Meni pa dolgočasni ....

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 26 October 2013 - 09:57 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 October 2013 - 10:00 PM
Meni gre večina ljudi ful na živce, ker se mi zdijo skorajda vsi po vrsti butasti.
Podpis.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 October 2013 - 10:10 PM
Saj ... "butasti in dolgočasni" pride skoraj vedno v kompletu ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 October 2013 - 04:47 PM
Jaz tudi opažam, da zadnje čase sploh nimam želje po spoznavanju novih ljudi. Tudi meni se zdi večina blazno dolgočasna. Recimo z ostalimi pripravniki se sploh nimam neke želje družit, ker se mi zdi, da vsi vedno govorijo iste stvari. Eni živijo samo za svojo stroko, ena z dvema otrokoma mora vsak dan povedat, kako je potekal prevoz v vrtec, groza.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 October 2013 - 07:16 PM
Meni gre pa na živce, ker me imajo ljudje pomojem še za bolj nedružabno kot sem pa v resnici, pa že to nisem pretirano sicer, sploh tisti, ki me na novo spoznajo, tudi letošnji sošolci, ker pač ne znam take zajebantske kratke pogovore izpeljat, pa take o vremenu itd., ker se znam jst skoraj edino bolj osebno pa na štiri oči pogovarjat :/.
Pa npr. zdele me je ena sošolka "vabila", naj grem z njimi jest nekam blizu faksa, samo sem imela kot prvič s seboj malico, kot drugič je tam ful nezdrava hrana, kot tretjič pa jaz zelo počasi jem in mi je 45min premalo za iti nekam, v miru pojesti itd. in sem pač zavrnila in mi je rekla, da se ji zdi, da mam neka načela (kao bol za brezveze), ki jih kar tko nočem prekoračit..
Ahja :/..
Posted 28 October 2013 - 05:31 PM
Na živce mi, da skoraj vedno, ko brišem tla z mokro krpo, mački, ki sta do tedaj spali, prilezeta iz svojih gnezd in veselo capljata po mokrem in puščata sledi svojih tac.
Posted 28 October 2013 - 06:14 PM
Meni gre večina ljudi ful na živce, ker se mi zdijo skorajda vsi po vrsti butasti.
Meni pa dolgočasni ....
Meni pa nesposobni.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 October 2013 - 07:01 PM
Vedno bolj mi grejo na živce plusi in minusi na forumu.
Posted 28 October 2013 - 07:17 PM
Nevidni S je spredaj ... XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 October 2013 - 07:23 PM
Hvala, meni se ni dalo iskat ali dopisovat.
Ampak glej, tudi z malimi črkami obstaja!!!
Očitno se mi da iskat, LOL
Posted 28 October 2013 - 07:27 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 October 2013 - 07:33 PM
Zaslužiš plus za trud!
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 October 2013 - 07:39 PM
ne razumem, kako so lahko nekateri tako zmedeni...
Posted 28 October 2013 - 09:39 PM
Zaslužiš plus za trud!
Kje pa je? Ali pa mi ga je ena svinja že izenačila.
Posted 29 October 2013 - 07:09 PM
Živčno me dela en sodelavec, ki ima očitno preveč časa in premalo dela, tako da se pogosto sprehaja po pisarni od enega do drugega in se tako mimogrede pri vsakem malo ustavi, nasloni na omaro, mizo, se usede nekam zraven tebe in hoče mal debatirat tja v tri dni, ful mi je nadležen, res in vedno pogosteje to opažam
Posted 20 November 2013 - 03:28 PM
DM prodajalke imajo na majicah napisano: Sem to kar sem
Na njihovih računih pa piše: Kupujem tam kjer nekaj veljam
Zihr zanalašč, da se ljudem meša
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 November 2013 - 03:45 PM
Treba šparat, vejice niso zastonj
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 November 2013 - 07:22 PM
Post-racial society my ass.
Kter idiot.
Posted 21 November 2013 - 06:44 PM
Važno, da je sam sebi smešen za crknit.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users