Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8021 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 20 January 2009 - 06:22 PM

kdo si je zmislu pravo verymad.gif i hate him!

js bi tud sam spala...
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8022 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 20 January 2009 - 07:01 PM

upam da bo v četrtk lepo vreme na rogli, da se bomo lah šli bordat, pa seveda da bom vidla enga frenda smile.gif oops.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8023 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 20 January 2009 - 07:22 PM

naročit se morem k zobozdravniku in me že zdejle stiska. kako sem lahko tak zajc?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8024 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 January 2009 - 07:24 PM

QUOTE(Šuša @ 20. 1. 2009 - 19:01) View Post

upam da bo v četrtk lepo vreme na rogli, da se bomo lah šli bordat, pa seveda da bom vidla enga frenda smile.gif oops.gif

Oooo jst bi tud. cry.gif

Se spovedujem da nimam sreče pri šuhih down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 20 January 2009 - 07:43 PM

QUOTE(nika @ 20. 1. 2009 - 19:22) View Post

naročit se morem k zobozdravniku in me že zdejle stiska. kako sem lahko tak zajc?

Jaz sem naročena za februar, pa se ful bojim, da mi bojo dal modrostne pult, ker mam še za ostale premajhen gobec sad.gif.
  • 0

#8026 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 20 January 2009 - 07:56 PM

PurePoison ne skrbi...ravnokar sem šla čez to (puljenje modrostnih - oziroma meni so jih morali izrezat in izklesat, ker sploh še niso prišle ven). Ene 4 dni si otečen potem je pa OK in nimaš NIKOLI VEČ problemov s tem. Itak pa ti vse omrtvičijo in nič ne čutiš.

Nika, pri zobarju reci, če ti da injekcijo. Tako ne boš nič čutila - vredno je tistih par €, če jih moraš plačat biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 20 January 2009 - 08:02 PM

Hvala smile.gif. Saj, ko bom enkrat postavljena pred dejstvo (oziroma na zobarski stol) bo verjetno lažje.
  • 0

#8028 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 January 2009 - 08:27 PM

Men se že prov trga, tok pogrešam svojga lubija. Kje so še fuking trije tedni, k pride nazaj! wacko.gif

• 0

#8029 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 January 2009 - 09:16 PM

(predstavljaj si tri mesece. huh.gif )

Sej nočem jamrat. Ajlovhim.

Špehec mam na trebuhu in danes smo pri plesnih delali prevale in mi je vsakič oblekca šla čez glavo in sm se počutla bajsasto. cry.gif biggrin.gif

Pa komolc ssm si mal fardirbala. Nevem, a je od risanja pa radiranja pa nonstopnega rezanja z alfa nožem, al je še od prejšnjega tedna od plesnih. Skratka, ne morm ga prepognit do čisto skupaj. Štor.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8030 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 January 2009 - 10:09 PM

Na živce mi gre pob, ko vklopi 'to-je-pa-moje-področje-zato-več-vem-in-mam-bolj-prav' attitude, ko ga neki povprašam in se malo ne strinjam.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8031 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 20 January 2009 - 10:28 PM

Grozno se počutim. Muči me ljubosumje, finančno sem na psu, kup dela imam za faks.. najraje bi vse skupaj pustila, se in zabubla nekam, daleč stran od vseh skrbi...
  • 0

#8032 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 20 January 2009 - 10:59 PM

Cvetka jst tut sovražim to področje. Moj fant sicr res veliko ve in je zlo splošno razgledan in ga cenm zaradi tega, dokler tudi on ne začne z "jaz imam vedno prav, nikol se ne motm, jst veeem da je to tko" ... grrrr... Imam prirojeno to, da sovražim to na ljudeh; a potem dobim fanta, ki je na to celo ponosen sad.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#8033 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 January 2009 - 11:03 PM

QUOTE(*simoncy* @ 20. 1. 2009 - 22:59) View Post

Cvetka jst tut sovražim to področje. Moj fant sicr res veliko ve in je zlo splošno razgledan in ga cenm zaradi tega, dokler tudi on ne začne z "jaz imam vedno prav, nikol se ne motm, jst veeem da je to tko" ... grrrr... Imam prirojeno to, da sovražim to na ljudeh; a potem dobim fanta, ki je na to celo ponosen sad.gif

Jaooo, tak je moj brat. twisted.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8034 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 January 2009 - 07:01 PM

Ne maram ljudi, ki ne pozdravijo, četudi so tisti moment vklopljeni v pogovor. Ne zdi se mi lepo, da čakam kot idiot, da gospa-velecenjena-v-središču-pozornosti neha govoričit. Ne maram ljudi, ki ne vzpostavljajo očesnega kontakta. Ne maram puhlih, zahrbtnih in dvoličnih ljudi.

