Tale trailer sem dobila od kina kot reklamo na mail, sedaj imam film na seznamu za ogled:
ANOTHER ROUND - Official Trailer - Starring Mads Mikkelsen - YouTube
Pa tega:
Posted 17 May 2021 - 02:23 PM
Tale trailer sem dobila od kina kot reklamo na mail, sedaj imam film na seznamu za ogled:
ANOTHER ROUND - Official Trailer - Starring Mads Mikkelsen - YouTube
Pa tega:
Posted 19 May 2021 - 08:39 AM
Aenne Burda: ženska, ki si je skrojila uspeh
na RTV.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 May 2021 - 08:52 AM
^ A je bil že drugi del, ali si gledala za nazaj del, ki je bil v ponedeljek?
Posted 19 May 2021 - 09:12 AM
prvega šele.
Put A Kilt On It!
Posted 19 May 2021 - 09:44 AM
Jaz pa požiram Narcos, zakon so. Pa agent Pena ajajajaj.
Posted 19 May 2021 - 10:01 AM
Posted 19 May 2021 - 10:44 AM
Lepi fant (RTV)
Put A Kilt On It!
Posted 24 May 2021 - 03:15 PM
Včeraj Schitt's Creek tri dele.
Je ok, ampak me ni potegnila noter. Verjetno bova poskusila pogledat še kak del. Upam, da postane boljša, ker je no brainer idealne dolžine za večerni ogled.
Posted 24 May 2021 - 03:23 PM
Posted 24 May 2021 - 10:00 PM
Začela Narcos Mexico, ker sem požrla Narcos Columbia.
Posted 26 May 2021 - 10:45 AM
The Kominsky Method prve štiri dele ....
Še ena nadaljevanka z življenjskimi temami, ampak sarkastično začinjena. Odlična mi je.
sva pogledala prvo sezono in je po eni strani žalostna, saj se dotika vseh problemov staranja (umirjanja bližnjih, bolezni, spoprijemanje s staranjem, problemov z (odraslimi) otroki, nove veze,....)
Ampak vse to začinjeno z res dobrim sarkazmom in cinizmom. Michael Douglas in Alan Arkin sta VRHUNSKA vsak v svoji vlogi. Notri se pojavi kar nekaj znanih oseb.
Včeraj sva začela z drugo sezono in sem umrla od smeha, ko so Douglasu za bivšo ženo (s katero se še vedno sovražita na žive in mrtve) dali Kathleen Turner in njun pogovor je bil samo nadaljevanje z Vojne zakoncev Rose. Dobijo dodatne točke za to lepo presenečenje.
Put A Kilt On It!
Posted 27 May 2021 - 11:29 AM
Burda - 2. del
Začela sem še Ujete v medmrežju, dokumentarna oddaja na RTV
Pa sem ugotovila, da je prirejena verzija za 12+ let in bomo nadaljevali skupaj (prej sem hotela preverit ali je gledljivo). Sem pa že v tej verziji parkrat pozabila dihat od šoka in groze.
Put A Kilt On It!
Posted 28 May 2021 - 09:19 PM
Put A Kilt On It!
Posted 29 May 2021 - 10:48 AM
Včeraj sva začela z drugo sezono in sem umrla od smeha, ko so Douglasu za bivšo ženo (s katero se še vedno sovražita na žive in mrtve) dali Kathleen Turner in njun pogovor je bil samo nadaljevanje z Vojne zakoncev Rose. Dobijo dodatne točke za to lepo presenečenje.
Posted 02 June 2021 - 12:43 PM
ja, tema je zelo delikatna, ampak jaz sem malo sforsirala, saj moja gospodična zaradi višine izgleda kot srednješolka in se bojim, da bo kmalu začela dobivat neprimerna povabila (preko spleta in v živo). Da vsaj približno vidi kakšen je lahko tudi svet in kakšne so posledice.
Vidim, kako se mulci za njo obračajo na cesti ... par let nazaj bi se mi fajn zdelo, da se za mano, zdaj ob njej niti pomislim ne, da se je kakšna glava obrnila zaradi mene
Bunkica (na RTV) ... simpatičen film o zunanji lepoti. Tak ameriški, ampak všečen
Mia (na RTV) ... nisem slišala zanjo ali poznala zgodbe, ampak film mi je bil všeč
Aurora (na RTV) ... simpatičen romantičen film o dveh zelo različnih osebah, vsak skuša živet in preživet na svoj način.
Put A Kilt On It!
Posted 03 June 2021 - 10:51 AM
Obljuba (na RTV) ... še en grozljiv del zgodovine.
Lahko dekle, francoski erotični film (RTV) ...pojma nimam kaj je bilo v filmu erotičnega. Ampak film nič posebnega.
Put A Kilt On It!
Posted 04 June 2021 - 07:11 AM
Posted 04 June 2021 - 08:12 AM
Put A Kilt On It!
Posted 04 June 2021 - 02:22 PM
Posted 04 June 2021 - 06:32 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users