Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#781 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 July 2008 - 07:58 AM

^^Podpis! ohmy.gif
Men je delala ena krula, najpri je javkala, joooj, kakšno kožo maš, bla bla. Potem se je lotila dela, ma naredila ni pa nič! rolleyes.gif V faco sem bila pa taka, k da bi me en sosed s šibrovko napadu. sleep.gif In to skor en teden.
Da ne omenjam tega, da je vmes šla ven pa rekla, da mava čas še za masažo. Seveda mi je potem računala 10€ več. Ko je končala mi je dala gor puder (!! ohmy.gif ) in rekla, nej pridem naslednji dan še enkrat. Ja, halo??

No, ko sem šla naslednji dan je bila pa ena druga, fuul prijazna, mi je še mal postiskala pa dala masko gor.

Tako da v Lancome hodim samo še na depilacijo in urejanje obrvi. Mi je ena zadnjič rekla, če sem že bila na negi pa sem ji povedala in me je vprašala kera mi je delala. Ji povem, pa sploh ni delovala presenečno, je rekla, da nej grem k eni drugi probat. Ja, sure, da bom spet dala 60€ za masaker. rolleyes.gif
  • 0

#782 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 July 2008 - 03:21 PM

60€ za takšno nesramnost?

Ene kozmetičarke se res počutijo preveč domače z strankami.
Jane:Zakaj pa si doma raje ne neguješ obraza z enakimi preparati kot tam, mislim da bi bil učinek enak..le da tam za njihovo delo računajo way too much.
  • 0

#783 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 July 2008 - 08:01 AM

Zato, ker ne znam. laugh.gif Mislim ok, znam si odpret pore pa gor napacat masko pa te stvari, samo to stiskanje/čiščenje men ne gre. Sem že obupala nad temi kozmetičarkami in že kakšno leto nisem šla nikamor. Sam koža se pa sama tud ne bo sčistila. cry.gif
  • 0

#784 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 July 2008 - 09:21 AM

Pomojem je ful pomembno tut to, kako kozmetiko uporablja kozmetičarka. Ena, ki je meni ful fajna (depilacija, masaža, obrvi itd.) uporablja Decleor, ki pa temelji na oljih, ki za mojo kožo definitivno ne pridejo v poštev. Mi je ful žal, ker mi je ona res fajn pa še cene ma nizke. Zdaj iščem kako kozmetičarko v Mariboru, ki uporablja Dr. Hauschka kozmetiko.

Edit : Našla seznam kozmetičnih salonov po celi Sloveniji, ki uporabljajo Dr. Hauschka kozmetiko. KLIK
  • 0
Viens, reste ici!

#785 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 July 2008 - 09:38 AM

kr po 70€ je laugh.gif laugh.gif surrender.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#786 malika

malika

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 25 July 2008 - 10:38 AM

heii am..upm na vašo pomoč. stara sem 13 in imam zelo problematično kožo. zelo je mastna lička pa malo suha na nekaterih predelih in imam tudi veliko aken in mozoljev. prosim povejte mi kaj naj uporabljam.
  • 0
MALIKA

#787 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 25 July 2008 - 11:29 AM

moj brat je imel res akne, ko je bil star tam nekje 2.-3. letnik srednje šole (to je 2 leti nazaj) in najprej je hodil h kozmetičarki. s prijaznostjo in dobro kozmetiko ni bilo nobenih problemov, cena jasno da ni nizka, ampak za hude akne pomagalo ni prav veliko. najboljša stvar je bila, da je na koncu šel k dermatologu in koža se mu je zelo kmalu pozdravila. sicer je imel eno obdobje, ko se mu je npr. tudi na rokah koža zaradi zdravil ful izsušila, ampak to si je spet mazal z eno kremo in po tem obdobju je bila koža krasna. je pa ostalo sedaj in bo najbrž za vedno nekaj tistih luknjic - brazgotinic, za katere pravi, da jih ima od kozmetičarke. torej... če ne bi hodil h kozmetičarki in šel direkt do dermatologa, bi imel v enem letu popolnoma lepo mlado kožo in danes niti nihče ne pomisli, da je imel kdaj težavno... da ne govorim, koliko denarja je prihranil!!
tako da jaz pravim, pazljivo s kozmetičarkami, koža se lahko očisti tudi na drugačne načine kot z mučnim in bolečim stiskanjem... da ne bo ostalo čez nekaj let škode.

