EMA

Posted 16 February 2011 - 11:54 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

Posted 17 February 2011 - 01:13 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Posted 17 February 2011 - 08:41 AM
Potrebuješ nekaj novega, dovolj zanimivega za ljudi, da bi si zapomnilo tvoj komad (in ne samo diaspora oz. sosedje).
Meni se tudi zdi, da se pači, malo umetno vse skupaj izpade.
Nina Pušlar je najbolj fanj punca, škoda, ker mi je lanski komad veliko boljši, pa tudi tisti ne bi bil opažen na ESCju, IMO.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

Posted 17 February 2011 - 10:52 AM

Posted 17 February 2011 - 11:10 AM
Ja fak no kak pretiravate. Nobena slina ji ne steče nikjer.
@Fluffy, si jo ti že kdaj slišala govorit ? No če je nisi, poglej kak njen intervju in ti bo takoj jasno, da se ne pači ampak pač tak glas ima. Nevem no, meni se njeno petje tut ne zdi spakovanje, ampak pač trud za pravilno intonacijo. Potemtakem so operne pevke ene navadne afne, ker tak usta odpirajo in tak globoko dihajo.
Aja, pripomnila bi samo to, da ji ta Lanvin obleka za HM ne paše, ker ima predebele noge za njo. Plus, nevem zakaj more bit skos v črni. Jaz bi jo dala v eno bež opravo, pa najbrž ne obleko, ker nima postave za to.

Posted 17 February 2011 - 11:17 AM

Posted 17 February 2011 - 11:18 AM
Velikokrat me moti, ker sicer dobre pevke naredijo skropucalo iz komada, ker niso sposobne ene linije odpet brez, da bi naredile šest pasaž in skokov za brezveze vmes. Ne maram tega, da se v glasbi stvari komplicira samo zato, da se pokaže, da znaš komplicirat.
(predebelih nog pa ne vidim.

Posted 17 February 2011 - 11:18 AM
Jaz pa sem prepričana da ne, ker jo poslušam pet že 5 let najmanj in od nekdaj tak poje.
@PP meni je ful všeč tvoj način petja in tvoj izgled, ker na odru zgledaš ko ena ranjena srnica. Vzemi to kot kompliment seveda! Meni je to noro všeč.

Posted 17 February 2011 - 11:19 AM
Aja, pripomnila bi samo to, da ji ta Lanvin obleka za HM ne paše, ker ima predebele noge za njo.
Haha, kdo pretirava zdaj - res ne vem.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

Posted 17 February 2011 - 11:21 AM
Meni na tem videu na youtubu zgledajo "debele" njene noge + stoji ko ena posrana kura. Ampak je pa res, da mi tut Nina Pušlar zgleda na tem videu "debela", pa vem da je v resnici ful suha in ma noro postavo! Tak da najbrž je snemanje krivo, ker je tak skupaj skrčeno

Posted 17 February 2011 - 11:22 AM

Posted 17 February 2011 - 02:11 PM
@Fluffy, si jo ti že kdaj slišala govorit ? No če je nisi, poglej kak njen intervju in ti bo takoj jasno, da se ne pači ampak pač tak glas ima. Nevem no, meni se njeno petje tut ne zdi spakovanje, ampak pač trud za pravilno intonacijo. Potemtakem so operne pevke ene navadne afne, ker tak usta odpirajo in tak globoko dihajo.
Podpis.
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

Posted 17 February 2011 - 02:16 PM
Jaz ne govorim o nobenem pretiranem odpiranju ust in globokem dihanju. Ne mešaj poleg opernih pevk,
ker imajo takšno težavnostno stopnjo komadov, da ni prostora za nevmesno spakovanje. : )
In ja, sem jo že slišala govoriti in še vedno vztrajam pri svojem, da se precej pači oz. popačuje svoj glas, ko poje.
Saj menda to ni neka skrivnost ali pač? V glavnem, meni je njen način petja, katerega mnogi obravnavajo
kot seksi črnskega, ogaben.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

Posted 17 February 2011 - 04:21 PM
Komad od Maje sicer ni slab, ampak mislim, da je daleč od tega, da bi bil vsaj približno opažen na ESC-ju, tak komad je namreč vsak drugi.
Drugače sem ciljala na njen glas (belka+"črnski glas", christina aguilera varianta), ne vem no, meni osebno je med že predstavljenimi še najbolj izstopala oz. ostala v spominu, osebno menenje pač.
Ne poznam je v živo, da bi vedela kakšne ustnice ima, se opravičujem, ampak na posnetku mi je res izgledalo, da ji je slina stekla.

Posted 17 February 2011 - 04:34 PM

Posted 17 February 2011 - 05:30 PM
Maja ima mojo obleko.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh

Posted 17 February 2011 - 06:18 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Posted 18 February 2011 - 02:18 AM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

Posted 18 February 2011 - 08:32 AM

Posted 18 February 2011 - 08:37 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users