Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8081 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19386 posts

Posted 04 December 2013 - 11:34 AM

FUL me moti, ko ljudlje ne znajo uporabljati dvojine pri samostalnikih srednjega spola.

• 0

#8082 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46129 posts

Posted 04 December 2013 - 03:23 PM

Mene pa, da ljudje nimajo psov na povodcih, ko se sprehajajo z njimi. 

• 0

#8083 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24782 posts

Posted 05 December 2013 - 09:32 AM

Ali pa da ga imajo na povodcu, ampak je povodec zgolj za okras (pes še vedno dela kar hoče, voha in skače na kogar hoče).

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8084 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 December 2013 - 09:53 AM

Mene pa to (pa zadnje čase začuda veliko opažam), da nekateri uporabljajo za dve ženski - "sva šla".

Ne sva šli, niti sva šle. (Jaz (ženska) in Mojca sva ŠLA v trgovino).  :wacko:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8085 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 05 December 2013 - 02:01 PM

Kolegica je že pred 3 tedni dala podpisat 2 dni dopusta - ker bi šli takrat radi vsi skupaj (2 para) na Dunaj. Do danes nima še nič odobrenega :down: Jaz bi bila vsak dan na vratih od šefice, če bi rabila čakat na ostale sodelavce ,da se zmislijo, ali bodo prišli tista 2 dni delat ali ne :down: Plus to, da je zdaj na začetku nosečnosti in je utrujena že ko gre v manjši hrib. Ne vem, kako si predstavlja, da bo 3 dni lutala po Dunaju. 

In to mi gre FUL na živce... <_<

• 0

#8086 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32595 posts

Posted 05 December 2013 - 08:13 PM

^^ pri nas je pa ta šefova odobritev dopusta samo formalnost, res nič več kot to. Važno je, da se dogovoriš s tistim, ki te nadomešča (to imamo urejeno v parih), šefici sicer pošljemo elektronski zahtevek, ki ga vedno odobri, ampak ni to kriterij, da ti greš / ne greš na dopust.

• 0

#8087 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 05 December 2013 - 09:12 PM

Ja, saj pri nas je isto. Važno, da te nekdo nadomešča in to to. Letošnjega dopusta ima še 14 dni (lanskega je 15 odpisala), hotela je dopust 27.12. in 30.12.(petek in ponedeljek)...pa je dobila odobren samo petek :down: To je čisto jebanje v glavo s strani njenne šefice....

• 0

#8088 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 December 2013 - 09:42 PM

Počasni ljudje, v vseh ozirih.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8089 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 09 December 2013 - 04:33 PM

Folk, ki ne zna naredit kazala v Wordu. It's not fucking rocket science, for Christ's sake.

• 0

After all this time?

Always.

#8090 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2013 - 04:51 PM

^ Tega jih OGROMNO ne zna, res presenetljivo dosti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8091 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 December 2013 - 09:33 PM

^ Guilty. :lol: Vedno, ampak vedno se mi nekaj sesuje, ko delam, ta Word je najbolj butast program ever.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8092 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 09 December 2013 - 09:35 PM

Meni ga sicer uspe narest, ampak so vedno potrebni rocni popravki (se se komu to dogaja?). 

Me je pa zadnjic sestra sprasevala, kako naj naredi kazalo slik, in sem samo debelo gledala. Jaz to rabim pribl. vsake 4 leta, ko ravno uspejo novo verzijo worda ven dat (ali dve) in sem temu primerno pismena :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8093 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 09 December 2013 - 10:03 PM

Mah jaz sem že prav znana po tem, da vsem kolegicam ta kazala delam, pa saj mi ni ne vem kakšen problem, ampak najprej vse stile zamenjat, potem se po možnosti še vse premakne, ker nobena ne zna page breaka uporabljat, pa brišem tiste presledke, pa po možnosti je vsak odstavek v drugem fontu napisan, in na koncu celo seminarski stiliram iz tistega kazala, ker mi grejo te stvari pač ful na živce. :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#8094 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2013 - 10:25 PM

Imaš pa dobre živce!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8095 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 09 December 2013 - 10:29 PM

Jaz pa sploh še nobenega kazala nisem naredila po Wordovem sistemu, niti za diplomsko, ampak 'na roke'. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8096 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 09 December 2013 - 11:34 PM

^ Guilty. :lol: Vedno, ampak vedno se mi nekaj sesuje, ko delam, ta Word je najbolj butast program ever.

Jaz sem se šele proti koncu faksa naučila naredit kazalo. :lol: Nikoli nisem imela za pisat veliko seminarskih ali česa podobnega, zato se mi ni bilo treba s tem sploh ukvarjat. Potem, ko sem se naučila, pa sem do naslednjič že spet malo pozabila. Najbolj me zafrkava, kako oštevilčit naslove. Glavni naslov in prvi podnaslov nista problem, z naslednjimi pa sem se vsakič matrala in rabila 100 let, da sem prav skombinirala. :D

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8097 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 10 December 2013 - 06:54 AM

Mah jaz sem že prav znana po tem, da vsem kolegicam ta kazala delam, pa saj mi ni ne vem kakšen problem, ampak najprej vse stile zamenjat, potem se po možnosti še vse premakne, ker nobena ne zna page breaka uporabljat, pa brišem tiste presledke, pa po možnosti je vsak odstavek v drugem fontu napisan, in na koncu celo seminarski stiliram iz tistega kazala, ker mi grejo te stvari pač ful na živce. :lol:

Ja, točno to! Jaz za cel oddelek delam kazalo. Pa sem bila edina, ki ni bila na izobraževanju za Word :lol: Na faksu je bilo seveda isto, pri kolegicah, sorodnikih, ki delajo diplome...

Zdaj sem se zverzirala tako, da najprej skupaj uredimo po en naslov 1, 2 in 3, potem pa jim pokažem lepote "preslikovalnika oblik". Na koncu pa samo še kliknem čarobno paličico in lepotno uredim kazalo. :lol:

• 0

#8098 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 13 December 2013 - 08:07 PM

Ok, sem ugotovila, da še zdaleč nisem tako lesena glede računalnika, kot sem mislila. Sem se počutila ful butasto, ker znam samo osnove excela recimo, kakega outlooka še nikoli nisem uporabila...Sem poslušala pred kratkim kolege na "delovnem mestu" in marsikdo zna še pol manj od mene. Ena je na roko napisala diplomo, natipkal pa ji jo je brat. :butl: To najbrž bolj zato, ker se ji ni dalo al kaj.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8099 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 14 December 2013 - 08:22 PM

edit: zbrisala

• 0

#8100 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 December 2013 - 08:35 PM

:o

Jaz bi ji rekla, da bom poslala to "novičko" v kakšen rumen časopis (Nova, ipd..) in da bom na tak način prišla do tistega denarja, ki mi ga ona ni plačala.

Če sploh je toliko relevantna oseba, da bi takšne revije to zanimalo... 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users