Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8041 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 January 2009 - 09:12 PM

Podgana - jaz sem slično počela v srednji šoli. Vsakič ko se je vlilo in sem bla brez marele sem šla v eno sejno sobo k tajnici, kjer so meli pozabljene marele in sem pač eno pograbla češ "Oooo sem že mislila da jo je en vzel!". Jbg, treba pazit na svoje stvari, al jih pa vsaj hodit iskat med pozabljene predmete (se mi je tud zgodilo da so mi mojo spizdili pa sem šla vzet spet eno iz te sejne sobe biggrin.gif).
Snađi se, rek'o druže Tito. cool.gif

QUOTE(URŠKA @ 21. 1. 2009 - 19:01) View Post

Ne maram ljudi, ki ne pozdravijo, četudi so tisti moment vklopljeni v pogovor. Ne zdi se mi lepo, da čakam kot idiot, da gospa-velecenjena-v-središču-pozornosti neha govoričit. Ne maram ljudi, ki ne vzpostavljajo očesnega kontakta.

Ooo ej, you would definitely hate ME then biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8042 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 January 2009 - 09:18 PM

Mogoče sem se malce narobe izrazila, oseba zaradi tega še ni slaba. Mi gre pa na jetra tak odnos, ja. Crna, torej internet rulz biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#8043 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2009 - 09:19 PM

Totalno sovražim trenutno vreme! Ostanki blatnega snega in plundre, vsepovsod blato in blatne luže, FUJ IN FEJ!!! V Lj je pa skos eno depresivno, jebeno vreme.
Že vidim, ko se peljem v Lj. Od Lukovice naprej gre vse na slabše ... kot da bi se v en kotel megle in scanja peljala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8044 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 21 January 2009 - 09:47 PM

hja, to pa res. Pri nas doma je večinoma sonček, ko pa pridem na isti dan v Ljubljano, pa vse oblačno in poscano cry.gif
  • 0

#8045 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 22 January 2009 - 12:29 AM

QUOTE(Adriane @ 20. 1. 2009 - 14:16) View Post

[size=1]laugh.gif
Jaz pa vedno. (Kak se zaj to čudno čuje biggrin.gif). Če vidim, da je simpatija obojestranska, si sploh ne delam problemov. Po mojem sem tudi v 90% bla jaz pobudnica za prvi poljub.
Midvi bi super pasali skupaj biggrin.gif
* Ne da se mi učit za izpit

Ja.. edini problem je v tem, da ce se NE potrudi vsaj malo, KDAJ se bo sploh kdaj? Ah, j***, to je moja filozofija.. + izkusnje. Sem tud sama kr... odprta in dominantna biggrin.gif [/size=1]
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#8046 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26022 posts

Posted 22 January 2009 - 08:46 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 1. 2009 - 21:19) View Post

Totalno sovražim trenutno vreme! Ostanki blatnega snega in plundre, vsepovsod blato in blatne luže, FUJ IN FEJ!!! V Lj je pa skos eno depresivno, jebeno vreme.
Že vidim, ko se peljem v Lj. Od Lukovice naprej gre vse na slabše ... kot da bi se v en kotel megle in scanja peljala.

true story, tle pri nas ni nč drugač. učerej sem šla v trgovino in me je zanazaj peš dobil (ene 45 min mam v eno smer), sem prišla domov ČIST premočena, tako da sem mogla na radiatorjih sušit vse od hlač do denarnice. še dobr, da zadnje čase pišem s kulijem, drugač bi mela še zapiske po možnosti kej spacane. bravo js.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8047 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 22 January 2009 - 10:49 AM

Od dolgočasja sem ratala obsedena s forumom.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8048 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 22 January 2009 - 10:50 AM

Welcome to the club. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8049 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 22 January 2009 - 10:52 AM

Thank god biggrin.gif Sm bla mnenja, da vam grem pošteno na živce biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8050 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 22 January 2009 - 11:04 AM

Kako se meni ne da učit! Snov je tako brezvezna, tečna, zoprna...
  • 0

#8051 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 22 January 2009 - 02:54 PM

čez ene par urc greva po nov avto yahoo.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#8052 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 22 January 2009 - 03:05 PM

Dober dan mi je pokvarila bratova bivša, ki mi je spet pisala mail. In še tako "lepo" ga je zaključila - kao naj razmislim o tem, kaj je napisala.

Verjetno jo boli to, da je nisem dodala med frende na FB (med tem, ko imam koga med prijatelji, s katerim se vidim 1x na leto ali pa še to ne).
  • 0

#8053 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 22 January 2009 - 03:20 PM

^^ma ta baba res nima treh čistih no, si že enkrat nekej pisala da žnjari z kofeti 100/uro wallbash.gif

- slaba koncentracija, posledično mi gre učenje zelooo počasi
- vsake tolko čekiram, če je slučajno dala rezultate izpitov na net
- ne znam brat opomb pri kolegičinih zapiskih/delovnih listih :S
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8054 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 22 January 2009 - 04:32 PM

Abstinenčno krizo imam, čokoladno da ne bo pomote. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 22 January 2009 - 04:35 PM

Waaa, že dva dni nism nč čokolade pojedla. biggrin.gif
  • 0

#8056 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 22 January 2009 - 05:05 PM

Trenutno bi zmazala celo veliko čokolado, če bi jo imeli doma biggrin.gif
  • 0

#8057 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 22 January 2009 - 07:03 PM

joj čisti polom....dans sm mela izpit iz prava blink.gif in se vsi lepo prpravmo (opremimo z plonki) in dobimo izpit, pa ničč teorije..sami primeri iz prakse.........fak.. kr za vrat bi mu skočla in mu las po las pulila..kmet!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8058 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 January 2009 - 10:53 PM

prav super sem se malo prej dobesedno nažrla pekočih feferonov, domačega ajvarja in sira z minimalno količino kruha - za povrh pa še 2 tablici Milke Noisette. njam!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8059 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 January 2009 - 10:58 PM

Za popizdittttttttttttttttt evil.gif evil.gif kreten nam je dal 20min za pisat izpit. In to je bla mini pisava, da si res komaj videl in cel A4 format oz. če bi dal normalno pisavo bi bla cela pola in še ful za pisat; ma ni blo possible končat vse. Pa še kr ene štromarske vmes. Kaj se men sanja, kaj je ozemljitev/ničenje pa kaj se zgodi s fazo pa kaj z vtičnico pa kaj s strojno opremo pa what the fuck down.gif down.gif ma to ni reeees, še študirat se ne da normalno. Najbolj da še 100 predmetov najdejo pa da se jebemo z njimi...
Pa sm upala, da bom vsaj študirala loh kej, kar me zanima. Itak da ne. Drug teden mam celo izpit iz matrik in vektorjev in takih abstrakcij.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8060 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27445 posts

Posted 23 January 2009 - 12:09 PM

že nekaj dni me to totalno matra, pa vem, da čisto za brez veze.. Totalno mi grejo na k**** ljudje, ki ne prenesejo kritike na svoj račun in potem hinavjo, se zanjo prav svinjsko izgovorit. Saj pride tudi meni včasih kritika preveč do živega, pa prespim in ni zato cel svet beden, oz. oseba, ki je kritiko podala. Če ma kdo kaj za povedat, naj mi to izreče v obraz, se vse preboli, ne morem pa preboleti hinavščine. Fej in fuj kako se mi taki ljudje gabijo. Kako so oni oh in sploh in gorje tistemu, ki ne misli enako...
Uf, odleže....
  • 0

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users