Jump to content

Photo

Trači

• Please log in to reply
800 replies to this topic

#781 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18036 posts

Posted 07 March 2026 - 09:53 AM

Ne moreš Dončiča primerjat z navadnimi smrtniki, ravno zato pa je še tako manj verjetno, da bi se ta zveza obdržala. Kopitar je eden redkih slavnih slo. športnikov, katerega dolgoletna zveza se je obdržala..
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#782 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4718 posts

Posted 07 March 2026 - 10:20 AM

Vidim, da je RTV umaknil članek o tem, drugi so se pa konkretno razpisali in se verjetno še bodo dokler ne bo urejeno skrbništvo, potem bodo pa vsi šli naprej. Sem prepričana, da bo Dončić zdaj zapolnjeval ogromno rumenih strani tako v tujini, kot pri nas. Paparaci bodo v LA-ju brutalni, če bo hodil okoli z različnimi puncami. Naj se kr pripravi.

Kar se Kopitarja tiče, on je imel čisto drugačno otroštvo in stabilno družino. Vse kar slišim o njem in njegovi družini je pozitivno, ker je varuška njegovih otrok z naših koncev. Res ima glavo na pravem mestu in se zaveda, da je to samo služba in nič drugega. Naj bi po letošnji sezoni, ko konča kariero, prišli nazaj v slo.
  • 0

#783 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29569 posts

Posted 07 March 2026 - 10:38 AM

Enako glede Dončiča, _M_. Se pa strinjam, da je njegova življenjska pot pustila neizogibne posledice in ja, tudi jaz sem skeptična do obstanka tako zgodnjih zvez.

Ta zadnji video, ne uspem narediti linka…
https://www.tiktok.c...choolofnonsense
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#784 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18563 posts

Posted 08 March 2026 - 10:56 AM

Zdaj sem izvedela se to, da je menda Anamaria rodila drugo puncko v Kranju in da so mogli klocat policijo, ker je baje Luka starejso zelel odpeljat v Ameriko. Menda hoce skrbnistvo nad obema. Skupaj pa naj ne bi bila ze od poletja.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#785 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12956 posts

Posted 08 March 2026 - 11:05 AM

Ce je to res, se mu je zmesalo. Po kaksni logiki bi bilo punckama boljse z njim brez mamice? A vzgajala bi jih njegova mama al kdo? Kr neki.
Bogi otroci.
  • 0

#786 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20303 posts

Posted 08 March 2026 - 11:13 AM

V Delu sem prebrala, da je začel postopek za skrbništvo.
  • 0

#787 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18563 posts

Posted 08 March 2026 - 11:14 AM

Jaz se nocem opredeljevat ker nekak so to vse govorice trenutno, ampak ce je akrkoli od tega res je grozno. Tudi ne vem kaj pomeni to da je prva rojena v USA, druga pa tu. In glede na to kako loaded je Luka se mi to da bi dobil skrbnistvo sploh ne zdi nemogoce.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#788 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18941 posts

Posted 08 March 2026 - 11:30 AM

Shit, nisem mela pojma o vsem tem in mi ga je totalno zagabilo kot cloveka. In nista bila porocena, tako da ona od tega denarja ne bo videla nic. In da ma ze novo bejbo? Verjetno je ze med nosecnostjo pol ugotovila, da jo vara, nobena normalna zenska ne bi sla “kr tko” narazen po vsem tem casu noseca. Da ji hoce vzet otroka je pa samo power play, k da jo bi kaj videl ali on skrbel zanjo. Al pa da se izogne prezivnini. Kaksen zalosten zakljucek.
  • 1

After all this time?

Always.

#789 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28019 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 March 2026 - 12:01 PM

Jaz sem to že pozimi slučajno slišala na otroškem igrišču in v sebi zavila z očmi, ker so bili ti starši, ki so se pogovarjali, taki čapci, pa je očitno res. :o Ja, točno to, kar pravi Nincha, mami bi vzel dvoletnega otroka in ga peljal na drug konec sveta, zato da bo z varuškami, medtem ko je on na touru, ful pametno in koristno za otroka. Verjetno bi se telepatsko ukvarjal z njim. 🤡 Meni se smili, ker je 10 let totalno podredila njemu in njegovi karieri (roko na srce, drugače niti ne gre, ko si v zvezi s profesionalnim športnikom takega kalibra), zdaj ji pa še take scene prireja.
  • 1
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#790 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18401 posts

Posted 08 March 2026 - 12:10 PM

Ce je to res, se mu je zmesalo. Po kaksni logiki bi bilo punckama boljse z njim brez mamice? A vzgajala bi jih njegova mama al kdo? Kr neki.
Bogi otroci.

Kolikor vem, je z njo tudi skregan. Saj ni glih perla sicer. Ampak ga je vzgajala v Spaniji pa je bil ok, vzgajala ga je na zacetku v Ameriki pa je bil ok, cim sta se skregala, je tip pobezljal.

