Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#781 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2011 - 11:54 PM

QUOTE(freak @ 16. 2. 2011 - 23:18) View Post
pa jezik tut tok ven steguje, da ji na koncu prov slina po sredini spodnje ustnice steče blink.gif .

lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#782 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 February 2011 - 01:13 AM

Sm čeknla Nino Pušlar... mene na Laro Baruca spominja ... mimika, frizura ipd.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#783 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 February 2011 - 08:41 AM

Komad od Maje sicer ni slab, ampak mislim, da je daleč od tega, da bi bil vsaj približno opažen na ESC-ju, tak komad je namreč vsak drugi. wink.gif

Potrebuješ nekaj novega, dovolj zanimivega za ljudi, da bi si zapomnilo tvoj komad (in ne samo diaspora oz. sosedje). smile.gif Kar je pa hudičevo težko narediti, takšen komad napisati, to je dejstvo.

Meni se tudi zdi, da se pači, malo umetno vse skupaj izpade.

Nina Pušlar je najbolj fanj punca, škoda, ker mi je lanski komad veliko boljši, pa tudi tisti ne bi bil opažen na ESCju, IMO.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#784 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 17 February 2011 - 10:52 AM

tist ni slina, kar maji kao steče, to ma ona že skos na ustnici :DDD
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#785 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 February 2011 - 11:10 AM

Ja fak no kak pretiravate. Nobena slina ji ne steče nikjer.

@Fluffy, si jo ti že kdaj slišala govorit ? No če je nisi, poglej kak njen intervju in ti bo takoj jasno, da se ne pači ampak pač tak glas ima. Nevem no, meni se njeno petje tut ne zdi spakovanje, ampak pač trud za pravilno intonacijo. Potemtakem so operne pevke ene navadne afne, ker tak usta odpirajo in tak globoko dihajo. biggrin.gif

Aja, pripomnila bi samo to, da ji ta Lanvin obleka za HM ne paše, ker ima predebele noge za njo. Plus, nevem zakaj more bit skos v črni. Jaz bi jo dala v eno bež opravo, pa najbrž ne obleko, ker nima postave za to.
  • 0
Viens, reste ici!

#786 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 February 2011 - 11:17 AM

Saj ni nihče rekel, da nima take barve glasu, sem pa PREPRIČANA, da stvar še dodatno potencira s tem svojim popačevanjem in spakovanjem glasu.
  • 0

• Guests

Posted 17 February 2011 - 11:18 AM

Meni ona res dobro poje, mi pa tak Christinna stil petja ne potegne, čeprav ful cenim attitude v glasu, ker ga sama nimam pet posto. laugh.gif

Velikokrat me moti, ker sicer dobre pevke naredijo skropucalo iz komada, ker niso sposobne ene linije odpet brez, da bi naredile šest pasaž in skokov za brezveze vmes. Ne maram tega, da se v glasbi stvari komplicira samo zato, da se pokaže, da znaš komplicirat.

(predebelih nog pa ne vidim. tongue.gif)
  • 0

#788 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 February 2011 - 11:18 AM

Jaz pa sem prepričana da ne, ker jo poslušam pet že 5 let najmanj in od nekdaj tak poje.

@PP meni je ful všeč tvoj način petja in tvoj izgled, ker na odru zgledaš ko ena ranjena srnica. Vzemi to kot kompliment seveda! Meni je to noro všeč. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#789 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 February 2011 - 11:19 AM

QUOTE(Ana @ 17. 2. 2011 - 11:10) View Post

Aja, pripomnila bi samo to, da ji ta Lanvin obleka za HM ne paše, ker ima predebele noge za njo.

Haha, kdo pretirava zdaj - res ne vem. tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#790 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 February 2011 - 11:21 AM

Meni na tem videu na youtubu zgledajo "debele" njene noge + stoji ko ena posrana kura. Ampak je pa res, da mi tut Nina Pušlar zgleda na tem videu "debela", pa vem da je v resnici ful suha in ma noro postavo! Tak da najbrž je snemanje krivo, ker je tak skupaj skrčeno biggrin.gif .

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 17 February 2011 - 11:22 AM

Ana, kakšna primerjava. lol1.gif Ok, bom poskusila vzet kot kompliment.

• 0

#792 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 17 February 2011 - 02:11 PM

@Fluffy, si jo ti že kdaj slišala govorit ? No če je nisi, poglej kak njen intervju in ti bo takoj jasno, da se ne pači ampak pač tak glas ima. Nevem no, meni se njeno petje tut ne zdi spakovanje, ampak pač trud za pravilno intonacijo. Potemtakem so operne pevke ene navadne afne, ker tak usta odpirajo in tak globoko dihajo. biggrin.gif

Podpis.
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#793 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 February 2011 - 02:16 PM

Jaz ne govorim o nobenem pretiranem odpiranju ust in globokem dihanju. Ne mešaj poleg opernih pevk,
ker imajo takšno težavnostno stopnjo komadov, da ni prostora za nevmesno spakovanje. : )
In ja, sem jo že slišala govoriti in še vedno vztrajam pri svojem, da se precej pači oz. popačuje svoj glas, ko poje.
Saj menda to ni neka skrivnost ali pač? V glavnem, meni je njen način petja, katerega mnogi obravnavajo
kot seksi črnskega, ogaben.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#794 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 17 February 2011 - 04:21 PM

QUOTE(Kinky @ 17. 2. 2011 - 8:41) View Post

Komad od Maje sicer ni slab, ampak mislim, da je daleč od tega, da bi bil vsaj približno opažen na ESC-ju, tak komad je namreč vsak drugi. wink.gif

Drugače sem ciljala na njen glas (belka+"črnski glas", christina aguilera varianta), ne vem no, meni osebno je med že predstavljenimi še najbolj izstopala oz. ostala v spominu, osebno menenje pač.

Ne poznam je v živo, da bi vedela kakšne ustnice ima, se opravičujem, ampak na posnetku mi je res izgledalo, da ji je slina stekla.

• 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#795 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 February 2011 - 04:34 PM

Meni ima ona dober glas, ampak se mi zdi, da hoče na trenutke preveč in potem neki trese glas v tri krasne, k ji res ni treba. Za pogledat je dobra, očke ima super, samo tisto zavijanje in vihanje noska pa bi lahko opustila.
  • 0

#796 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85973 posts

Posted 17 February 2011 - 05:30 PM

Maja ima mojo obleko. ohmy.gif Ne paše ji.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#797 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17299 posts

Posted 17 February 2011 - 06:18 PM

Tej beati na začetku Ninine skladbe preveč spominjajo na Fragmino I need A Miracle. Ali pa mogoče na neko drugo. Ta je prva, ki mi je padla na pamet, vem pa, da sem to že nekje slišala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#798 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 18 February 2011 - 02:18 AM

Mene ful firbec matra, kaj bodo predstavili Tabu in Leeloojamais, ali pa April (pomoje bo itak količinsko stokanje A-jev in O-jev..)
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#799 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 18 February 2011 - 08:32 AM

April je že predstavila svojo pesem, je na istem linku.
  • 0

#800 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 18 February 2011 - 08:37 AM

meni ima April všečno skladbo. Malo mi na Guetto potegne.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users