Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#781 syringa

syringa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts
  • Interests:Vsak dan kaj novega

Posted 30 April 2007 - 11:22 AM

da smo mel medvede na vrtu (ker smo jim hruške metal pa so prišli do našega vrta) in potem se jih nikakor nismo mogli znebit slap.gif lol1.gif
  • 0
Everyone has a photographic memory, some just don`t have film... IPB Image IPB Image

#782 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 May 2007 - 11:57 AM

Ne spomnim se kaj vem samo, da je blo nekaj nenavadnega saj sem se zbudila z odejo v omari rolleyes.gif
  • 0

#783 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 01 May 2007 - 12:04 PM

Men se je pa dons en kup stvari sanjal, sam se spomenm samo kšnih izsekov: vem, da sm nekam en napačn mejl napisala, namest svojga in da sm si ful želela, da bivši ne bi zvedu, ker bi ga kao ful razpizdl. Vem da sm dala majco oprt in je bl kr takoj kao oprana in posušena, je pa še zmer mela en mini madež ... tko kr neki, ampak me je pa rahlo napsihiral.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#784 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 02 May 2007 - 03:04 PM

da smo sli na maturanca par dni prej, js pa se nc spakiran ... in pol so vsi cakal name, ze na avtobusu pa use, js pa iskala stvari po bajti pa bla vsa zivcna, ce me se cakajo al so ze sli. brrr. morem zacet pakirat laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#785 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 May 2007 - 01:00 PM

Da sem pozabla na maturo iz zgodovine, in sm pišla v šolo in nam je profesorca kr pole razdelila, jst pa nisem nič vedla ohmy.gif Potem kr naenkrat nisem mogla pisat, ne da bi si polo s selotejpom prilepla na mizo in medtem ko sm jst to lepla, je poteku skoraj cel čas, tko da pol sm napisala nekaj bedarij na koncu in sm oddala. In naslednji dan smo prišli spet v šolo, in profesorca nam je razdelila spet naše pole nazaj in je rekla da zdej pa lahko dopolnimo, kar včeraj nismo znali in seveda s knjigo in vsem, in jst sm ful napisala in popravla, ampak potem ko sm oddala sm ugotovila da je blo slabo! In sm prišla vn iz učilnice ful žalostna in tečna, in tam je bil en moj sošolec in mi je reku da kje sm bla tako dolgo, da on me je čakal že sto let in naj hitro grem in me je peljal pred JPV (bivšo šolo v KP). Tam je bil en človek, ki je bil baje brat od nekega župnika po imenu Hans, ki naj bi bil ful lep, in ta brat se je skrival pred zmajem, zato smo spelzali gor k njemu in smo se začeli še mi skrivat, in zmaj je ful napadal. Nakar je prišla Sailor Moon, ampak jo je zmaj utopil, in potem smo mi začeli streljat z nekimi samostreli in zmaj je končno crknu.

IPB Image
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#786 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 May 2007 - 05:59 PM

Sejlor Muuuuun, la luna splende .. Poleg Mila e Širo moja fave risanka biggrin.gif

Sanjala sem, da mi je pisala Adrianne in zatežila da kako imam grd avatar in naj ga takoj menjam, če ne mi bo polomla noge blink.gif

biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#787 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 May 2007 - 06:43 PM

da sem nabunkala fanta ermm.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#788 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 05 May 2007 - 08:23 AM

Sanjala sem Hitlerja!Očitno zato, ker sem pred kratkim gledala nadaljevanko o Hitlerjevih zadnjih dneh.
Igralca je njegova vloga morala povsem izčrpati.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#789 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 05 May 2007 - 08:30 AM

NLP-je celo noč huh.gif
  • 0

#790 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 May 2007 - 08:53 AM

Da sem bila spet v gimnaziji. In sem imela naslednjo dan test iz kemije, pa nikjer nisem našla zvezka z zapiski! Prav trpela sem! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#791 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 May 2007 - 08:58 AM

Celo noč sem bla abnormalno žejna. Spila na hektolitre vode in soka, ki pa nikoli nista bla dovolj ohlajena. Enostavno se nisem mogla odžejat!!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#792 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 05 May 2007 - 09:36 AM

spet se mi je sanjalo, da se dušim...očitno se mi to vedno dogaja, ko mam probleme z dihanjem
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 05 May 2007 - 09:40 AM

Sanjala sem, da mi je sodelavka ponudila eno zelo fajn novo službo za čez dve leti. blink.gif Z mojih sanj v božja ušesa. biggrin.gif
  • 0

#794 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 05 May 2007 - 01:09 PM

Sanjala sem, da smo šli spet na Krf in da sem bila tretja članica Atomik harmonik laugh.gif Ne vem od kje mi take sanje omg laugh.gif
  • 0

#795 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 05 May 2007 - 03:04 PM

QUOTE(Rory @ 5. 5. 2007 - 14:09) View Post

Ne vem od kje mi take sanje omg laugh.gif

Podzavestno skrite želje IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#796 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 05 May 2007 - 09:25 PM

yeah right laugh.gif
  • 0

#797 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 06 May 2007 - 08:54 AM

Tapru mojo sošolko, ki je mela prvič v življenju rojstnodnevno torto in je bila ful vesela. Pol pa še eno mamo, ki je svojega dojenčka stlačila v kovček, ampak so ga pravočasno našli in dojenčka resili.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#798 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 06 May 2007 - 09:32 AM

Da mi je bivši po msn-ju povedu, da je v petek "ponesreč" ves nažgan seksal z neko žensko, po imenu Nadina, s črnimi dolgimi mal skravžlanimi lasmi, lepo namazano ampak men je blo neki antipatičnga na njej (pokazu mi je sliko al kaj) in me je to ful zabediral. Pol sva sicer še kao neki govorila, ampak sm se zbudila in pol še eno uro nism mogla zaspat. Jao jao ...
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#799 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 May 2007 - 08:15 PM

Dons sm sanjala, da je Rina oživela, prozaprou sm jo nekje našla živo, kot, da sploh ni umrla in sm tekla k matki, kot čs lej, lej, smo vedl, da je vse sam slana šala, živa je, živa. Lol cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#800 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32306 posts

Posted 08 May 2007 - 08:30 PM

Da sva se z bivšim odločila, da bova spet skupaj in sva se ful pogovarjala o tem, kako to povedat najinina sedanjima partnerjema. cry.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users