Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8081 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 24 January 2009 - 11:52 AM

Cvetkica I feel you. console.gif
Mene grabi ljubosumje, ker sedaj ima nek nov krog prijateljev v katerega jaz nisem vključena, jaz ostajam doma v starem okolju, ki je brez njega čudno in prazno. Denarja mi drastično primanjkuje, ker nimam fucking štipendije. Letos nisem šla niti blizu razprodaj zaradi tega. Gledam cene prevoza in mi je kar slabo kako je vse drago. Da ne omenjam dela za faks, ki me na nek način rešuje pred brezdeljem, ampak po drugi strani visi nad mano in sprašujem se ali bom zmogla. Na trenutke se počutim grozno, nemočno, osamljeno.
  • 0

#8082 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 January 2009 - 11:59 AM

Dečko, s katerim ga že nekaj časa konstantno serjeva, kadarkoli se vidiva, mi ratuje vedno bolj všeč. Najprej mi sploh ni biu, sedaj pa vedno bolj. Sem se danes zjutraj celo zalotila z mislijo, kako bi bilo, če bi bila dejansko skupaj.

Svašta.
  • 0

#8083 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 January 2009 - 12:00 PM

kiss3.gif

Jst tudi ne vem, kaj še delam pred računalnikom, ko pa imam toliko za naredit. Ko sem v mood, ali pa se zmotiviram, se pa lotim. Postavim si eno normo, do jutri naredim to, to in pa to. Pol se grem pa z mačetom mal špilat, čist mam popraskane roke. biggrin.gif

Sploh se pa veliko bolj splača ozirat na to, kar sem že naredila, kaj mi je fajn ratalo, pa kaj že mam nareto do te mere, da stvari sam še spravim v eno lepo obliko za oddajo. Vbistvu je bil prejšnji teden naporen ampak 2/3 poplačan s pohvalo in oddobreno vajo. ^_ ^

Glede družbe je pa pri men (nama) iiiisto. Sploh tam njegovi ekipni kolegi so vsi popolna neznanka, razen dveh, treh, mi nobenega niti po imenu ne blagovoli obrazložit, enkrat sem se ful razjezla in povedala, kako zelo me to moti. Za vsakega, ki ga še nisem spoznala se niti ne trudi razlagat kdo je. In se začela zelo otročje enako nazaj obnašat, če me vpraša kej za kako osebo rečem da je itak ne pozna in ni važno, kdo je. Sej vem, da to ni prav, ampak na tak način bo dobil občutek kako je men, ko mi to naredi.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8084 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 24 January 2009 - 12:06 PM

Že kakšno uro se spravljam pospravljat sobo brez vidnega uspeha. No, popravek, posteljo sem pospravila in to je to. Lenuh sem.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8085 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 January 2009 - 12:16 PM

Ne dojemam! Ne sprejmem!! IPB Image

ZAKAJ?! IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#8086 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 January 2009 - 02:00 PM

čir ap, bejbz! en hug za vse žalostinke: console.gif kiss3.gif love.gif
meni je pasalo, da K. zdej nisem vidla 3 dni. oops.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8087 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 24 January 2009 - 04:22 PM

o bog, in vse višje sile bodite z mano zajle... wacko.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#8088 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 January 2009 - 06:03 PM

Js prov ne vem kaj je z mano, zdej k mam izpit mi je pa čist kr vse skupi bedno ratal. Večina folka k poznam, k so nardil izpit so bli vsi najbolj veseli, no pr men so bli pomoje vsi ostali blj veseli, kot pa jaz.
Prej k sem še v avtošolo hodila, sem si skoz nadvse želela, da ja čimprej nardim, no zdej mi je pa vse skup dol padl...
Sej vozim, sam prov nič z veseljem, ampka tko če je nuja, drgač pa kr ne in če je le šansa, da kdo drug pele, se raj na sopotnikov sedež usedem, kot pa za volan..
Ne vem, mejbi je to sam prehodna faza. Mam nekak kr filing, da nikol ne bom z veseljem vozila...

