Slučajno v zadnjem parih dneh 3 ruske filme:
- senespomnimnaslova,o poštarju ob nekem jezeru. Majko mila, kako ljudje živijo.
- Beanpole-Prekla, Stalingrad po vojni, z ženske perspektive
- Leviatan, mutni posli in korupcija
Posted 03 May 2021 - 09:33 AM
Slučajno v zadnjem parih dneh 3 ruske filme:
- senespomnimnaslova,o poštarju ob nekem jezeru. Majko mila, kako ljudje živijo.
- Beanpole-Prekla, Stalingrad po vojni, z ženske perspektive
- Leviatan, mutni posli in korupcija
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 May 2021 - 01:32 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 May 2021 - 01:39 PM
Jaz sem to pogledala prejšnji teden.
Včeraj sem gledala še American meme, za kozlat je vse skupaj, bizarno.
Posted 03 May 2021 - 09:55 PM
Posted 04 May 2021 - 10:06 PM
Posted 05 May 2021 - 07:34 AM
KKK na RTV.
Zanimivo. Sem se bala, da bo več poudarka na grozotah, so pa govorili o miselnosti, organiziranosti, ideji.
Put A Kilt On It!
Posted 05 May 2021 - 07:49 AM
In se ustavili, ko je postalo najbolj zanimivo za današnji čas.
Gledala sem dokumentarec o Černobilu. Večinoma o t.i. stalkerjih, ki hodijo tja na "črno", fotkajo, raziskujejo tudi brez Geigerjevega števca. Meni osebno, debilno. Tudi ne razumem zakaj ljudje hodijo tja. Glejte oči lačne, za moje pojme.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 May 2021 - 08:00 AM
^^saj res, tudi o Černobilu sem gledala. Sem imela tudi jaz malo vprašajček nad glavo, ampak kaj češ. Naravna selekcija
Če sem prav razumela, naj bi bil o KKK še drugi del dokumentarca
Put A Kilt On It!
Posted 05 May 2021 - 09:13 AM
Posted 05 May 2021 - 10:09 AM
Posted 05 May 2021 - 05:11 PM
Posted 06 May 2021 - 11:35 AM
Put A Kilt On It!
Posted 07 May 2021 - 06:51 AM
Put A Kilt On It!
Posted 07 May 2021 - 06:58 AM
Ta je grozen, huje kot vsaka grozljivka ker je resnično. Srčno upam, da pri nas še ni v takšni obliki.
Priporočam še I, Daniel Blake.
Posted 07 May 2021 - 01:45 PM
Put A Kilt On It!
Posted 13 May 2021 - 12:55 PM
The Kominsky Method prve štiri dele ....
Še ena nadaljevanka z življenjskimi temami, ampak sarkastično začinjena. Odlična mi je.
Put A Kilt On It!
Posted 14 May 2021 - 07:50 PM
Put A Kilt On It!
Posted 14 May 2021 - 08:04 PM
Daughter from another mother s01e01-02
Posted 15 May 2021 - 07:14 AM
Posted 15 May 2021 - 07:24 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users