Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#781 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 01 June 2006 - 04:33 PM

Kaj ap Loreal Infallible??
  • 0

#782 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 July 2006 - 03:14 PM

Ima katera izkušnje s kozmetiko Stendhal? Baje imajo v redu reči za obraz, mene pa bolj zanimajo sestavine njihovih pudrov in pa cene le-teh. Baje da imajo izredno svetle odtenke pudrov, kar je odlično, ker za čez zimo ne najdem pravega odtenka; zaenkrat mi odgovarja puder Gosh, sem malce "zagorela" (bolj rečeno malce bolj bež, ker sem daleč od rjave), pudri, ki jih je nekje omenjala Dilema mi ne pašejo, ker imam bolj roza podton.
Pa še eno vprašanje, za tiste, ki se bolj spoznajo; bo tudi to jesen kakšna razprodaja v drogerijah Y? Prejšnje leto se spomnim, da je bila...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#783 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 July 2006 - 03:33 PM

QUOTE(vrana)
Kaj ap Loreal Infallible??

Meni je super, sem porabla že vse vzorčke (sem jih imela več...), ko bo poletja konec ga bom pa kar kupila.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#784 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 28 July 2006 - 12:30 PM

Loreal Infallible a je ta puder za suho kožo? Kr jst sm ga kupla ampak sploh mi nč ne prekrije, pa še kjer mam suho kožo še bolj poudari tko da se prav vidi da sm napudrana... ermm.gif sad.gif sad.gif sad.gif
  • 0
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!

#785 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 28 July 2006 - 02:00 PM

-.-
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#786 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 28 July 2006 - 02:04 PM

QUOTE(MateYa)
A ma katera izkušnje s Green Line Clear korektor stikom?Jst ga mam par mescov pa sm kr zadovoljna.Pa lepo diši biggrin.gif (od miss sportyjevega je grozno smrdel evil.gif ).Nj bi tud sušil mozolje,ker ma salicilno k.,samo bolj pozno na seznamu ermm.gif

Prjatlca ma Green Line Clear pa pravi da je zlo zadovoljna z njim. Sama ga še nism poskusla sm me pa ful vleče ..in mislim si ga bom res nabavla biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!

#787 Linna

Linna

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts
  • Interests:matematika:):):):)

Posted 02 August 2006 - 12:04 PM

hm..a ma katera kksn predlog za korektor?..tko d je dobr pa d ni prevec drag smile.gif ..aja pa se neki me zanima...v eni reviji sm zdj prebrala d mors prek tekocega pudra nujno nanest se suhega..sam a ni tko d ce dajes suh pudr na tekocga d se ti nardijo lise ermm.gif ..a je kera ve kj o tem oops.gif
  • 0
evil needs candy too:)

#788 Linna

Linna

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts
  • Interests:matematika:):):):)

Posted 02 August 2006 - 12:06 PM

aja drgac pa uporablam l´oreal paris..odtenek 20 tongue.gif
  • 0
evil needs candy too:)

#789 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 02 August 2006 - 12:57 PM

js mama pa lorealov puder true match(n7).pa mi je ful dobr itak zdej polet se ne pudram razn tko za kšne nepravilnosti na obrazu...drgač mi je pa fajn k nism nč lisasta niti nč..se sploh ne upaz da ga mam gor biggrin.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#790 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 09 September 2006 - 08:59 AM

IPB Image
A ma katera tale puder? Sicer sem ga včeri prvič vidla, pa je kak mesec ziher že zunaj. Kolikor sem v trgovini gledala, ma kr fajn sestavo (nisem sigurna, ker se na pudre ne spoznam oops.gif )Če ga ma katera doma, bi jo milo prosila, če lahko prilepi sestavo smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#791 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 09 September 2006 - 12:04 PM

Ta puder je že par let zunaj. laugh.gif

Je pa tudi že ocenjen, kot dober menda. :scratch:Je pa eni forumašici zapiral pore, kolikor se spomnim.
Sem ga tudi jaz dolgo časa uporaljala, je bil soliden. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#792 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 09 September 2006 - 03:03 PM

oops.gif O, madona, kok sem pa jst za svetom oops.gif biggrin.gif Preprosto sem ga včeraj prvič vidla laugh.gif Sj v sestavinah še ni ocenjen, ane?
  • 0

Bill Bullard

#793 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 11 September 2006 - 08:21 PM

Živjo!! No jz bom pa kar tuki neki vprasala. No jz pa že kr neki cajta uporabljam puder v kamnu,ne. Pa uno vem da ga mores nanasat v smeri dlačic in to,ne. Ampak te zadnje dneve ko si ga dam gor se mi prav vid d ga mam gor. Kotneke lise. In mi res gre na zivce. Kot da si ga ne znam več nanasat al nevem kj. rolleyes.gif Kj mislite da je??
  • 0

#794 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 11 September 2006 - 08:37 PM

kakšnega pa maš? eni naredijo bolj neenakomeren videz kot drugi-morajo biti fajn mleti. Mogoče pa neenakomerno naneseš puder spodaj,počakaj da se vpije, pa čopič je super za te stvari.
  • 0

#795 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 11 September 2006 - 08:39 PM

Mam od manhattna soft compact. Ma ki mi je čudn da na začetku je blo ok zdj pa kr tko. Je mogoče kriva gobica k je ze mau izrabljena???
  • 0

#796 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 11 September 2006 - 09:15 PM

če je na gobici gor dosti pudra pol možno.
  • 0

#797 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 11 September 2006 - 09:33 PM

Hja,no...ni lih uno full. Alora si grem ju3 kupit novo gobico pa bom vidla. smile.gif
  • 0

#798 honey

honey

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 23 September 2006 - 04:07 PM

jaz pa sem danes kupila čist nov puderček Nivea Beaute Energy Flash in sem res ful zadovoljna. Je ful lahek (zato ni ravno ne vem kak prekriven, pač za bolj čisto kožo no) in poln vitaminčkov. super res, pa take bleščice ma pod doloečnim kotom in zato zglea obraz res ful svež.
  • 0
Hoditi po že uhojenih poteh ni umetnost.

#799 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 September 2006 - 08:20 PM

Katera je kdaj uporabljala/uporablja puder Revlon CS za mešano do mastno kožo??? A maši pore al ne?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#800 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 27 September 2006 - 08:17 PM

Saj ni komedogen,samo lahko da povzroča mozolje,zaradi titanium dioxida-uva zaščita-naredi tako plast čez kožo. Enim ne paše ta filter pač.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users