Ja pa tole dons, k sem tastaredva po nakupih pelala, je bla prava nočna mora. Od ene pa do druge trgovine, po skor celem Kr in pol še po trgovinah z njima letat, js sem misla, da se mi bo kr zmešal... No za dam, sem pol kr fotkota prosila, da nej pele, ker enostavno nisem mogla več, sem čist zaspana umes ratala.
  • 0

#8089 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 January 2009 - 06:23 PM

Tok sem slabe volje in žalostna sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8090 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 24 January 2009 - 06:43 PM

QUOTE(luci @ 24. 1. 2009 - 18:03) View Post

Js prov ne vem kaj je z mano, zdej k mam izpit mi je pa čist kr vse skupi bedno ratal. Večina folka k poznam, k so nardil izpit so bli vsi najbolj veseli, no pr men so bli pomoje vsi ostali blj veseli, kot pa jaz.
Prej k sem še v avtošolo hodila, sem si skoz nadvse želela, da ja čimprej nardim, no zdej mi je pa vse skup dol padl...
Sej vozim, sam prov nič z veseljem, ampka tko če je nuja, drgač pa kr ne in če je le šansa, da kdo drug pele, se raj na sopotnikov sedež usedem, kot pa za volan..
Ne vem, mejbi je to sam prehodna faza. Mam nekak kr filing, da nikol ne bom z veseljem vozila...

Ja pa tole dons, k sem tastaredva po nakupih pelala, je bla prava nočna mora. Od ene pa do druge trgovine, po skor celem Kr in pol še po trgovinah z njima letat, js sem misla, da se mi bo kr zmešal... No za dam, sem pol kr fotkota prosila, da nej pele, ker enostavno nisem mogla več, sem čist zaspana umes ratala.

Luci meni se je tudi to zgodilo, ze tako nisem imela kaksnega posebnega veselja do voznje, ko sem naredila izpit me je pa dvakrat minilo. Nevarno se pocutim na cesti, bojim se, da ne bom pravilno in pravocasno odreagirala, zalotim se, da z mislimi kar nekam odtavam med voznjo ipd..zato raje ne vozim. Je pa to napaka, ker mislim, da se mi to dogaja zato, ker pac nisem vesca voznje, nimam avtomatiziranih dolocenih postopkov in potem me vse skrbi, plasi, utruja....

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#8091 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 24 January 2009 - 07:02 PM

Čez par urc se fant vrne s Tajske smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#8092 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 24 January 2009 - 07:14 PM

Prišla prej z duhovne obnove. Srala mal z enim sošolcem, s katerim se nekako letos že skoz nekaj pačkvava med poukom. Najbolj bedno je, ker noben ne ve, kaj bi rad. Ko sem bila jst trezna in on pijan, ni nikamor šlo, ker nisem dovolila. Ko pa je bil on en večer še trezen, pa sem se jst luštno imela, pa je blo eno uro mečkanja zuni. Ehh, problem je, ker mi sploh ni vseen zanj, čeprav si skoz prigovarjam, naj bi bo (vsaj dokaj) Joj, tok se mi zdi neumno vse skupaj. Ko bi si samo rekla, dej D***, vzem se mal skupi, no huh.gif ! Pa en večer sem se takoo spovedala profesorju, duhovniku, ki je spal pred našimi vrati. Tok mu je bilo narodno, da je samo še smehljaje spravljal iz ust. oops.gif Pismo, samo mi je res všeč, čeprav je mal debelušen, star 31 in tako naprej .. oops.gif Sem mu danes pomagala nesti prtljago v njegovo stanovanje, na naši šoli čisto na vrhu stavbe, he he oops.gif . Joj pismo, taako mi je medlo. Ob njem zmeraj čist mehka postanem, skoz se smejim in mečen ven vbistvu neprimerne, ampak sej je obema mal nerodn. Ampak mi je boljše to, kot da bi bila tiho. Sem bila s sošolko na "pogovoru", ki ga je opravljal včeraj. Sva bili najdlje notri, uro in pol. To je bil šele JOJ. Kakšne stvari je odgovarjal, lol. laugh.gif biggrin.gif
Tok mi bo (je) žal, ker nas ima vero in kulturo le v drugem letniku.
Joj, še to. Meter 85 ma. wub.gif

