Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#781 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 December 2008 - 07:58 PM

V Supernovi je meni kava ful dobra, a kaj ko je cel objekt tako daleč od centra, oz. čisto iz moje smeri.
V Zvezdi meni kapučin (ostalih kofetov se ne spomnim, ker mi je predrag špas tam) ni bil bogve kaj, pa preplačan. Tja grem samo kupit kake tortice, drugega pa ne.

Lokali ki točijo kvalitetno in ne predrago kavo:
Činkole
slaščičarna Rašica
Le Petit
Čajna in Cacao sta mi tudi všeč, a sta draga in načeloma ne hodim pogosto tja

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#782 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 08 December 2008 - 11:00 PM

Zadnjič sem jedla v Riverhouse ob Ljubljanici. Hrana je odlična, da se priti za neko normalno ceno čez, lahko se pa tudi preseravaš. Ambient lep, natakar zelo prijazen. Res so mi všeč.
  • 0

#783 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 09 December 2008 - 12:46 PM

smile.gif

• 0

#784 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 December 2008 - 01:39 PM

V Le Petitu že nekaj časa samo to njihovo bovlo pijem, za tako količino je cena kar primerna. Sicer pa je kar drag ja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#785 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 December 2008 - 09:11 PM

Kje v Mariboru se da res dobro jest? Ne mislim na bon, ampak pač na splošno. Iščem restavracijo, ki ima dober izbor brezmesnih jedi (ribe in te morske zadeve so dovoljene), okusne testenine/njoke z zelenjavnimi omakcami, dobro zelenjavno lazanjo, kakšne okusne lignje na žaru in podobno, bogato izbiro juh, sladic in solat (če je solatni bar, še toliko boljše) in seveda prijeten ambient. Obstaja kaj takšnega? Zaželjeno je tudi, da je osebje prijazno in da niso cene totalno absurdne.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#786 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 December 2008 - 09:34 PM

Za Lignje ziher Ankora.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#787 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 December 2008 - 09:39 PM

Ancora. Definitivno. Čeprav ne vem kako je z vegi jedmi. Morsko hrano - posebej lignje pa imajo 1A.
  • 0

#788 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 December 2008 - 09:51 PM

Dečvi, najlepša hvala! Sem šla zdej gledat na spletno stran, kjer je objavljen jedilni list in je izbira res ogromna, pa tudi cene se mi zdijo zelo v redu. Zagotovo bom šla probat, sem zdej kr lačna postala. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#789 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 December 2008 - 10:27 PM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 12. 2008 - 21:51) View Post

sem zdej kr lačna postala. =)

Jaz tudi laugh.gif

Mi smo bili v petek, pa je bilo ful dobro. Jaz sem jedla lignje na žaru, ki so se res kar topili v ustih (so bili čisto sveži), ati je jedel naravnost božanske špagete z morskimi sadeži (pa ponavadi ne maram te kombinacije, pa je bila res noro dobra), sestra pa tržaške.

Aja, pa jaz si ponavadi naročim kar otroško porcijo (dobiš cca. 5 lignjev + nekaj lovk), ker je cenejša, pa jaz se čist dovolj najem...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#790 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 10 December 2008 - 11:49 PM

.
  • 0

#791 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 11 December 2008 - 12:18 AM

Namaste je ok, če imaš rada indijsko, vse v glaven peče in povsod je curry zraven smile.gif ambient je všečen, postrežba prijazna. Ne ravno poceni, vendar ne sky high. Porcije so precej miniaturne, tako da si moraš naročit več stvari, ampak recimo da za dva povprečna jedca pride nekje okoli 50-60 eur.
  • 0

#792 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 11 December 2008 - 04:10 PM

QUOTE(Plain Jane @ 8. 12. 2008 - 20:01) View Post

Jaz pijem kavo samo v Zvezdi-belo z vanilijo wub.gif .

tole je bilo ja. fuul dobra wub.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#793 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 11 December 2008 - 05:21 PM

.
  • 0

#794 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 11 December 2008 - 07:00 PM

Jaz sem tudi občutljiva na pekoče in sem izbirala stvari, ki naj ne bi pekle, pa so me vseeno smile.gif
  • 0

#795 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 December 2008 - 01:12 PM

Jaz sem ta teden jedla v Riverhouse in bila navdušena. Prijeten ambient, dokaj široka ponudba, strašansko prijazni natakarji, hrana je pa tudi zelo okusna. Jaz sem sicer jedla sladico, ker nisem bila pretirano lačna. Naročila sem rafaello palačinke s kepico cimetovega sladoleda, kar se je izkazalo za zmagovalno kombinacijo. ;-) Cene niso pretirano nabite, v mejah normale I'd say. Tam me bodo še videli. smile.gif
  • 0

#796 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 12 December 2008 - 10:18 PM

A ne da je neverjetno dobro in prijetno tam smile.gif Nujno moraš probat čokoladni sufle s pomarančno kremo. Jaz bi lahko tega na tone pojedla...
  • 0

#797 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 13 December 2008 - 08:34 PM

Danes smo bili spet v Ancori in morm rečt da me je znova navdušila. Jedla sem polnjene lignje s prilogo pomfrijem in bili so odlični. Konkretna porcija, da sem še nekaj pustila. Še enkrat več priporočam.
  • 0

#798 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2008 - 09:02 PM

Jaz bom prijateljico zdle ta teden peljala v Ancoro na kosilo/večerjo in potem poročam, kako nama je bilo všeč.
  • 0

#799 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 16 December 2008 - 12:23 PM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 12. 2008 - 21:11) View Post

Kje v Mariboru se da res dobro jest?

cry.gif Dilema, ne bereš mojih postov, al si pa ne zapomneš. cry.gif Ankora, kot sta tudi uni dečvi potrdili. Lahk pa si enkrat špogneš jet v Rožmarin: My Webpage. Seveda ni glih za študentski budžet, pa ambient je fancy, ampak wtf, samo jednom se živi. So še velik dražje jedilnice...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#800 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 December 2008 - 06:15 PM

Preveč fensi ambient zame, Errol. wink.gif Imam sicer rada urejene restavracije (afkors), ampak tole mi je tumač za sproščeno kosilo in čvek s kolegico, še zakašljat ne bi upala, haha. Tudi jedilni list ni povzročil kakšne extra ''ustne poplave'', zadeve kot so postrvja terina, poširana jabolka in ossobuco z zelenjavo me ne pritegnejo. Verjetno zato, ker sploh ne vem, kaj pomenijo. laugh.gif Mogoče pa se oglasim čez 10 let, you never know.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users