Laki za nohte
Posted 23 September 2011 - 03:50 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 September 2011 - 03:50 PM
Bom probala oboje, sem pa ful navdušena nad opisom.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 September 2011 - 04:00 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 September 2011 - 04:07 PM
Ja, saj je logično, tudi kapljice za hitro sušenje nanašam na mokrega, ampak se mi je zdelo, da se spacka.
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2011 - 02:33 PM
Punce,
vem, da mogoče ni glih pravi post, ampak sem vas želela samo nekaj vprašati. Kaj katera od vas uporablja lake za nohte od Alessandro-ta? Kakšni so (obstojnost..itd)? Ker paleto brav ima wow, sline se mi cedijo
Jaz sem enega in edinega imela kakšni 2 leti nazaj. Nad obstojnostjo nisem bila kaj preveč navdušena, pa tudi dokaj hitro se mi je zgostil. Pa težko se je nanašal. Če me spomin ne vara je bila Sinnaia kar zadovoljna z njimi, pa precej možno, da so nove kolekcije boljše kot so bile dve leti nazaj.
[Napoleon]
Posted 08 October 2011 - 02:48 PM
Posted 08 October 2011 - 02:54 PM
[Napoleon]
Posted 08 October 2011 - 03:12 PM
Posted 09 October 2011 - 10:59 AM
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 09 October 2011 - 11:00 AM
Posuši tudi relativno hitro.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 October 2011 - 11:43 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 October 2011 - 11:47 AM
^ Če ga dam na moker lak, tako kot piše, se sicer res hitro posuši, ampak mi na laku naredi mehurčke in nobenega učinka nima.
Če ga dam na suh lak je boljše, ampak še vedno mi je od Essence boljši.
― V. Van Gogh
Posted 09 October 2011 - 12:17 PM
Jaz imam od LCN Speed Dry in mi je tud super, še posebej zato, ker mi naredi ful lep lesk, bolj kot recimo Wet Look. Za čez imam pa še Quick Dry Oil.
Posted 09 October 2011 - 06:36 PM
in
Mi lahko katera priporoči res lep ČRN lak?
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 October 2011 - 07:45 PM
Mi lahko katera priporoči res lep ČRN lak?
OPI Black Onyx. Jaz sem imela enga črnega od Essence Multi Dimension in mi je bil ful lep enkrat rabljen, ampak sem ga dala (pazite to
Posted 09 October 2011 - 08:45 PM
Hvala PJ tudi za namig za črn lak.
Posted 09 October 2011 - 08:55 PM
Meni je najboljši črni lak od Color Club Where's the Soiree - zelo je pigmentiran, zato je potreben
samo en nanos in ima ful taki poseben finiš. Imam ga že zelo dolgo in se ni popolnoma nič zgostil.
Tu je slikan z enim nanosom, pa brez nadlaka - ki seveda izniči ta poseben finiš.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 October 2011 - 09:30 AM
bom šla mal h essence pošnofat, vidm d so testirane zadeve
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 10 October 2011 - 09:40 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users