Pa na pogovoru z razrednikom (30 let), se je on skoz nekaj smejal in vmes rekel: " D***, a imate kakšnega fanta?" Jst sem rekla, da ne in mi je priporočil kakšnega, pa morda boljše kakšne dve do tri leta starejšega. laugh.gif
In rekel je, da ful govorim in da sem trenutno na drevesu, na bodičastem drevesu. Niti med oblaki ne oops.gif . Ful smo se zaštekali z njim in zdaj kmalu bo nazaj naša stara razredničarka prišla, ki nam večini ful ni všeč in bi želeli obdržati tega sad.gif . Smo razred, ki vbistvu imamo veliko talentov, sposobnosti in ustvarjalnosti, pa se skoraj nobenemu ne da nič narediti. Recimo trem se ravno da, ki pa imajo obupno željo po vladanju. In trenutni razrednik ima izredno primeren značaj za nas. Zna nas motivirat, ne preveč skritizirat, sicer postavit na realna tla, ampak na stvari gleda pozitivno. Naša stara razredničarka pa je prebolela raka, je samska in je izredno pesimistične narave. Tiha in drobcena kot miška, s čimer vsem še nas potegne v to. In zaradi bolezni ne hodi na ekskurzije in takšne zadeve, ni to to vglavnem.
Ful sem žalostna zaradi ene sošolke, s katero sva se do pred nekaj časa še ok razumeli. Skupaj sediva, pa že od prej se poznava. Saj me je že prej kaj motilo pri njem, samo to te itak pri vsakem kaj. Letos pa, prav na živce mi gre vse na njej. Ni vizuelnost problem, ker je vbistvu izredno luštna. Ampak je kot mrtva riba, dobesedno. Nič ne izžareva, nobene energije ni. Gleda čist zabetonirano, ehh. Pa kakor sem z kakšno pogovarjala, ne opažam tega samo jst. In na živce mi gre njeno govorjenje, kar vse. Zakaj? sad.gif Zmeraj v množici (npr. razredu), kaj glasno izreče, svoje mnenje in jo noben ne pošteka in na koncu kr neki reče. Mislim zmeri isto je, no. Neki govori in na koncu se drugi bukavo gledamo, ker ne vemo, kaj je mislila povedat. In potem se je še dosti z drugo sošolko zbližala, ki ima izredno potrebo po vodenju drugih. Sem bila tudi jst nekaj ur z njo in me je vse minilo. Pa mi je škoda zanjo ("prijateljico"), da jo kar nekaj na pol izkorišča, ker ni nobeni punci zaradi takšnega značaja, kot ga ima, všeč. Se vidi, da ji nič ne pomeni. Joj, pismo, tok je čudno vse skup. Čeprav, danes sem se z njimi peljala domov in so se obupno skregali. Je edinka, pa kar razvajena in se res neprimerno do staršev obnaša. Gotov je tud zaradi starševsko-otrokovega odnosa taka, kot je. Sej sem jst tud zaradi doma drugačna, normalno. Joj, sploh ne vem točno, kaj hočem reči. Samo žal mi je sad.gif . Ne vem, kaj bo še iz tega ...

In tak polom smo od razreda, res. Eni so ful zlate osebe, dobesedno. Taki sončki, ful sprejemajo vse možne stile ljudi in njihove vidike, te radi "povabijo" v pogovor. Drugi pa se prav zanalašč stran tišijo in so nenormalno "visoki" v svoji družbi. Sošolki so ene dobesedno zaloputnile pred nosom z vrati sobe, v kateri so se nahajale, čeprav je bilo še pol jogijev prostih,. In npr. danes, ko smo listke izžrebali za pogovor z nekom za približno pol ure zunaj na sprehodu, so si menjavali listke oz. sploh niso šli s tistimi, ki so jih dobili in jih pustili notri. In potem pridejo do teh in rečejo: "Sej veš, itak se nimava kej pogovarjat". Ja dej pismo, ne bod taka mona, a si se slučajno že sploh kdaj pogovarjal z njim, da lahko to rečeš?! rolleyes.gif Joj, tok smo bedni kdaj, da to ni res. Sošolec je celo sobo pobruhal in posral školjko, prišel s posrano ritjo v sobo, vse možno ... smo bli potem z enim wc-jem manj, njama rolleyes.gif . Ful mi je grdo do našega vodje, župnika, da smo(so) se mu tok zlagali. Že prvi dan je zasegel en L vodke in še nekaj, pa je bil fer in rekel, da ne bo nič naredil, niti razredniku govoril, samo naj ne pijemo več. In ne, naslednji dan so mogli vse pobruhat, tako da je danes na plano prinesel še šampanjec, ene 5 flaš vina, vodko, ukradeno, posvečeno vino iz doma itd. . Če je en fjan, ti poskuša mal na slepo zaupat, zakaj morš to razdret. In zakaj moraš zmeraj čez mejo pri pitju? Vsaj pri nekaterih. Saj popiješ nekaj, da si izredno fajn volje, ne bruhač in nisi potem čisto bogi, se samo malo bolj zabavaš in je vse lepo in prav. Ne pa, da se naliješ za prazen nič bruhaš, se slabo počutiš kmalu zatem in še naslednji dan. Sej jih razumem po eni strani, samo ker mi ta župnik dost "pomeni", se še jst slabo počutim v njihovem imenu, da smo ga "izdali".

