Jump to content

Photo

Vprašanja, pomoč pri zdravstvenih tegobah

zdravje pomoč stanje problem samozdravljenje samopomoč

• Please log in to reply
786 replies to this topic

#781 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18491 posts

Posted Today, 07:27 AM

Aja se to. Kako je z referencnimi pregledi? Jaz se nisem imela nobenega. Kdaj si do njega opravicen? Sem bila vabljena v zacetku korone, pa takrat nisem sla.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#782 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33653 posts

Posted Today, 08:04 AM

Mislim, da ni posebnih pogojev. Jaz bi se kar sama pozanimala v ref.ambulanti oz.prosila za termin.
Naceloma pa mislim, da vabijo pri 30.,35., 40. letu itd.
  • 0

#783 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18021 posts

Posted Today, 08:20 AM

Fiona, pokliči direktno v referenčno, si opravičena sploh če si bila že povabljena pa nisi šla.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#784 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30425 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted Today, 08:30 AM

Jaz sem sama rekla moji zdravnici, ker nisem našla kontakta v zdajšnjem ZD. Sem se zmenila pri 40-ih prvič pa sem pozabil it. 🤭 Posebej vabili me pa niso nikoli. Sestra mi je rekla, da lahko maš te preglede tudi pogosteje, odvisno od ogroženosti. Js bom kar sama poklicala, ko bom prvo škatlico železa pojedla, da mi dajo spet kri pregledat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#785 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18369 posts

Posted Today, 09:01 AM

Poklici. Mene niso se nikoli povabili, ampak pomojem niti ne rabim, ker imam full body check povsod :D

Kolonoskopija je bila pa meni dejansko cist prijeten pregled. Nikjer me ni orng zabolelo. Mislim, da na enem zavoju opozori, da bi lahko, ampak res ni panike. Gastro je bolj neprijetna, ampak tudi hitro mine.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#786 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18491 posts

Posted Today, 09:09 AM

Dobre ste da ste to vse ze imele.

Okej bom poklicala in sla za referencno.
Pa narocila se bom v maju za UZje: od dojk bo letos dve leti, na trebuhu se nisem bila in bi sla pa pol tam vprasala kdaj mi priporocajo kolono. Edini razlog da bi sla na UZ trebuha je to da je to pac moje obcutljivo podrocje, enako crevo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#787 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29481 posts

Posted Today, 09:44 AM

Fiona, nisem bila na kolonoskopiji, Frida.. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users