js bi tud sam spala...
Spovednica
Posted 20 January 2009 - 06:22 PM
js bi tud sam spala...
Posted 20 January 2009 - 07:01 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 20 January 2009 - 07:22 PM
Posted 20 January 2009 - 07:24 PM
upam da bo v četrtk lepo vreme na rogli, da se bomo lah šli bordat, pa seveda da bom vidla enga frenda
Oooo jst bi tud.
Se spovedujem da nimam sreče pri šuhih
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 January 2009 - 07:56 PM
Nika, pri zobarju reci, če ti da injekcijo. Tako ne boš nič čutila - vredno je tistih par €, če jih moraš plačat
Posted 20 January 2009 - 08:02 PM
Posted 20 January 2009 - 08:27 PM
Posted 20 January 2009 - 09:16 PM
Sej nočem jamrat. Ajlovhim.
Špehec mam na trebuhu in danes smo pri plesnih delali prevale in mi je vsakič oblekca šla čez glavo in sm se počutla bajsasto.
Pa komolc ssm si mal fardirbala. Nevem, a je od risanja pa radiranja pa nonstopnega rezanja z alfa nožem, al je še od prejšnjega tedna od plesnih. Skratka, ne morm ga prepognit do čisto skupaj. Štor.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 January 2009 - 10:09 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 January 2009 - 10:28 PM
Posted 20 January 2009 - 10:59 PM
Posted 20 January 2009 - 11:03 PM
Cvetka jst tut sovražim to področje. Moj fant sicr res veliko ve in je zlo splošno razgledan in ga cenm zaradi tega, dokler tudi on ne začne z "jaz imam vedno prav, nikol se ne motm, jst veeem da je to tko" ... grrrr... Imam prirojeno to, da sovražim to na ljudeh; a potem dobim fanta, ki je na to celo ponosen
Jaooo, tak je moj brat.
Posted 21 January 2009 - 07:01 PM
Posted 21 January 2009 - 07:45 PM
Najbolj bedasto je pa to, da se kljub toni obveznosti za noben denar ne odpovem feštanju in nalivanju, to pa ne, not a chance. Četudi pol spim samo dve ali tri ure in me sošolka ob pogledu name zaskrbljeno vpraša, če sem staknla gripo, ter potem ob vikendih ne zlezem iz postelje do poldneva. Ja, fant ma ogromno od mene, ko pridem v petek domov, kar pokam od energije.
Dolg dan je bil danes ... seznam bajnih plač v državnih podjetjih pa je še veliko daljši, LOL.
Z levim ušesom spremljam Svet na kanalu A.
Posted 21 January 2009 - 08:01 PM
(ekspreso v državnem zboru stane 0,35!!!!! € c'monnnn! )
Posted 21 January 2009 - 08:03 PM
Jaz moram letos naredit še 13 izpitov (pri skoraj vsakem so še kakšni eseji in seminarske) + diplomo napisat, LOL.
Na našem faksu imajo prfoksi ceneje kofe iz avtomatov, kot mi oz. imajo kar ključ in bogsigavedi, koliko so sploh plačali za določeno št. kofetov, če sploh so. Dolgo časa so namreč imeli tudi zastonj.
Je pa en avtomat na določenem predelu fakultete, kjer praktično ni študentov in so samo prfoksi in tam je kofe iz avtomata 10 centov cenejša, kot po avtomatih, kjer kofe kupujejo študenti. Treba iz nas izvlečti čimveč, a ne, saj imamo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 January 2009 - 08:04 PM

Omg vidla sm da sm se prejle zlagala. 0,30€ še tolk hujše.
Posted 21 January 2009 - 08:07 PM
Jaz moram letos naredit še 13 izpitov (pri skoraj vsakem so še kakšni eseji in seminarske) + diplomo napisat, LOL.
Jao, ne omenjaj seminarskih, jaz sem imela do zdaj še skoraj vsak teden kakšno + skos neke kolokvije. I'm so fucking fed up.
Pa dobro, ne smem jamrat preveč, ker mi res ni tak hudo. Imam zdravje in streho nad glavo.
Posted 21 January 2009 - 09:04 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users