Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#781 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 May 2008 - 09:02 PM

Jah, pajkaste mi pač niso všeč. biggrin.gif Ful jih grdo zlepi. Pa tista ta mala krtačka je sploh odveč, res brezveze.
  • 0

#782 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 01 May 2008 - 10:04 PM

Pa tok sem si obetala od nje. down.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#783 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 May 2008 - 10:07 PM

Tudi jaz. laugh.gif No ne vem, mogoče ti pa bo, probat morš. wink.gif
  • 0

#784 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 May 2008 - 10:40 PM

Men je še vedno najbolj všeč od MUF All in one.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#785 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 May 2008 - 09:55 AM

Sama moram rečt, da sem si veliko več obetala od MUF AIO. Trepalnice resda lepo loči, a o kakem zavidljivem volumnu, ne morem govorit.
Malo sem razočarana.

Še zmeraj sem na lovu za perfektno maskaro...

Zame je do sedaj neprekosljiva, kar se volmna tiče, Maybelline - Volume express
KLIK

Resda sem jo imel anazadnje pred leti, tako da je možno, da imma malo izkrivljeno sliko, a kolikor se je spomnim je resda dala dolumen taki, da dol padeš!

Moram sedaj ponovno sprobat Dior - Maximeyes, da vidim, če mi je še zmeraj tako fajna.
Čeprav... Mislim, da gre počasi iz prodaje, če ni že šla. V nekaterih drogerijah je več sploh nimajo (MUeller v MS, Limoni ali Douglas v City, MB). So mi tudi prodajalke rekle, da je ni več. ermm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#786 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2008 - 10:17 AM

Hypnosko si probala?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#787 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 May 2008 - 10:21 AM

Ne. Da vidim, kake ščetine ima...
Poleg te, katera ti je še všeč?

Edit: Ni mi všeč, kako ima razporejene ščetine, ergo niti ne bo dala meni željenega rezultata.
In še na črni listi je Lancome closedeyes.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#788 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2008 - 10:26 AM

Hmm, jaz zase lahko rečem da mi je Hypnose numer one, prednjači pred vsemi ostalini, sploh če iščeš volumen.

Katera mi je še všeč, hmm.. recimo DiorShow ni slaba, od nižje cenovnih pa mi je ena boljših MaxFactor 2000 Calorie.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#789 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 May 2008 - 10:39 AM

Sem se ti prišla zahvalit, ker si se odzvala in nekaj predlagala.
Aha, vidim, da imava podoben okus. Tudi meni sta tidve všeč.

Mah, ne. hypnose sigurno ne bom vzela. Me nekako ni prepričakal, ko sem vaše slikice gledala. Resda zelo lepo privih in podaljša, česar ne rabim, volumna pa ne da baš nekega.
Jaz bi rada res tisti osupljiv volumen. Taki, da skorajda ni prostora med terpalnicami, a so kljub temu ločene (če si znate predstavljat). Da zgledajo kot pahljače.

Bom poiskala sliko od Maybelline za lažjo predstavo.

Saj zdaj še itak imam MUF za porabit preden kako novo kupim. Se bom pol ubadala, katero vzeti.

Edit: Tole želim:
IPB Image

Pardon za slabo sliko. Tule so le trije nanosi. Se jih da še bolj odebelit, samo pravi pripomoček rabiš. Bi kupla kar Maybelline, a je žal na črni listi in zato ne bom.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#790 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 May 2008 - 10:40 AM

Meni je Hypnose res zelo fajn maskara in me ni razočarala, ampak kljub temu je ne bom več kupila. Predvsem zato, ker res ne da osupljivega volumna, ki sem ga pričakovala. Z Maximeyes sem dosegla neprimerljivo boljšega. Moti me tudi ščetka, ker mi je za pogledat ful nikakva, pa treba se je malo navadit rokovanja z njo. Raje imam zelo goste in dolge ščetine, ki so po možnosti vse enako dolge, kot pri Dior Maximeyes. Tako ščetko ima tudi YSL EFC, zato bo to moj naslednji nakup ... samo ne vem še, a bom vzela črno ali vijola. Bolj se nagibam k črni sicer, ker je maskara tolk draga, da raje vzamem črno (vijola mi vseeno ni glih za vsak dan).

IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#791 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 May 2008 - 10:43 AM

Vidim, da imava popolnoma enake zahteve.
Kolikor se spomnim tudi tebi ni bla všeč Rimmel VF. Ok, na tvoje ocene se lahko najbolje zanesem.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#792 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2008 - 10:47 AM

Adriane, ti si lahko daš bilokero maskaro gor pa boš imela super trepke. tongue.gif

Rimmel VF je bila tudi meni zanič. Moje Hypnoske mi zmanjkuje, zdaj bom najbrž vzela od HR, si jo ti že imela? Saj menda si mi jo ravno ti priporočala, če se prav spomnem.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#793 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 May 2008 - 10:48 AM

