Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#8001 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26367 posts

Posted 07 May 2008 - 12:56 PM

Pri nas na zagovor povabiš kogar pač hočeš - sošolce, familjo... Po zagovoru je pa zakuska v menzi - pač šampanjček pa par kanapejčkov al pa kej takšnega. Takrat ti tudi mentor javno pred vsemi čestita.
  • 0

#8002 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 07 May 2008 - 01:19 PM

sad.gif ojoj, sliši se grozn.
pa na zagovor pri meni ne bo šel noben, sem vse lepo prosila naj ne grejo:D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8003 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6832 posts

Posted 07 May 2008 - 01:20 PM

Kje se da dobro na bone v mestu (sam v centru) v Lj jest?

Me že celo stoletje ni blo v Lj, sploh nevem kaj je še na bone...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#8004 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 01:22 PM

dabuda, penas, cantina mexicana... ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8005 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18876 posts

Posted 07 May 2008 - 01:24 PM

QUOTE(Frčica @ 7. 5. 2008 - 12:57) View Post

A kdo ve, če moraš mentorju za diplomo kaj kupit ali pa ga peljat na kosilo/pijačo, karkoli?

Ne, ni običaj.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#8006 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6832 posts

Posted 07 May 2008 - 02:12 PM

Fluffy The Stud Eater, hvala.

Najbrž bom Penasa, si ga že dolgo želim laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#8007 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 May 2008 - 02:26 PM

Sam tam zna bit gužva popoldne med tednom. Oz. je takrat itak povsod. Magari rezerviraj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8008 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 07 May 2008 - 02:53 PM

QUOTE(Errol @ 7. 5. 2008 - 14:24) View Post

Ne, ni običaj.

Super!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8009 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 07 May 2008 - 03:06 PM

Frčica, to je čist od faksa odvisno. Nekje majo cele zakuske in pride familija, kar se zdi men grozno! Pri nas je tak običaj, da se komisijo pelje na drink. Pri men je blo tko, da sva ble pri isti komisiji dve in sva si potem razdelili račun, ona je še svojga tipa zvlekla zraven, jest pa prijateljico in je blo prav kul.
Mal se pozanimaj, kako kej mate na faksu, mogoče ti jih še na kavo nau treba peljat.
  • 0

• Guests

Posted 07 May 2008 - 03:11 PM

A katera ve, če obstaja kaka stran, kjer bi se dalo videt Bipa make up? Izdelke pa odtenke pa to?
Jaz ne najdem na googlu nič. (sam itak vete, da sem jaz ta leva za te stvari...tko da zna bit, da katera od vas najde).
  • 0

#8011 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 07 May 2008 - 03:20 PM

QUOTE(Frida @ 7. 5. 2008 - 16:06) View Post

Frčica, to je čist od faksa odvisno. Nekje majo cele zakuske in pride familija, kar se zdi men grozno! Pri nas je tak običaj, da se komisijo pelje na drink. Pri men je blo tko, da sva ble pri isti komisiji dve in sva si potem razdelili račun, ona je še svojga tipa zvlekla zraven, jest pa prijateljico in je blo prav kul.
Mal se pozanimaj, kako kej mate na faksu, mogoče ti jih še na kavo nau treba peljat.

Ma, sej v bistvu mi ni problem it na kavo, ne gre za škrtavost, ampak tko no, tiste zoprne tišine mi grejo bolj na živce, ker ne vem kaj naj rečem biggrin.gif Ponavad ko sem pa vesela(kar bom če bo uspešen zagovor) pa itak govorim popolnoma nepovezane neumnosti.
  • 0

#8012 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 07 May 2008 - 03:25 PM

Itak da ne gre za šktarjenje... huh.gif smile.gif
Sej tista pijačka hitro mine, pa itak uni govorijo večinoma... smile.gif
  • 0

#8013 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 May 2008 - 03:43 PM

Ciara, mislim, da je ni. Sem jo isto iskala, ko sem hotla en odtenek FTSE pokazat, a je nisem našla.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#8014 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 03:50 PM

QUOTE(crna @ 7. 5. 2008 - 15:26) View Post
Sam tam zna bit gužva popoldne med tednom. Oz. je takrat itak povsod. Magari rezerviraj.

meni enkrat niso hotli rezervirat, ko sem rekla, da bi na bon prišla jest.
no ja, mi pa npr. tudi niso hotli v cantini mexicani, ko nisem šla na bon jest. kao, da imajo vse polno. potem pa vseeno ob tisti uri pridem, pa so meli skorajda prazno.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8015 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 May 2008 - 03:51 PM

QUOTE(Frčica @ 7. 5. 2008 - 14:19) View Post

sad.gif ojoj, sliši se grozn.
pa na zagovor pri meni ne bo šel noben, sem vse lepo prosila naj ne grejo:D

mene nisi, torej pridem tongue.gif a ni tako, da diplomsko predstaviš študentom v okviru seminarjev? pri nas ni komisije. razen če za ono drugo smer misliš?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 07 May 2008 - 04:18 PM

Hvala Adrianne. Sem misla, da mogoče samo jaz ne najdem...Škoda, da je nimajo. sad.gif
  • 0

#8017 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 07 May 2008 - 04:38 PM

QUOTE(URŠKA @ 7. 5. 2008 - 16:51) View Post

mene nisi, torej pridem tongue.gif a ni tako, da diplomsko predstaviš študentom v okviru seminarjev? pri nas ni komisije. razen če za ono drugo smer misliš?

Baje predstavitev pri nas sploh ni navada, pravijo da so 4 diplomski dovolj. Ma kaj a res??? twisted.gif

Pa NE prideš!
laugh.gif
  • 0

#8018 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 07 May 2008 - 06:26 PM

punce eno vprašanje.
sm se odločla, da bom nehala kadit anede biggrin.gif
zdj že od nedelje nisem nobenega prižgala, ampak petka, ko grem ven na pivo si nikakor ne predstavljam brez cigaret.
se pravi, da se ne nameravam ČISTO odvaditi, ampak ostanejo še žurke in to.
zdaj me pa zanima, če bi kadila ta petek..ali bi blo pol v soboto spet isto in bi izničla to "nepotrebo" (ki sem jo pridobila v tednu brez cigaret)?
butasto vprašanje, ampak ZARES me zanima smile.gif
če ma katera izkušnje s tem..prosim.hvala.
  • 0
mačka figa.

#8019 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 May 2008 - 06:27 PM

Znam bit žleht tongue.gif Le pazi se me, prec ko vidim na oglasni deski, bom po celemu Štepancu in okolici natrosila reklamne listke naj pridejo in še daljno familijo pripeljejo laugh.gif

(hec)

paradajz, slamco glodaj, pa se boš zamotila =)

Še jaz imam eno vprašanje, že cel dan me v nosu srbi, kot bi imela mini čebelco in bi me žgačkala, pa mi gre na kihanje. Pa samo v desni. Sej je nečem met še v levi, js bi da bi me nehal, lol. Pa tut popraskat me ni treba pridt =). Hvala za predloge.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#8020 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 May 2008 - 06:38 PM

Pomoje ti dela kak živec tam, al ti je pa žilica počila, pa te draži.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users