Ce je tole res, se mi gabi.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#791 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7019 posts

Posted 08 March 2026 - 12:17 PM

Nezavidljiva situacija za partnerko z dojenčkom in malčico. Upam, da si najde pomoč in podporo. On pa premalo zrel in prevelik ego, da bi videl realnost vsega skupaj. Saj ga bo udarilo po glavi čez nekaj let. Je pa z očetom v dobrih odnosih, kolikor zgleda..

• 0

#792 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18563 posts

Posted 08 March 2026 - 12:34 PM

Ja oce je pa tud perla no.
Drugace Anamaria zivi v bajti v Smledniku, menda, ki je od Luka. Tako da ne vem, ce je res da ne bo dobila nic, ce nista porocena....a ma to kaj veze, ce gre za dolgoletno partnerstvo?
  • 0

#793 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7019 posts

Posted 08 March 2026 - 12:38 PM

Ma v Sloveniji bi lahko dobila polovico, ker imata otroke. V Ameriki pa mislim, da moraš bit poročen oz. odvisno od države, v LA je najbrž bolj liberalno, ne vem.

Kaj drugače pomeni, da nista perli ta njegova starša? :lol: oče vem, da je imel neke bedne izpade v javnosti, za mamo pa nisem slišala kaj posebnega, razen da je naredila vse za Lukovo kariero kao...

• 0

#794 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25534 posts

Posted 08 March 2026 - 06:09 PM

Kakorkoli obrnes je noro tezka situacija, saj ima on kariero v tujini in tudi ce bi njej prepustil skrbnistvo, gre ona lahko v SLO in otrok prakticno ne bi videl. Nje pa verjetno ne mora prisilit, da ostane v ZDA se 18 let samo zaradi skupnega skrbnistva in stikov. Da se pa on odpove taki karieri zaradi stikov otrok in ji sledi, je pa tudi noro…

V Sloveniji je zunajzakonska zveza po (mislim da 3 letih) izenacena z zakonsko, ne glede na otroke. Ker sta oba slovenska drzavljana, predvidevam da zanju veljajo nasi zakoni. Vprasanje pa, ce nimata kaj podpisano oz verjetno je vecino premozenja pridobil v tujini in ne vem kako se potem to uposteva.

Mislim pa da imajo v Nemciji “predpis/zakon” da se po locitvi lahko odselis najdlje 50km stran od drugega partnerja zaradi stikov. To je zadnjic en znanec razlagal, da hci po locitvi ne more pridt nazaj v SLO, ce se bivsi partner (nemec) ne strinja s tem (in da si delita skrbnistvo)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#795 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28573 posts

Posted 08 March 2026 - 08:12 PM

Ja Luka kakor vem je bil kot majhen pa s fotram,ki ma pa tudi težave, tudi preveč alkohola je bilo in še cel kup drugih svinjarij,ki jih je dopustila tudi takratna direktorica naše bolnice, ker je bil njen sine perspektiven košarkaš, Saša pa njegov trener. Baje sta bila on in še en kao prijavljena kot zaposlena, prejemala tudi neko plačo, zato da jima je omogocila bivanje v zastonj stanovanju v lasti bolnice. Ampak to so same nepreverjene informacije. To res ne veš kaj je res pa kaj je samo foušija.
  • 0

#796 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18563 posts

Posted 11 March 2026 - 08:17 AM

https://www.24ur.com...skrbnistvo.html
  • 0

#797 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20303 posts

Posted 11 March 2026 - 08:41 AM

Grozno za vse vpletene... :(

• 0

#798 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12956 posts

Posted 11 March 2026 - 08:53 AM

Si ne predstavljam, kako se enim ljudem v LA lahko zmeša pri takem denarju. Meni se otroka smilita.

• 0

#799 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28019 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 March 2026 - 09:23 AM

Meni je pa za LA jasno, ker je praktično center svetovne zabavne industrije, že življenjski stil je drugačen, da o medijski industriji sploh ne začnemo. Če temu dodaš še ogromne količine denarja... Jasno, da so v Dallasu živeli drugače. Tudi Jokić recimo v Denverju živi čisto mirno družinsko življenje, gre na trening ali tekmo, po tem oddela svoje na tiskovni konferenci in se vrne domov k družini.

Tudi meni se otroci ful smilijo v teh umazanih bitkah in prepucavanjih bivših partnerjev. :(
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#800 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24030 posts

Posted 11 March 2026 - 10:37 AM

Jaz sem nekaj zasledila tu pa tam o Dončiću, ampak se nisem poglabljala, ker sem mislila, da so lažne novice. Sem pa po njenih slikah sklepala, da je že nekaj časa v Sloveniji, ampak sem si mislila, da je to pač zdaj, da je bolj v miru po rojstvu otroka.

Se pa strinjam, da je težko, da bi se take zveze obdržale, ko sta dva skupaj že od najstniških let. Človek se z leti ful spremeni. Če daš zraven še ogromno denarja, svetovno zvezdništvo, zabavna industrija, ženske se mu najbrž mečejo pod noge...

A ni bil on tudi z mamo nekaj v sporu, glede njegove blagovne znamke še takrat, ko je bil v Dallasu?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users