tudi jaz sem eno obdobje hodila h kozmetičarki (čiščenje, obrvi, make-up mi je enkrat naredila za posebno priložnost - sem si mislila, tole naredim 100x boljše sama, na pedikuro-to je edino kar se mi je zdelo vredno in denarja in da sploh mi je bolje, če mi kdo drug naredi.). z odnosom res nikoli nisem imela težav. z obema kozmetičarkama smo se ujele hitro, veliko smo klepetale, tudi bolj osebne stvari in na začetku so mi dajale kakšne usluge celo zastonj (recimo pri negi obraza, mi niso zaračunale še obrvi npr.). meni po čiščenju kože pri njih ni ostala nobena brazgotinica, vsaj ne da bi bila sedaj vidna, ampak tako lepe kože, kot jo ima zdaj brat pa še zdaj nimam. je pa res, da nikoli nisem imela tistih aken, ampak samo "navadne" mozolje...

splošno mnenje, drag šport za tiste, ki nimajo veliko časa, da bi same poskrbele zase in se recimo ukvarjale s kozmetičnimi novostmi in iskanjem najboljših produktov itd... jaz osebno pa razen na kakšno pedikurco mislim, da ne bom več šla. obrvi npr. sem mogla prav prosit, naj mi jih pusti pri miru, že tako imam svetle in tanke, pa še mi jih je nekaj pulila in redčila cry.gif . sem s tem, kako sem določene reči sama opravila bila bolj zadovoljna, ko sem sprobala kozmetičarko (npr. lakiranje nohtov in MU).

pa še na barvanje trepalnic sem hodila. kaj vem, efekt ni bil ne vem kaj, ker imam itak tudi trepalnice, svetle in tanke in kratke, tako da maskara je nujna v vskaem primeru. postopek ni njabolj prijeten, a se potrpi. pa kaj vem, če je toliko nujen ta postopek. mislim, da ne bom ponavljala...
  • 0

#788 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 25 July 2008 - 02:13 PM

Kaj pa je imel zaenega dermatologa tvoj brat?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#789 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 27 August 2008 - 02:53 PM

Saj vem, da je bilo že velikokrat napisano, pa pri najboljši volji nisem našla kaj. Iščem tonik za mešano kožo-mam dosti ogrcev, na trenutke izbruh mozoljev in čelo se mi začne "lepo" svetit kaj kmalu. Trenutno imam od Garnier, pa bi rada kaj drugega.

LP, Anja
  • 0
IPB Image

#790 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 27 August 2008 - 02:59 PM

Iz osebnih izkušenj ti lahko priporočim od Aubrey Organics Vegecoll tonik in pa Akamuti Hidrolat čajeve mirte (čajevca). Imam podobne probleme s kožo in mi je oboje zelo odgovarjalo, je pa res da so te stvari nekoliko dražje. smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#791 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts
  • Interests:sprhodi s psom, rolanje

Posted 27 August 2008 - 03:35 PM

Js mam tut mešano kožo nagnjeno k mozoljim in sm zlo dolg iskala mleke, tonike itd. ki bi mi odgovarjal. Zdej pa že kr neki časa uporabljam Vichy purete thermale 3 in 1 pa morm rečt da še nikol nism bla tak zadovoljna in ga ne zamenjam za nič. Tu je združeno mleko za čiščenje, vlažilni tonik in nega za odrstranjevanje ličil s predela okoli oči. Je pa primeren za vse vrste kože tudi za občutljivo.