Adriane, Rimmel VF je bila meni porazna. Ščetka mi je res nikakva, krneki, izgleda ko da je čist 'zjebana' oz. ko da jo je nekdo čist ofucal s škarjami. laugh.gif Jaz nimam sicer tako močnih trepalnic, kot ti, imam pa dokaj dolge in ful samosvoje, zato rabim 'stabilno' krtačko, ki res dobro razčeše in postavi vsako trepalnico na pravo mesto. Pa seveda veliko volumna, ker imam tudi jaz rada taprave pahljače. Zato so zame bogate ščetke z zelo gostimi in dolgimi ščetinami, pa da so vse enako dolge. Ravno tle mi Hypnose ne ustreza, mi je pa super ustrezala Maximeyes in zato tudi veliko stavim na YSL EFC. Če me bo razočarala, bom pa res žalostna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 02 May 2008 - 10:50 AM

Jaz sem imela Rimmel VF iz Londona in je bila super, lepe trepalnice mi je naredila in imela sem jo zelo dolgo. Potem sem jo kupila v Sarajevu in ta je nekaj čisto drugega - zlepi mi trepalnice, packa, skratka, ni mi ok. Zdaj vidim, da je res veliko odvisno od tega, kje jo kupiš. ermm.gif
  • 0

#795 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 May 2008 - 11:14 AM

QUOTE(Sarah @ 2. 5. 2008 - 11:47) View Post

Adriane, ti si lahko daš bilokero maskaro gor pa boš imela super trepke. tongue.gif
Ravno zato, ker so tako goste in privihane, se vsaka napaka opazi. Za njih porabim največ časa. Sploh ne moreš verjet, koliko živcev mi znajo pobrat. mad.gif Mogoče sem tudi malo bolj zahtevna, a ne glede na to, je vseeno veliko dela z njimi.
Redko katera maskara mi ustreza.

Rimmel VF je bila tudi meni zanič. Moje Hypnoske mi zmanjkuje, zdaj bom najbrž vzela od HR, si jo ti že imela? Saj menda si mi jo ravno ti priporočala, če se prav spomnem.
Sem ti govorla o njej, ja. Imela jo je mama v rjavi barvi. Z njo sem se namazala le enkrat in mi je bila všeč. Ker je ni več pri hiši (neko napako je imela na pokrovčku), ti ne morem pokazat, kako je delovala.
Ker ne gre za ravno poceni maskaro, ti priporočam, da jo pred nakupom sprobaš.

Namesto nje je vzela Lancome - Virtuose. Ko pride domov, si med enim vikendom vzamem čas in jo poslikam.

Nila, pri Rimmel mi ni bilo všeč, kako jih je postavila. V take šopke jih je delala, jaz pa tega ne maram. To, da se roba iz države v državo razlikuje, je pa itak jasno. Pred leti sem kupla v BG šteko Davidoff light, ker so bili tak fino poceni in sem si mislila, kaki luksuz bom tirala, kopridem domov. Tisti čiki so bili nekaj najbolj nagravžnega, kar sem kadila. Prav ponujala sem jih okoli, da bi mi jih ja čimprej zmanjkalo. Še grlo so mi naredili tako, da joj. down.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#796 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 May 2008 - 11:16 AM

Men je pa Rimmel zakon. Je kar stalnica in sem še zmerej čist navdušena nad njo. Trepalnice so ful lepe, meni nč ne packa, lepo jih podaljša in doda volumen. Res mi je super in je sploh nočm menjat. Mam doma še ene par drugih maskar, samo se zmerej vrnem nazaj k Rimmelovi.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 02 May 2008 - 11:18 AM

Adriane, meni je tudi sarajevska šopke delala, londonska je bila proti njej prava poezija. smile.gif Nobenih šopkov, grudic, samo lepo ločene, privihane, poudarjene trepalnice. Zdaj pa ne vem, katero naj kupim (ne predrago seveda). hmm.gif
  • 0

#798 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 May 2008 - 11:25 AM

Pozabla sem povedat, da sem jaz mojo kupla v Avstriji, a kljub temu ni bila zadovoljiva.
No, nima veze. Glavno, da jo nekatere izmed vas obožujete. Še poceni je thumbup.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#799 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 May 2008 - 11:46 AM

Mene pa zanima, če ima katera izkušnje z Elizabeth Arden maskarami? Mi je CK-jeve že zmanjkalo pa iščem nekej novega, pa ker mi je njihova kozmetika zelo všeč me mika njihova maskara. ker je majčkeno draga me zanima če je vredna?
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#800 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 02 May 2008 - 02:18 PM

Glede VF od Rimmela - jaz sem si jo kak mesec nazaj tudi kupila, v Italiji. Sem komaj čakala, da jo sprobam, ker vlada nekakšno navdušenje okrog te maskare. Pa moram povedat, da mi ni bla všeč. Tako skupaj jih je limala, v šopke. Sicer mi je trepalnice res podaljšala, ampak ni dodala volumna, kar je pri meni najpomembnejše, ker imam že tako ali tako dolge in zavihane trepalnice. Tudi jaz, tako kot Adriane, iščem volumen, pa da trpalnice loči eno po eno in jih odebeli ter lepo počeše. Zaenkrat sem še vedno najbolj zadovoljna z 2000 Calorie od MF. Probavam vedno kej novega, potem se pa vedno k tej vračam.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users