolgo hodijo zvonit, da kupiš koledar, ki je vsako leto grši.

• 0

#8111 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 December 2013 - 07:47 PM

V tem času zelo razpasene božične in novoletne "voščilnice" s slikami otrok ali cele družine.

Upam, da mi v prihodnjih letih ne pade na pamet kaj takega :evilgrin:

Samo res, ej. :D

Dodajam še grde koledarje s še gršimi nagimi babami. Da ne govorim, da mi je stric od fanta tak koledar podaril.  :wallbash: Ženske na koledarju so pa res višek neestetike, za v cirkus. In kam naj zdaj JAZ to obesim? 

Direkt v reciklažo je romal. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8112 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 December 2013 - 07:49 PM

:lol1:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8113 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 December 2013 - 07:51 PM

Ne izzivaj. Še vedno ti ga lahko pošljem, hranim tvoj naslov. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#8114 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 December 2013 - 07:52 PM

d025.gif

• 0

#8115 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 27 December 2013 - 08:36 PM

Fantov brat in njegova punca sta babici podarila koledar, ki je kot nekakšen timeline od takrat, ko je bil njen pravnuk še v trebuhu, do zdaj. Naj omenim, da so nekatere fotke rahlo neokusne, nobena pa višek estetike. Sem si prav predstavljala, kako pri njej v jedilnici jem kosilo, ob tem koledarju na steni. :S

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8116 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6749 posts

Posted 27 December 2013 - 10:19 PM

Haha, ma ljudje so ponoreli. Meni grejo že voščilnice s fotografijo otroka (po možnosti starega eno leto ali manj) mal na živce. Ne rečem, da bi dobila od svojega ožjega člana družine, ma ne od neke tretje žlahte...kar nekaj. Jaz tega nikoli ne bi okrog pošiljala, mogoče res samo za dedke in babice. Koledar pa zmaga, no :lol: 

• 0

#8117 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 December 2013 - 01:15 AM

Meni so koledarji edino od psov in mačkov (živali) všeč, po možnosti rešenih s strani raznih društev, zavetišč in da denar, ki ga nameniš za nakup roma direktno v mošnjiček za brezdome živali. To je edino kar podpiram, dejansko tudi kupim!

Vse ostalo mi gre na živce, nage ženske ali napol slečeni deci, vse te gasilske scene, rudarske itd.  

Podpiram ednino še koledarje s slikami iz raznih praznovanj, delavnic, izletov in dela prizadetih oseb, pa še to samo te iz VDC Kranj, kamor hodi tudi moj brat.

• 0

#8118 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 December 2013 - 01:44 PM

Ko je govora o koledarjih... meni grejo na živce gasilci, ki prodajajo koledarje in tako dolgo hodijo zvonit, da kupiš koledar, ki je vsako leto grši.

Ravno včeraj so mi ga želeli prodati, pa sem jih malo na grd način odslovila, ampak res nimam denarja za vse bedarije tega sveta. 

• 0

#8119 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 December 2013 - 05:54 PM

Nekulturno in zelo grdo se mi zdi, da ljudje, ki pridejo k nekom na obisk si ne sezujejo čevljev!!!

• 0

#8120 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 December 2013 - 09:11 PM

Ponavadi takšna situacija nastane, kadar se jim ne ponudi copat.. 

Jaz osebno vedno vprašam, če naj se sezujem (če mi copat ne ponudijo), potem pa že povejo, kako in kaj. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users