Naše nove pridobitve
Posted 25 July 2015 - 02:23 PM
Posted 25 July 2015 - 02:28 PM
.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 July 2015 - 06:00 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 July 2015 - 06:59 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 01 August 2015 - 12:25 PM
^^ Prosim, napiši potem kakšna se ti zdi ta Elizaveccina maska
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 August 2015 - 12:57 PM
Po prvi uporbi lahko rečem, da je super zabavna, enostavna za nanašanje. Prijeten občutek, ko se delajo mikro mehurčki in ko maska "nabrekne".
Kožo naredi mehko in nežno. O kakšnih večjih učinkih pa poročam, ko jo bom uporabljala malo dlje časa.
Tule je nekaj posnetkov, kako izgleda v akciji: http://www.elizavecc...o=498&category=
Posted 01 August 2015 - 01:16 PM
Kje pa se jo dobi?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 August 2015 - 01:48 PM
Ebay, ampak je veliko pnaredkov te firme, tako da ne naročati od kitajskih prodajalce. Sestavine so ful dobre. Hvala, Immortelle. Korejci imajo res zabavno in dobro kozmetiko, so veliko pred EU in ZDA.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 August 2015 - 02:18 PM
Meni jo je prinesla prijateljica iz Hong Konga (pa še večino vsega, kar sem prilepila po raznih temah).
Je pa baje res, da Kitajci ponarejajo prav vse... še hrano.
Drugače je pa BB krema od Elizavecce najboljša, kar sem jih kadarkoli imela (boljša od Misshe), zelo lepo navlaži kožo, pri tem pa ne izgledaš kot da imaš masten obraz. Pa baje v HK Misshe sploh ni več, ker je nobena ni kupovala zaradi preveč kemične sestave. Zato sem dobila tole dvoje od Elizavecca, znamke, ki je prej sploh nisem poznala. Prijateljica jih je kupila, ker so bile del promocijske razprodaje in je res zadela v polno (naročila sem ji namreč, naj mi prinese Missho).
Posted 01 August 2015 - 02:41 PM
A tista v rdeči in zeleni tubi s 50+ spf? A je zelo svetla? Jaz poznam znamko, ker so bili prvi, ki so lansirali prašičji kolagen (to je zelo za pazit pri azijskih firmah, imajo ogromno živalskih sestavin). Innisfree je tudi ena bolj popularnih.
Posted 01 August 2015 - 03:56 PM
A tista v rdeči in zeleni tubi s 50+ spf? A je zelo svetla? Jaz poznam znamko, ker so bili prvi, ki so lansirali prašičji kolagen (to je zelo za pazit pri azijskih firmah, imajo ogromno živalskih sestavin). Innisfree je tudi ena bolj popularnih.
Ja, tista. Je pa precej svetla... Meni odgovarja, ker imam res kar svetlo polt.
Oo, a res?? To za kolagen pa nisem vedela.
Upam, da tole kar imam, nima kakšnih živalskih sestavin (ne znam prebrat na embalaži, ker je korejščina). Zdaj mi pa ta prašiček ni več toliko luštkan, ker vem, zakaj ga imajo na svojih izdelkih.
Posted 01 August 2015 - 07:11 PM
Žal. Ogromno se uporablja še čebelji strup, polžja slina , morske zvezde. Ampak pri vsem tem naj ne bi nihče umrl. Ta maska nima nič takega notri.
Posted 02 August 2015 - 04:25 PM
Crazy Rumors Pink Grapefruit (to so mi najnajnajboljši balzami)
Sibu Beauty Sea Buckthorn Nourishing Facial Cream
Posted 02 August 2015 - 08:04 PM
Ebay, ampak je veliko pnaredkov te firme, tako da ne naročati od kitajskih prodajalce.
A morem gledati, da je prodajalec iz USA?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 August 2015 - 08:18 PM
Ne, J Koreja je lahko. Jaz sem parkrat od tam naročila izdelke Mizon in mi je vse zelo všeč.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 August 2015 - 08:21 PM
Aha, okej!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 August 2015 - 08:51 PM
Če bi točno to masko, sem od tega trgovca že naročala. Pa od tele gospe tudi velikokrat naročam. Imata oba ogromno izdelkov. Ali ideaseller_kr, bringbringshop itd.
Posted 02 August 2015 - 08:58 PM
Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 August 2015 - 11:36 AM
John Masters Organics Lip Calm
Grown Alchemist Lip Balm: Vanilla & Watermelon
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 August 2015 - 01:29 PM
Dobila
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users