Joj, to pa je bila spoved. Ne da se mi še enkrat brati, če je kaj izredno čudno napisano.
Aja, pa ful preveč smo zahrbtni v razredu. Res FUL. Tudi sama dostikrat opravljam vbistvu. Ful si ne upam kritizirat človeka v obraz, ker itak, nimaš ga pravice spreminjati. Saj bi na lep način poskušal povedat, ampak saj vsi vedo, da se gre za slabo kritiko. In kakšni tretjini razred za ostale visi dol. Mislim do konca. Ena sošolka je skoz po bolnicah, ker jo vse možne bolezni in poškodbe doletijo, pa je en rekel; sem že mislil, da je bil vmes pogreb, ker jo tok dolgo ni. Mislim to ni več smešn, kakorlkoli vzameš huh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#8093 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 24 January 2009 - 10:09 PM

Komaj sem se pozdravla in nehala jest antibiotike, že spet nekaj šmrkam. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8094 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 January 2009 - 10:58 PM

Jst se pa počutim k rožca woot.gif , skoraj čisto zdrava yes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8095 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 24 January 2009 - 10:59 PM

Jaz pa nabita z nekimi občutki, ki so posledica hormonov.

Joj, v meni so pravi boji. Lih frišno sem se zaljubila, oz. ne morem še tega reči, pač čutim ful močno privlačnost do nekoga in skos razmišljam o njem, danes pa pridem na MSN in se po dolgem času začnem menit z nekom, v katerega sem bila ful zaljubljena (prav tisti narasti hormonov) eno leto nazaj, imela sva tako debato da sem na koncu ostala skorajda odprtih ust, saj sem mu čisto spontano priznala vse občutke, ki sem jih imela takrat eno leto nazaj in se je izkazalo, da tudi on ni bil nikoli povsem hladen, in da je sumil, da sem takrat nekaj čutila do njega, ampak imela pa nisva nič. Sedaj pa nevem, so se mi praktično vrnili vsi stari občutki do tega tipa, pa pojma nimam kako bi znala reagirat ko bi ga po dolgem času srečala. Sedaj sem čisto zmešana, ne vem niti tega, kdo mi je bolj všeč, s katerim bi sploh hotla bit. Poleg tega, da z MSNja mi je še pravil, da se čustveno več ne bo navezoval, ker je to zanj preveč, tisti ki pa mi je zdaj postal všeč, pa niti še ne ve zame. Mogla sem se izpovedat biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8096 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 25 January 2009 - 05:05 AM

Men se je tut to zgodilo: v srednji šoli, sem bila ful zacopana v enga frenda iz višjega letnika... pa smo se proti koncu srednje šole ful družila že, ampk tko, da sva si mal govorla komu je kdo všeč pa tko, nč u zvezi z nama.. Pol je blo pa konc srednje šole pa sva zgubila stike.. in pol se enkrat po dolgem času meniva na MSN in spoznava, da sva oba gojila čustva drug do drugega smile.gif A jebiga smile.gif

Moja spoved:
KOOOT VEEEDNO, se moram učit zadnje momente pred izpitom: v ponedeljek imam izpit in evo stanje: nisem šla nič spat, ura je pet zjutraj, jst še kr za knjigami... Sj me počas zmankuje, bom šla za dve urci spat, potem pa dalje...
Koza neumna trapasta, cel teden sem imela čas, a neee, bom žee... grrrr evil.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#8097 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 25 January 2009 - 09:33 AM

Odjavla sem se od torkovega izpita. huh.gif oops.gif ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8098 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 25 January 2009 - 10:28 AM

to ni več normalno.
nikoli nisem bila ravno ljubosumen človek, ampak zdaj grem pa že v ekstrem.
skos razmišljam o tem in včeraj zvečer sem se konkretno zdrla nanj.

• 0
mačka figa.

#8099 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 25 January 2009 - 10:28 AM

Z živci se popolnoma na koncu. Sploh ne dojemam kako je to možno.
Najhuši del je itak tisti, ki dejansko sploh ni, zame pa je. Če mene ne bo danes še kap....
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#8100 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 January 2009 - 10:54 AM

Hej, eli, sliši se grozno, zadnjih nekaj postov. Si ok?

Premalo delam za faks. Zdejle začnem delat maketo. ZDEJLE!!?! down.gif ohmy.gif rolleyes.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users