Korona virus / Covid-19
Posted 11 April 2020 - 04:43 PM
Posted 11 April 2020 - 05:45 PM
Posted 11 April 2020 - 06:38 PM
Evo. Poleg tega bodo mogoce en cas prenehali tezit z deinstitucionalizacijo, ker bodo manj zabezecana mesta v domovih in se bo mogoce se celo kaj naredilo na tem, da se odpre kaksna negovalna bolnisnica vec. Kjer bi se lahko zagotavljalo lajsanje bolecin in dostojno smrt paliativnih pacientov, ne pa seljenje iz domov v bolnisnice in brezpotrebno maltretiranje umirajocih.
Mene je včeraj ustavila policija in so me zelo masirali, s tem da potrdila od delodajalca, da se vozim v službo, niti pogledati niso hoteli.
Pablo Picasso
Posted 11 April 2020 - 06:46 PM
Policistke so sploh zgodba zase, ampak to je druga tema. Mislim, jasno, da tudi oni samo sledijo navodilom nadrejenih, ampak dej no, drop that attitude. Po drugi strani pa se je danes pri očetu v oljčniku mimogrede ustavil en random policist (nekdo v vasi je prijavil, da se mulci med sabo družijo) in sta se zaklepetala in je tip kar obljubil, da mu bo jutri prinesel neke sadne sadike, ki jih ima doma in mu dobro uspevajo, lololol.
Pablo Picasso
Posted 11 April 2020 - 06:48 PM
Mene je včeraj ustavila policija in so me zelo masirali, s tem da potrdila od delodajalca, da se vozim v službo, niti pogledati niso hoteli.
Kaj so pa hoteli ce ne potrdil?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 April 2020 - 07:35 PM
Posted 11 April 2020 - 07:55 PM
Posted 11 April 2020 - 07:56 PM
Kaj so pa hoteli ce ne potrdil?
Mene so ustavili na Rudniku na izvozu z AC, ker nimam LJ tablic in si jim prav videl na obrazu 'aha, pa sem te!' in pol so težili za tisoč in eno stvar, policistka je imela v rokavu cinično pripombo na vse, kar sem rekla (pa sem v teh situacijah še posebej prijazna), trikrat sem ponudila, da jim pokažem potrdilo, vsakič dobila odgovor, da 'ni potrebe', ko sem rekla, v katerem kraju delam, sta prhnila in se spogledala češ ja pa kaj še in si jima videl, da mi sploh ne verjameta - PAČ LOL, A LAHKO PROSIM POKAŽEM TA PAPIR??? Potem je bil problem, da sem hotela po hrano na Rudnik in sta rekla, da lahko nakupe opravljam samo v kraju, kjer delam in v kraju, kjer bivam, in ko sem rekla, da je Rudnik, kolikor vem, del LJ in da mi na kraj pameti ni padlo, da bi to bil problem, ker sem se ustavila na poti iz službe, pa je ona postala še ekstra cinična češ če se mi tako šopingiranje zdi nujno potrebno in da imam sigurno kakšno drugo trgovino bližje domu (in potem še enkrat vmes navrgla nekaj na račun šopingiranja, kot da hodim brezglavo okoli po trgovinah in iz dolgčasa kupujem nepotrebne cunjice). Skratka, težkega srca sta me spustila samo z opozorilom. :AJEBEŠ:
Pablo Picasso
Posted 11 April 2020 - 07:59 PM

Posted 11 April 2020 - 08:17 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 April 2020 - 08:32 PM
Posted 11 April 2020 - 08:53 PM
Posted 11 April 2020 - 08:57 PM

Posted 11 April 2020 - 09:05 PM
Jaz bi sigurno odsla s kaznijo zaradi dolgega jezika. Samo da zacutim tako obnasanje, meni popustijo vse zavore in postanem sarkasticna.
Hvala Coco, da vem kaj vse lahko pricakujem.
Jaz imam ze tako "zaplet":
- stalni naslov, sluzba (in osebna izkaznica) v Lj
- zacasni naslov in registracija v Kamniku
- otroke vozim gor in dol tedensko
- grem do D na drug konec Lj
Si kar predstavljam kako lepo bi se pogovorili 😋
Skratka, kjerkoli me ustavijo, bo veliko za razlagat
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 April 2020 - 09:40 PM
Posted 11 April 2020 - 10:45 PM
Naslednji ukrep bo, da Ljubljancani ne bomo smeli iz svoje cetrtne skupnosti, ker je obcina prevelika.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 April 2020 - 03:57 AM
Meni je vceraj mami rekla da na zajtrk pride tudi sestra z novim tipom, ki ga sploh ne poznam. Tako da sem vse skupaj odklonila in rekla, da v tem primeru lahko pridemo na popoldansko kavo.najprej je nekaj povesila nos, potem pa me je klicala nazaj in kao razume.
Ta moja sestra...sej niti nocem biti v istem prostoru z njo, a zdaj vlaci nekega novega tipa predstavljat, sredi karantene. Ma mrs. Sej ne da je sla s prejsnjim narazen dva meseca nazaj.
Posted 12 April 2020 - 08:05 AM
Jaz ne. Ne samo da so preskocili animal testing, na hitro bodo razvili nekaj zdaj. Lahko pol kasneje, cez leto ali dve, ko se bo videlo kako je s cepivom pri splosni populaciji. Pa sem za cepiva drugace...samo ne za taka, razvita pod pritiskom vlad po svetu na hitro.
Sploh kot vem pri koronavirusnih cepivih se lahko doseze obratni ucinek - cepis se, in ko si izpostavljen virusu je lahko odziv telesa se slabsi, kot ce nisi. Naj me kaksna dohtarca popravi, ce se motim.
Seveda, ce ne bodo s kaksnimi odloki zrihtali, da se moramo cepiti vsi...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users