Stane pa 10 evrov.
  • 0

#792 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 27 August 2008 - 04:02 PM

jaz imam mešano kožo pa sem že nekaj let zvesta ESTEE LAUDER, pa tudi Clinique. Če uporabljam kaj drugega, moja koža kar podivja sad.gif
  • 0

#793 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 14 September 2008 - 10:58 PM

Joj jst mam pa eno vprasanje in sicer sem pred casom dobila en tester od Diorja od nekega seruma in zdej nimam pojma kako nj to uporabim. Navodil ni, najdem jih pa tut ne. Je to kot krema al kako to uporabljam? hmm.gif

QUOTE(tyasa @ 27. 8. 2008 - 15:59) View Post

Iz osebnih izkušenj ti lahko priporočim od Aubrey Organics Vegecoll tonik in pa Akamuti Hidrolat čajeve mirte (čajevca). Imam podobne probleme s kožo in mi je oboje zelo odgovarjalo, je pa res da so te stvari nekoliko dražje. smile.gif

Kje se to kupi? blink.gif
  • 0

#794 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 September 2008 - 11:05 PM

AO: aubrey.si
Akamuti: srcek.si

Serum lahko uporabljaš pod kremo ali tudi samostojno.
  • 0

#795 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 September 2008 - 09:05 AM

Jst pa že ful dolgo uporabljam Garnier kremo TF za obraz, v redu je po sestavinah, ne dela mi mozoljev itd. Ampak vseeno bi kaj zamenjala... Kakšna ideja?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#796 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 September 2008 - 05:18 PM

Morda Alverde aloje vera? Ali pa Aubrey Green tea SPF 15, Aubrey Vegecol (je lahka in nemastna).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#797 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 September 2008 - 05:19 PM

Ali Clinique DDMG tudi.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#798 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 September 2008 - 02:51 PM

Jaz imam spet en izbruh mozoljev in imam grozno brado ter čelo cry.gif Zvečer sedaj že nekaj časa uporabljam Rjavo Cosmerbo in se mi nekako zdi, da mi ne odgovarjala in imam po njej toliko mozoljev, bi bilo možno?
Sedaj pa res nevem, iščem namre eno primerno kremo/serum za ponoči, ki pa bi pomagala tudi za mozolje. Razmišljala sem o nakupu Clinique Turnaround seruma pa nevem če bi kaj pomagal za mozolje. No potem sem se spomnila, da ima Aubrey Organics en Vegecell nočni serum, ki naj bi bil prav tako primeren za mastno kožo, a spet nevem če bi kaj pomagal proti mozoljem. Torej, če zaključim iščem eno kremco, primerno za nego mešane kože, za ponoči ampak vseeno naj bo vlažilna, pa da pomaga tudi za mozolje.

Aja pa če ima katera idejo od česa se mi morda delajo te grozni mozolji bom napisala še ostale izdelke, ki jih uporabljam za nego obraza.

Zvečer obraz umijem s Schellerjevim gelom limonina melisa, zjutraj pa uporabim Lush Fresh farmacy.
Kot tonik uporabljam Hidrolat čajeve mirte in za dnevno kremo L'Occitane rdeči riž.
1x na teden uporabim kašno Lushevo čistilno masko.
Dosedaj sem zvečer uporabljala še Paul Pender Fruit Exfoliant preden sem nanesla Cosmeerbo.
Pudra sedaj ne uporabljam in tudi težko verjamem da bi mi Revlonov Colorstay puder, ki sem ga uporabila mogoče 3x pustil tako razdejanje na obrazu.
  • 0

#799 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 29 September 2008 - 03:42 PM

QUOTE(tyasa @ 29. 9. 2008 - 15:51) View Post

Dosedaj sem zvečer uporabljala še Paul Pender Fruit Exfoliant preden sem nanesla Cosmeerbo.
Pudra sedaj ne uporabljam in tudi težko verjamem da bi mi Revlonov Colorstay puder, ki sem ga uporabila mogoče 3x pustil tako razdejanje na obrazu.

Mogoče je tud to kej vplivalo, ker na njihovi strani piše, da nej nebi nič kej spodi nanašali... Pa men se zdi, da je dovolj če eno stvar sam enkrat uporabiš in če ti kej ni odgovarjalo je že polno mozoljev - -moje izkušnje!
  • 0
Why so serious?

#800 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 September 2008 - 03:52 PM

Hm nevem ker za ta PP - Fruit exfoliant piše v navodilih, da se ga lahko uporablja pod kremo, sicer ga pa ne uporabljam že od vsega začetka v kombinaciji s kremo in sem jo na začetku uporabljala samostojno, pa so se mi vseeno delali mozolji, tako da nevem če je to to.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users