Jump to content

Photo

Kreme za obraz z ZF

• Please log in to reply
981 replies to this topic

#781 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 06 May 2021 - 07:23 AM

Hvala, bom pogledala, če imajo pri nas v lekarnah. Do zdaj sem uporabljala Eucerinovo s spf 50.

• 0

#782 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 06 May 2021 - 07:53 AM

Na lekarnarju jo imajo,tako da je ziher tudi v lekarnah.
  • 0

#783 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 06 May 2021 - 08:02 AM

Jaz sem rano dobila testerček tega Eucerinovega. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#784 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 06 May 2021 - 08:05 AM

Se spomnim, da je lani Tixi pisala glede Rilastil 100+ sončne kreme, da ona je ne bi imela za redno uporabo, ampak samo občasno, ko je res močno sonce (če greš v hribe, si cel dan zunaj poleti ipd), ker ima ful visoke koncentracije in vprašanje, koliko je to fajn za kožo, če stalno uporabljaš. Drugo je, če imaš probleme s temi predrakavimi spremembami.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#785 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 06 May 2021 - 08:08 AM

Kaj pa je lahko narobe? Jaz sem vzela, ker sem res veliko zunaj na soncu. Mislim sicer da je stevilka 100 mal pretirana.
  • 0

#786 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 06 May 2021 - 08:16 AM

Uf ne spomnim se, vem samo, da je rekla, da ima pač veliko količino teh zaščitnih sestavin in da to mogoče tudi ni ravno fajn vsak dan uporabljat. Za Rilastil vem, da ima tudi ful visoko UVA zaščito. Jaz sem lani dobila en tester te od Rilastil, ampak še nisem uspela preizkusit.
  • 0

#787 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 06 May 2021 - 08:28 AM

Hvala, bom sla malo prebrat o tem. Jaz bom to mirno porabila zdaj.
  • 0

#788 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 06 May 2021 - 08:28 AM

Pa saj pač ne naneseš glih 2 prsta.

• 0

#789 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 06 May 2021 - 08:31 AM

To itak nikoli, mi je prevec.
  • 0

#790 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 06 May 2021 - 11:00 AM

Zanimiva krema, prvič slišim za takšne lastnosti (“prevents actinic keratosis and non-melanoma skin cancer”).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#791 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 06 May 2021 - 11:44 AM

To so spremembe, ki nastanejo zaradi izpostavljanja UV sevanju tako da bi to lahko napisali na vsako kremo z zanesljivim spf. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#792 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 May 2021 - 12:17 PM

Mene tudi mika ta krema, mislim da je tudi Ana enkrat ze delila. Bi jo pa sama uporabljala samo poleti.
Trenutno imam za dnevno od LRP Anthelios Antiage 50ko, ki se sicer zelo lepo vpije je pa kar precej odisavljena. Sicer lepo disi, ampak bi vseeno rajsi brez disav.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#793 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 06 May 2021 - 04:08 PM

Jaz imam zdaj Rilastil Age Repair in mi je super. Ravno prav hranilna za zdaj, poleti pa mi paše kaj lažjega.
  • 0

#794 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 06 May 2021 - 09:03 PM

A tako, Matilda. 👍
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#795 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 08 May 2021 - 05:52 PM

Ta Eucerin ima ma drugem mestu alkohol, se kar voha ko naneses, sem kar malo razocarana.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#796 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 08 May 2021 - 06:07 PM

Saj tako je z vecino kemicnimi. Malo med prsti posvaljkaj pred nanosom. Mene alkohol v SPFju ne moti.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#797 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 08 May 2021 - 06:16 PM

Mene pa ful, ker imam vsako leto bolj suho kozo. Nasploh imam po vseh kremah s SPF-jem slabso kozo kot ce je ne uporabljam, zato je pa ne redno. Pa se ne da se mi vsak dan dvojno cistit, ce ni vroce, najveckrat zvecer sploh ne ocistim obraza (najlepso kozo imam, ce jo cim manj prcam). Zdaj, ko ne bo vec mogoce narocati izven EU, sem pa cisto zmedena, katero naj sploh kupim. Se manj mi je pa jasno za vlazilno, ze 6 let uporabljam Dermo E, ki je pri nas 3x drazja. :/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#798 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 08 May 2021 - 06:36 PM

Jaz enako, poleti imam najbolj grozno kožo z ogromnimi porami zaradi redne uporabe spf. Alkohol tudi mene moti, shaka fluid recimo mi je super kar se mazljivosti in zaščite tiče, ampak mi je kot da bi flašo viskija odprla. Jo pa poleti vseeno kupim, ker vem da res zaščiti. Na splošno pa nisem trenutno z nobeno 100% zadovoljna pri vsaki me nekaj moti. Tudi moja omiljena Canmake mermaid gel mi ni več ok, očitno se mi je koža spremenila in se noro svetim po njej. Za dnevno imam pa trenutno tole, ki vsaj nima alkohola. https://incidecoder....aily-care-spf50

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#799 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 10 May 2021 - 05:09 AM

Zdaj, ko ne bo vec mogoce narocati izven EU, sem pa cisto zmedena, katero naj sploh kupim. Se manj mi je pa jasno za vlazilno, ze 6 let uporabljam Dermo E, ki je pri nas 3x drazja. :/

Ocitno sem nekaj spregledala. Kako ne bo vec mozno narocat izven EU?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#800 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 10 May 2021 - 06:13 AM

Bo mozno, ampak ne bo vec omejitve 22€. Bos placal davek in postopek tudi za 3€ vredno stvar in se marsikdaj ne bo splacalo. Od 1.7.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users