Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 29 January 2008 - 09:21 PM

Posted 31 January 2008 - 02:31 PM

Imela bi pa nekaj podobnega, kot je na spodnji sliki, samo nekoliko temnejšo oz. bolj rjavkasto:

Zdej pa me zanima, če imate ktere izkušnje z barvanjem s kano (sploh z rdečo) in če veste, če bi to kej zagrablo? Vem, da pri prvem barvanju še ne bi kej preveč (verjetno samo bolj rdečkast odblesk), potem po ene treh, štirih barvanjih, pa bi že moral bit kak bolj viden efekt, ane. Uglavnem na kratko povedano me zanima, če je možno samo s kano moje lase pobarvat na rdeče, ali ne. Izkušnje in nasveti dobrodošli.
Posted 31 January 2008 - 03:10 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 31 January 2008 - 03:30 PM

Posted 31 January 2008 - 03:33 PM
Meni je všeč tvoja barva!!
A verjamem, da si želiš ene spremembe. Če že, potem bi zate izbrala eno temno rdečo kano, ki bi lase malo potemnila in jim dala rdeči odblesk.
Kane drugače še nisem uporabljala. V bistvu sploh nisem prebrala vsega kar si napisala, ker sem se takoj zapičla le v spremembo, ki jo želiš

Bom zdaj prebrala

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2008 - 03:34 PM
Najslabše od vsega pa je, da so ti lasje še nekaj tednov SMRDELI po slabo prežvečeni gnili travi.

Priporočam ti, da se izogibaš kane! Z rdečo pa jaz ne bi šarla po tvojih laseh, se mi zdiš preveč nežna, naravna za rdečo.
Sestra od kolegice si iz rjavih las svetli na krasno krasno blond s pomočjo neke kamilične zadeve. Mogoče bo hevea vedla kej več, mislim da je že sprobala.
Posted 31 January 2008 - 03:44 PM
Drugače pa se sestra in mama barvata včasih s kano in je dost odvisno, katero izbereš. Nekatere res ful smrdijo, spet druge pa skoraj nič. Pred leti vem, da je mami kupovala za sestro eno kano v DM in je FUL smrdela, ko ena gnila špinača, ampak zdej so recimo kane že dost boljše, tista od Logone skor nič ne smrdi. Drgač pa to, kolk prime kana, je ful odvisno od tega, kako lase pripraviš na barvanje - nujna je baje posebna maska, ki lase očisti popolnoma vseh usedlin na njihovi površini, ker kana pač vemo, da se ne nalaga v notranjost lasu (kot kemične barve), ampak se samo oprime površine las in če imajo lasje kakršnekoli ostanke (kakšne srastare, zaguljene silikone ali styling proizvode), potem se ne more oprijet dobro. Bolje se tudi oprime na zdrav, nebeljen las.
Posted 31 January 2008 - 03:54 PM

http://www1.istockph...young_smile.jpg
http://images.eonlin...ebra.091306.jpg
mogoče malo temnejše...
Moji lasje sigurno niso bli polni styling proizvodov, ker jih ne uporabljam

Posted 31 January 2008 - 03:54 PM
Kaj takega:

Jordan Belfort
Posted 31 January 2008 - 04:09 PM
Veš kak si me razdražla zdej s temi slikami, tle se butasto smejem in slinim ko en bebec, druga barva (od Ashlee) mi je FANTASTIČNA!!

Redkvica, barva na prvi sliki mi ni všeč, tista na drugi pa zelo in je podobna moji željeni.
Posted 31 January 2008 - 04:14 PM

Jordan Belfort
Posted 31 January 2008 - 04:23 PM
Mmmmm, tole je tudi krasno:

Posted 31 January 2008 - 04:29 PM

Meni je ful všeč (kot sem že nekje omenla) preliv od Loreala Casting Creme Gloss, ki je pa brez amoniaka in sem si ga tudi dans kupla in sicer odtenek 724. Majo pa tud neke rdeče če te zanima...
Povezava - Loreal
Posted 31 January 2008 - 04:32 PM
Dilema js si na tvojmu mestu nebi omislila kej preveč rdeče, ampak kako rjavo z rdečim podtonom. Tko da bi neka bol topla barva ven prišla ... če me razumeš

Ona rdeča, ki se tebi zdi krasna, je meni nikakva in niti malo si te ne prestavljm z njo. Taka drekasta je.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2008 - 04:44 PM

Posted 31 January 2008 - 04:49 PM
Jaz sem 7 let bla torej skos blond, z ene dvema fleshema na rjavo, ki sta se končala v roku enega meseca, ko sem šla nazaj na blond. Jaz sem se kot blondinka počutila daleč najboljše, z nobeno drugo barvo se nisem počutla niti pol tolk fajn, to je dejstvo. Ampak dejstvo je tudi to, da sem imela čez glavo dovolj vsakomesečnega barvanja, da sem imela lase presušene ko slamo in so bili prvi dan po pranju (in nanosu tone maske) še lepi, potem drugi dan pa že spet totalno slamnati. Mela sm celo razdraženo lasišče, vse me je neki peklo, uglavnem beda. Poleg tega sem imela še eno foro, ki je mogoče komu smešna, meni je pa ful frustrating - ko sem bla enkrat blond, se mi je zdelo, da nikdar nisem dovolj blond. Skos sem hotla bit še svetlejša in svetlejša, ker ko si enkrat svetel, se samemu sebi po določenem času sploh ne zdiš več tak svetel (ker se navadiš) in hočeš bit še svetlejši in še izrazitejše blond. Na koncu sm pol iz ene take lepe barve, kot jo ima na zgornji sliki Ashlee Simpson (druga slika od Bikini) prišla na res BELO blond in potem vzdrževat tak odtenek (če imaš naravno dost temne lase) je mučenje, vsaj zame, no. Vem, da če bi šla zdej spet na blond, bi se spet ponovila ta zgodba, spet bi pristala na najsvetlejši blond možno in bi se mučila z navidez ogabno črnim narastkom.
Zato pa ful poskušam najt neko drugo alternativo, da bi si bila vseeno zanimiva in bi imela eno kul, živahno barvo las, ampak brez kilometrskega narastka in uničevanja las. Poleg tega, če grem spet na blond, bom zapravla ful keša vsak mesec za frizerja, ker enostavno nimam več volje se barvat doma in to raje prepustim frizerju. Zato pa bom verjetno vzela kak nevpadljiv rdečkast preliv (tale, ki ga je predlagala fire-fly, izgleda zelo obetavno) in bo problem rešen.
Prav nemarno sem se razpisala, se opravičujem vsem, ki jih je tole zamorilo in uspavalo.

Posted 31 January 2008 - 04:55 PM

Posted 31 January 2008 - 04:56 PM
...jaz sem tudi po dolgoletnem barvanju na blond šla takrat na temno, ampak čez par mesecev ugotovila, da preprosto se ne počutim dobro v rjavi, in tudi vsi moji so rekli, da mi je blond res najbolj pasala. Čeprav sem na temnejšo v prvi vrst šla zaradi uničenih las, ampak vseeno...v blond se najboljše počutim.
Sam še to...saj če si ne barvaš celih las, pač pa delaš goste pramene, ti nikakor ni treba hodit vsak mesec k frizerju,ker se narastek ne vidi oz, se vse nekoliko prelije z naravno barvo. Toliko o blond.
...drugače si pa te jaz tudi ne predstavljam v rdečem, sicer ti bi itak pasala, ker se mi zdi, da si tak tip, da ti večina barv paše.
Posted 31 January 2008 - 04:57 PM

Posted 31 January 2008 - 05:07 PM
Jordan Belfort
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users