Mislim, da je druga trditev pravilnejša. :S

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 12 August 2013 - 07:26 PM
Posted 12 August 2013 - 08:24 PM
Ne vem, a sem samo jaz nestrpna, ali pa se okrog mene zadnje čase dejansko odvijajo sami nepomembni pogovori - nonstop o vremenu/seksu/slabem stanju v državi. Tisočkrat prežvečeno in se mi ne da več niti poslušat, kaj šele aktivno sodelovat. Potem pa izpade kot da sem ful asocialna in zatežena.
Posted 12 August 2013 - 08:27 PM
Pozabila si še na velepomembno vprašanje: A greš kaj na morje?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2013 - 08:29 PM
Meni pa namigovanja. Če hočem, bom povedala, če nočem pa pač ne. In pol vsi z istim uletavajo, kako mi je lahko super vikend, če sem v LJ, dafuq?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 August 2013 - 08:41 PM
Ja, to pa itak. Ker ne moreš se met fajn, če ne greš na morje al pa kam na potovanje. Pa ne vem, a samo zato, ker se potem ne moreš "pohvalit" kje si bil, al zakaj? Al se smatra, da dopust/prosti čas, stran vržeš, če nikamor ne greš? Kaj pa kdo ve, mogoče sem si pa v tem času naštrikala tri fajn puloverje za zimo
Posted 12 August 2013 - 10:38 PM
Obrežje je dejansko edini, ki ga ima
Bi bilo pa fino, da bi bilo urejeno kot v Nemčiji (bi bilo mogoče tudi bolj čisto).
V Avstriji in Nemčiji imajo skoraj povsod ob avtocesti za plačat WC-je, 50 ali 70 centov in je prav avtomat s tisto zaporo. Meni je tudi bedno to, ker če greš na kakšno daljšo pot, moraš kar nekaj zapravit tudi za iz lulat. So pa ti WC-ji res v nulo zrihtani, vsaj tisti, na katerih sem jaz bila. Če pa kdo stoji in zbira prostovoljne prispevke za WC, pa nikoli ne dam.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 August 2013 - 06:54 AM
Kaj pa kdo ve, mogoče sem si pa v tem času naštrikala tri fajn puloverje za zimo
Hihi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 August 2013 - 08:24 AM
se strinjam. Imam pa jaz vpisarni famozni rudarski koledar iz Velenja, ker so (estetsko) razgaljeni rudarji. Sem ga podedovala od prejšnje stanovalke te pisarne, imam ga pa, da malo cimra jezim. Sem mu pa za hec celo predlagala, da si lahko kakšen delavniški koledar nagic obesi in ga da za moj hrbet, jaz pa rudarje za njegovega, da bova imela oba kaj od tega.
Fotografije golih deklet v kakšnih delavnicah, ali v kamionih. Kr neki mi je to. Ne razumem potrebe po teh fotkah: če bi kdo rad gledal nage ženske, lahko to stori kako drugače, kakor da si izobesi koledar ali fotke na vsem vidno mesto.
Posted 13 August 2013 - 09:16 AM
V Avstriji in Nemčiji imajo skoraj povsod ob avtocesti za plačat WC-je, 50 ali 70 centov in je prav avtomat s tisto zaporo. Meni je tudi bedno to, ker če greš na kakšno daljšo pot, moraš kar nekaj zapravit tudi za iz lulat. So pa ti WC-ji res v nulo zrihtani, vsaj tisti, na katerih sem jaz bila. Če pa kdo stoji in zbira prostovoljne prispevke za WC, pa nikoli ne dam.
Ne vem, če veste, ampak tistih 50 centov, ki jih date za WC, lahko potem vnovčite v Petrolovi trgovini.
Posted 13 August 2013 - 08:37 PM
Ja saj v Nemčiji, se mi zdi, ti je dal avtomat nek listek za popust pri nakupu kave v njihovih poslovalnicah. Ampak mi smo se samo vozili tam mimo in se ustavili le za it na wc, nismo hodili pit kavic, tako da mi tisti popust ni nič prav prišel. Na Petrolu pa lahko to dejansko pokoristiš, ker so ti vedno pri roki.
Posted 13 August 2013 - 08:48 PM
Marsikje v tujini so javni wc-ji plačljivi. Jaz osebno raje plačam tisti drobiž in grem na čist wc kot pa da je zastonj in naletim na eksplozijo iztrebkov in urina. Praviloma pa so plačljivi wc-ji v nulo sčiščeni (vsaj tisti, kjer moraš obvezno plačat vstop na wc).
Posted 13 August 2013 - 09:14 PM
Ja, tisti kjer sem jaz bila, kjer je bilo obvezno treba plačat, so bili res ful čisti in nobel zrihtani - moderni umivalniki, ploščice, glasba, ponekod so imeli še tuše.
Posted 13 August 2013 - 10:25 PM
^^ Prikimavam. V Berlinu sem na železniški cincala, če bi dala tisti evro, ali bi počakala in šla na vlaku čez 10 minut, potem pa sem šla tja in je bilo res noro čisto, je kolegica rekla, da je tako čisto, da bi lahko jedel s tal.
Pablo Picasso
Posted 18 August 2013 - 08:45 PM
OSE, OSE in še enkrat OSE!!!!
kar na enkrat jih je nenormalno veliko in povsod so!!!! ne moreš popit soka zunaj, da jih ne bi par priletelo!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 August 2013 - 09:42 AM
Posted 19 August 2013 - 12:54 PM
Še ena tukaj, ki se strinja. Jaz ne vem kaj je to letos, leto os?
Posted 19 August 2013 - 01:01 PM
Meni pa gre na živce reklama za nek prašek - menjava olja, ni problema. O, NE!
Posted 19 August 2013 - 01:27 PM
Midva se tud tisti reklami reživa, sam mislim, da omenja dolivanje olja, ne menjave in moj tip se vedno čudi, kako lahko "reklamirajo" avto, ki mu je potrebno olje dolivat, LOL
Posted 19 August 2013 - 07:15 PM
Meni pa gre blazno na živce, da me ljudje, na nek način "pomilujejo", ker sem samska in neprestalno poslušam ene in iste komentarje, recimo zdaj, ko sem šla v Švico je bilo kar nekaj komentarjev v stilu: "Mogoče pa tam najdeš/spoznaš koga",jaaaaaa kot, da bi jaz hodila okrog samo s tem namenom in kot da bi bil moj edini cilj/smisel v življenju, da najdem fanta/partnerja.
Posted 19 August 2013 - 07:17 PM
^ Word.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users