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#8035 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 January 2009 - 07:45 PM

Konstantno me v podzavesti žuli 14 izpitov, ki jih moram letos nardit. Ko pomislim nanje, mi postane slabo in me kar malo tesnoba zgrabi. Jaz, ki se nisem nikdar učila in totalno nimam volje za te zadeve, sem se danes s sošolko učila (ampak res učila, ne zajebavala) šokantnih 8 ur. Ko pomislim na to, me zgrabi pravi cinični smeh. Super, sama iz sebe se norčujem, that's just what I need right now. Ampak se mi zdi, ko da to nisem bla jaz, hahaha. Mogoče pa je tak, kot v filmu Being John Malkovich in se mi je v betico začasno naselila tista ultra pridna odličnjakarska sošolka.

Najbolj bedasto je pa to, da se kljub toni obveznosti za noben denar ne odpovem feštanju in nalivanju, to pa ne, not a chance. Četudi pol spim samo dve ali tri ure in me sošolka ob pogledu name zaskrbljeno vpraša, če sem staknla gripo, ter potem ob vikendih ne zlezem iz postelje do poldneva. Ja, fant ma ogromno od mene, ko pridem v petek domov, kar pokam od energije. rolleyes.gif

Dolg dan je bil danes ... seznam bajnih plač v državnih podjetjih pa je še veliko daljši, LOL.

Z levim ušesom spremljam Svet na kanalu A.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8036 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 January 2009 - 08:01 PM

Na žive mi gredo k* politiki! p*j*m* a nas majo za norce al kaj?????
(ekspreso v državnem zboru stane 0,35!!!!! € c'monnnn! )
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8037 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2009 - 08:03 PM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 1. 2009 - 19:45) View Post
Konstantno me v podzavesti žuli 14 izpitov, ki jih moram letos nardit. Ko pomislim nanje, mi postane slabo in me kar malo tesnoba zgrabi.

Jaz moram letos naredit še 13 izpitov (pri skoraj vsakem so še kakšni eseji in seminarske) + diplomo napisat, LOL.

QUOTE(uršolinkica @ 21. 1. 2009 - 20:01) View Post
(ekspreso v državnem zboru stane 0,35!!!!! € c'monnnn! )

Na našem faksu imajo prfoksi ceneje kofe iz avtomatov, kot mi oz. imajo kar ključ in bogsigavedi, koliko so sploh plačali za določeno št. kofetov, če sploh so. Dolgo časa so namreč imeli tudi zastonj.
Je pa en avtomat na določenem predelu fakultete, kjer praktično ni študentov in so samo prfoksi in tam je kofe iz avtomata 10 centov cenejša, kot po avtomatih, kjer kofe kupujejo študenti. Treba iz nas izvlečti čimveč, a ne, saj imamo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8038 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 January 2009 - 08:04 PM

Dodajam tale dokaz, ker fant mi donas ni verjeu.
IPB Image

Omg vidla sm da sm se prejle zlagala. 0,30€ še tolk hujše.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8039 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 January 2009 - 08:07 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 1. 2009 - 20:03) View Post

Jaz moram letos naredit še 13 izpitov (pri skoraj vsakem so še kakšni eseji in seminarske) + diplomo napisat, LOL.

Jao, ne omenjaj seminarskih, jaz sem imela do zdaj še skoraj vsak teden kakšno + skos neke kolokvije. I'm so fucking fed up. rolleyes.gif Pomoje bi že znorela, če ne bi imela ene par fenomenalnih in skuliranih profesorjev.

Pa dobro, ne smem jamrat preveč, ker mi res ni tak hudo. Imam zdravje in streho nad glavo. tongue.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8040 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17425 posts

Posted 21 January 2009 - 09:04 PM

Po koncu predavanj se odpravim proti postaji in pri vratih fakultete ugotovim, da pada dež jaz pa nimam marele. Letim nazaj v predavalnico, ampak moje marele že ni bilo več (ma niso minile tri minute vmes blink.gif ), nakar na hodniku pod klopco zagledam eno pozabljeno. Pogledam 2x desno, 2x levo in HOP! je šla z mano. Al pa moker bit... sleep.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users