Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10327 replies to this topic

#7981 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19389 posts

Posted 07 August 2013 - 08:22 AM

Meni je tudi to hecno in si mislim kaki pozer... samo potem pa pomislim, kaj pa če jih ima z razlogom, ker ima recimo poškodovane oči ali kaj takega...

Najboljše so mi pa slike, ki jih objavlja folk na FB, s sončnimi očasi, v notranjih prostorih. Haha

Meni gre na živce vročina. :) a še komu?

• 0

#7982 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29915 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 August 2013 - 09:07 AM

Meni ne. :P

Mi je pa smešno videt kake tipe, ki imajo sončna očala na čelu ali pa 'narobe' obrnjena in so stekelca na temenu?! :butl:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7983 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24785 posts

Posted 07 August 2013 - 10:24 AM

^^ ti so "najjači!!!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7984 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17693 posts

Posted 07 August 2013 - 11:02 AM

Stekelca na temenu, ahahhaa :lol:

Meni je tud malo 'trapasto' za videt nošenje sončnih očal notri, moti me pa ne. Včasih jih sama pozabim dat takoj dol.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7985 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 07 August 2013 - 10:18 PM

Neuvidevni sosedi.  :wallbash:  V tej vročini moram imeti zaprta okna.   :lart:

• 0
Salvia officinalis

#7986 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2013 - 10:06 PM

Pregovor Sreča je na strani pogumnih.

Pa kaj še. Kolikor ugotavljam, je najbolj pogosto na strani neumnih.

• 1
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7987 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29915 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 August 2013 - 10:32 PM

3883. Več niti pisat nočem, ker me kar razpizdijo te reklame.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7988 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2013 - 10:35 PM

Zadnjič sem poslušala radio in je ena klicala vedeževalko, če ji bodo na banki odobrili limit. :lol1:

Mislim ... idi na banko, pa vprašaj, ti bodo takoj povedali. :lol: :butl:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7989 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 August 2013 - 11:39 AM

Petrol pobira denar za na wc.

Da jih ni sram ... bedniki.

Guzvo za bencin tocit imajo cca 300m po avtocesti, ampak dajmo se par centov pobrat od unih ki jih scat tisci.  :mad2:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7990 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19389 posts

Posted 10 August 2013 - 11:55 AM

Jooj ja pa Marché tudi, to mi je pa res tak bedno... piše da je za njihove goste wc zastojn, da so prispevki prostovoljni, potem pa tam stoji zraven nekdo, ki te tak osladno pozdravlja... wtf no, Iz principa ne dam!

• 0

#7991 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 10 August 2013 - 05:36 PM

Kjer ni avtomata, ne rabite sploh dajati (velja tudi za ostale države).

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7992 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5839 posts

Posted 10 August 2013 - 06:36 PM

Na živce mi gre prijateljica, ki se na smrt boji okužbe s toksoplazmozo zdaj ko je noseča.
Ma daj ne pretiravi ženska no...
Pa nasploh ful komplicira, ne pije kave tudi če si jo želi in take fore in mi je res krneki vse skup.
Tega da je toxa nevarna do tretjega meseca nosečnosti, ona pa ima rok čez 3 tedne, mi pa ne verjame.
Whatever...

fiona, se strinjam. Od mojega brata punca ima rok cez tri tedne in vsem greni zivljenje s toksoplasmozo, listeriozo in ostalimi ozami. povrhu je obsedena od mikeobov, bakterij in ostalih okuzb. Ko se bo otrok rodil, bo za darilo teta (jaz) prinesla rokavice, razkuzilo in masko za cez usta, da ne bo kaj narobe.
  • 0

#7993 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 10 August 2013 - 06:39 PM

A to je kakšen pravilnik? Ne da ti ne verjamem, ampak samo da vem oz. da sem poučena.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7994 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 August 2013 - 06:40 PM

Mi je pa smešno videt kake tipe, ki imajo sončna očala na čelu ali pa 'narobe' obrnjena in so stekelca na temenu?! :butl:

Meni pa BELA sončna očala na tipih. Bruhhhh

• 0

#7995 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 10 August 2013 - 07:13 PM

Mogoče sem prehitro rekla, to mi je brat razlagal pa zdaj ne najdem, kje je to bral. Konkretno za Petrol pa vem, da ni obvezno, so tudi sami potrdili.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7996 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32596 posts

Posted 10 August 2013 - 07:14 PM

Petrol ima avtomate, ampak ne vsaka polovalnica, konkretno sem to videla samo na P. pre mejnim prehoom Obrežje.

• 0

#7997 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 10 August 2013 - 07:17 PM

Obrežje je dejansko edini, ki ga ima :D Bi bilo pa fino, da bi bilo urejeno kot v Nemčiji (bi bilo mogoče tudi bolj čisto).

• 0

Tumblr

#7998 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 August 2013 - 08:36 PM

zadet ali pijan folk, gravš od gravža!!

• 0

• Guests

Posted 12 August 2013 - 06:06 PM

Fotografije golih deklet v kakšnih delavnicah, ali v kamionih. Kr neki mi je to. Ne razumem potrebe po teh fotkah: če bi kdo rad gledal nage ženske, lahko to stori kako drugače, kakor da si izobesi koledar ali fotke na vsem vidno mesto.

Na živce mi gredo tudi nesmiselna sporočila na fb recimo, nekateri začnejo tam pisati čisto drugače, kot da spremenijo osebnost; v živo so čist fajn za pogovor, na fb pa kar naenkrat bodisi čist uradna sporočila, ali pa čist sfaljena, npr. "živjo kako si a si že bila na morju jaz sem ravnokar pojedla kosilo in grem sedaj v kino kam si pa šla na morje". Brez ločil, skakanje iz ene teme v drugo, kar neke nepovezane informacije in čist čudne debate.

• 0

#8000 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 August 2013 - 06:43 PM

Hahahaha, a izobešanje nagih žensk v kamionih in delavnicah se je vrnilo letos s povratkom devedesetih na veliko ali ta trend ni nikoli minil?

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users