vprašanja (zanima me, ...)
Posted 07 May 2008 - 12:56 PM
Posted 07 May 2008 - 01:19 PM
pa na zagovor pri meni ne bo šel noben, sem vse lepo prosila naj ne grejo:D
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 May 2008 - 01:20 PM
Me že celo stoletje ni blo v Lj, sploh nevem kaj je še na bone...
Posted 07 May 2008 - 01:22 PM
dabuda, penas, cantina mexicana... ;-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 May 2008 - 02:12 PM
Najbrž bom Penasa, si ga že dolgo želim
Posted 07 May 2008 - 02:26 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 May 2008 - 02:53 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 May 2008 - 03:06 PM
Mal se pozanimaj, kako kej mate na faksu, mogoče ti jih še na kavo nau treba peljat.
Posted 07 May 2008 - 03:11 PM
Jaz ne najdem na googlu nič. (sam itak vete, da sem jaz ta leva za te stvari...tko da zna bit, da katera od vas najde).
Posted 07 May 2008 - 03:20 PM
Frčica, to je čist od faksa odvisno. Nekje majo cele zakuske in pride familija, kar se zdi men grozno! Pri nas je tak običaj, da se komisijo pelje na drink. Pri men je blo tko, da sva ble pri isti komisiji dve in sva si potem razdelili račun, ona je še svojga tipa zvlekla zraven, jest pa prijateljico in je blo prav kul.
Mal se pozanimaj, kako kej mate na faksu, mogoče ti jih še na kavo nau treba peljat.
Ma, sej v bistvu mi ni problem it na kavo, ne gre za škrtavost, ampak tko no, tiste zoprne tišine mi grejo bolj na živce, ker ne vem kaj naj rečem
Posted 07 May 2008 - 03:25 PM
Sej tista pijačka hitro mine, pa itak uni govorijo večinoma...
Posted 07 May 2008 - 03:50 PM
meni enkrat niso hotli rezervirat, ko sem rekla, da bi na bon prišla jest.
no ja, mi pa npr. tudi niso hotli v cantini mexicani, ko nisem šla na bon jest. kao, da imajo vse polno. potem pa vseeno ob tisti uri pridem, pa so meli skorajda prazno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 May 2008 - 03:51 PM
pa na zagovor pri meni ne bo šel noben, sem vse lepo prosila naj ne grejo:D
mene nisi, torej pridem
Posted 07 May 2008 - 04:18 PM
Posted 07 May 2008 - 04:38 PM
mene nisi, torej pridem
Baje predstavitev pri nas sploh ni navada, pravijo da so 4 diplomski dovolj. Ma kaj a res???
Pa NE prideš!
Posted 07 May 2008 - 06:26 PM
sm se odločla, da bom nehala kadit anede
zdj že od nedelje nisem nobenega prižgala, ampak petka, ko grem ven na pivo si nikakor ne predstavljam brez cigaret.
se pravi, da se ne nameravam ČISTO odvaditi, ampak ostanejo še žurke in to.
zdaj me pa zanima, če bi kadila ta petek..ali bi blo pol v soboto spet isto in bi izničla to "nepotrebo" (ki sem jo pridobila v tednu brez cigaret)?
butasto vprašanje, ampak ZARES me zanima
če ma katera izkušnje s tem..prosim.hvala.
Posted 07 May 2008 - 06:27 PM
(hec)
paradajz, slamco glodaj, pa se boš zamotila =)
Še jaz imam eno vprašanje, že cel dan me v nosu srbi, kot bi imela mini čebelco in bi me žgačkala, pa mi gre na kihanje. Pa samo v desni. Sej je nečem met še v levi, js bi da bi me nehal, lol. Pa tut popraskat me ni treba pridt =). Hvala za predloge.
Posted 07 May 2008 - 06:38 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users