Kje se lahko kupi...?
Posted 24 December 2019 - 03:04 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 December 2019 - 03:52 PM
Posted 24 December 2019 - 04:22 PM
Posted 24 December 2019 - 07:39 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 December 2019 - 08:59 PM
Posted 24 December 2019 - 11:15 PM
Posted 24 December 2019 - 11:41 PM
Tudi sama priporočam Hoferjev Natur Aktiv!
Posted 12 January 2020 - 11:08 PM
Kako se pri nas reče food processor? Da ni blender za tekočine/kreme/juhe, kot so Vitamix, Omniblend in podobni, ampak nižje, manjše posode in široka rezila za blendanje bolj kašastih stvari kot so paste, namazi ipd. Minimalist baker ima tole polinkano, ampak to ni znamka, ki se pri nas prodaja, bi rada imela nekaj z garancijo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 January 2020 - 11:12 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2020 - 11:17 PM
Posted 13 January 2020 - 07:16 AM
Blender?
Posted 13 January 2020 - 08:23 AM
Jaz sem kupila palični mešalnik, ki ima zraven tako nižjo, širšo posodo s svojim rezilom in to precej uporabljam, nimam nobenega drugega mikserja več. https://www.merkur.s...tm_content=pp_1
Posted 13 January 2020 - 08:24 AM
Blender je ravno to kar olivija noče (ti imajo rezila obrnjena navzgor v črki V...Food processor-ji so pri nas multipraktiki, gre pa za mešalnike, sesekljalnike z S rezilom.
Jaz imam tud takega manjšega kot _M_, ki sem ga dobila zraven paličnega mešalnika. Res zelo uporabna zadeva za namaze, sekljanje oreščkov. Zadnjič sem si s tem pomagala, da sem dobila sladkor v prahu.
Posted 13 January 2020 - 09:00 AM
Ja, jaz bi recimo oreščke sekljala + da dobim gladko maso.. Mi je že uspelo to v domačem multipraktiku, samo je trajalo kakih 15-20 minut miksanja do željene teksture in čakanja, da česa ne skurim. Pa morala sem dodat olje, da je zalaufalo.
Multipraktik. Samo to je potem cela gora nastavkov zraven, ki pa jih ne potrebujem. Idealno je nekaj malega, kompaktnega, močnega. Kar pa po ogledanih ocenah in priporočilih ne gre skupaj in bom morala narediti kompromis, verjetno. Bom malo naštudirala te manjše komplete.. budget imam nekje do 300 eur max. Se bojim, da bom potem spet imela v kuhinji nek napol zmogljiv mešalnik, s katerim ne bom popolnoma zadovoljna.
Posted 13 January 2020 - 09:17 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 January 2020 - 10:18 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 January 2020 - 10:22 AM
Posted 13 January 2020 - 11:23 AM
Bill Bullard
Posted 13 January 2020 - 11:26 AM
Posted 13 January 2020 - 01:08 PM
Jaz sem kupila palični mešalnik, ki ima zraven tako nižjo, širšo posodo s svojim rezilom in to precej uporabljam, nimam nobenega drugega mikserja več. https://www.merkur.s...tm_content=pp_1
Mi imamo tudi že leta takšen komplet, čeprav občasno pogrešam kaj malo večjega in malo zmogljivejšega, a ne s tono dodatkov in, da zavzame pol kuhinjskega pulta. : )
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users