Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#781 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 06 December 2006 - 10:37 PM

Ja res je da tolk stane, je kr draga, sam jst si jo bom k dobim plačo kupla, k mi je res dobra in se mi zdi vredna tega denarja.
  • 0
Posted Image

#782 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 22 December 2006 - 03:10 PM

Kera krema bi bla primerna za mlado kožo zele pozimi. Mam normalno kožo, mal suho na nosu. Pa po možnosti bi vsebovala še kako sestavinio za preprečevanje mozoljev.

Do zdaj sem uporabljala bebe young care pa mi je bla čist ok, sam bi kaj sestavinsko bolšega sprobala smile.gif

offtopic.gif tale forum je smrt za denarnico. ''Zaklela'' sn se da ne kupim nič več kozmetike naslednja 2 mesece,kr sn jo ta mesec preveč. Ampak sem zele že delala seznam kaj vse bi še ''rabla'' biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#783 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 December 2006 - 05:23 PM

po približno eno- tedenski uporabi cosmerbe:
moja koža je sicer lepa, ampak zgodilo se mi je obratno kot večini. koža se mi ni začela čistiti (mogoče to še pride) ampak kot, da mi je krema premalo mastna (čudno, ker je krema sama po sebi mastna in moja koža je normalna do suha). na obrazu so se mi pojavili suhi, rahlo rdečkasto obarvani madeži huh.gif ti so po čeli in na bradi, en na licu- pa ravno na najbolj "mastnih" mestih. bom jo še uporabljala dalje, pa da vidim kaj bo.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#784 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 December 2006 - 05:43 PM

Ja, to se je že marsikomu zgodilo, ampak gre za prehodno zadevo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#785 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 December 2006 - 06:19 PM

upam, da res, ker mi je krema drugače fajn. se lepo maže in hitro vpije.
  • 0

#786 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 December 2006 - 07:29 PM

Tašika - Cosmetic Lad. Ali pa če ti je ta premalo - SKin drink od Lusha. Prosi jih prej za tester, preden kaj kupiš, da ne boš razočarana.
Sicer pa Garnier TF ali UL.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#787 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 December 2006 - 11:04 PM

QUOTE(sade @ 22. 12. 2006 - 17:23) View Post

po približno eno- tedenski uporabi cosmerbe:
moja koža je sicer lepa, ampak zgodilo se mi je obratno kot večini. koža se mi ni začela čistiti (mogoče to še pride) ampak kot, da mi je krema premalo mastna (čudno, ker je krema sama po sebi mastna in moja koža je normalna do suha). na obrazu so se mi pojavili suhi, rahlo rdečkasto obarvani madeži huh.gif ti so po čeli in na bradi, en na licu- pa ravno na najbolj "mastnih" mestih. bom jo še uporabljala dalje, pa da vidim kaj bo.

ja evo točn to se je men zgodil. po čelu in bradi, kjer sm mela najbl mastno kožo, se mi vse lušč, ap tko k da bi blo suho, prej suha koža po licih je pa zdej taka lepa. čist nč ne štekam. no, sej bom vztrajala.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#788 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 December 2006 - 12:04 AM

Baje uravnava delovanje žlez lojnic, zato ti je izsušilo mastne predele in navlažilo suha lička. Bo treba še malo počakat, da se stanje do konca normalizira.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#789 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 December 2006 - 11:46 PM

A Skin Drink je za full suho kožo?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#790 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 December 2006 - 08:53 AM

Za ful suho verjetno ne, za suho pa.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#791 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 09 January 2007 - 09:19 PM

jaz trenutno uporabljam tako zvečer (bolj na debelo) kot zjutraj (na tanko) Bubchen calendula haut balsam kremo, ki je zeloo mastna, pa se mi še vseeno vse bolj in bolj koža na nosu lušči sad.gif , kdaj rrej uporabim še baleino multivitamisnko masko, pa ni dosti boljše.

to zaradi gretja in suhih prostorov ane ..? samo mi je čudno, ker stvari so res mastne, za suho kožo bolj, pa je videti še kar malo malo
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#792 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 January 2007 - 09:55 AM

Verjetno res. Eno sezono se je pri meni isto dogajalo. Sem si morala obraz mazati z mandljevim oljem in je bilo komaj dovolj. če ti ni dovolj, si kupi kakšno olje - olivno, mandljevo in se maži z njim.
  • 0

#793 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 10 January 2007 - 12:07 PM

QUOTE(tašika @ 22. 12. 2006 - 15:10) View Post

offtopic.gif tale forum je smrt za denarnico. biggrin.gif

I agree, kupujem kremo na kremo, pa še vedno se mi zdi da bi kaj še poleg vsega kar imam res nujno rabila.
rolleyes.gif
  • 0

#794 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 January 2007 - 12:50 PM

Mladoletna, kaj bolj mastnega, kot je Bubchen calendula haut balsam ne boš našla ... ker ta zadeva je dejansko zmes samih naravnih olj, sej se že po konsistenci vidi. Poskušaj si dat na radiatorje posodo z vodo, da zrak ne bo tako suh - suh zrak je namreč smrt za kožo.
  • 0

#795 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 10 January 2007 - 01:48 PM

hvala, bom probala malo ovlažit prostore smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#796 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 19 January 2007 - 04:42 PM

Danes sem končno dobila kremo od Fair&Lovely - Ayurvedic Fairness Cream. Prej sem se že enkrat lepo nateg**la in kupila eno za posvetljevanje kože. evil.gif

Ta je v podobni embalaži kot tista, ki jo je v ocenjevanje prilepila Izabela.

IPB Image

Upam, da se nisem SPET zaj****a. Bom poročala o učinku, ker sestavin ne morem napisat (sploh ne piše, razen nekih indijskih rastlin).

Diši pa res tko k pravijo: Kot nebesa! (dodatek: mama me je spomnila da diši po jasminu!) mmmm
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#797 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2007 - 05:28 PM

Po jasminu... pol pa res ful diši.

Drugače pa sem jaz dobila novo favoritko - Cosmetic Lad od Lusha in prihodnji teden bo moja.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#798 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 January 2007 - 05:29 PM

nihrida,zakaj pa ne kupiš tiste ko jo je izabela pohvalla(če že kupuješ,no) laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#799 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 19 January 2007 - 05:34 PM

novo poročilo glede rjave cosmerbe:
nekaj postov zgoraj sem napisala, da mi izsošuje čelo in brado. no, zdaj se je stanje normaliziralo. čelo je lepo in gladko, nikjer več sledi o kakršnikoli izsušenosti, koža res izgleda brezhibna. edino na pri bradi se včasih še pojavi kakšen suh flekec, ampak tudi ti pričakujem, da bodo se pojavljali zmeraj manj pogosto. skratka, jaz sem s cosmerbo zelo zadovoljna in je ne zamenjam več.

kako pa je tebi pinga?

• 0

#800 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 19 January 2007 - 05:39 PM

QUOTE(rea @ 19. 1. 2007 - 17:29) View Post

nihrida,zakaj pa ne kupiš tiste ko jo je izabela pohvalla(če že kupuješ,no) laugh.gif

Ker je bila na sliki takšna kot izbelina, dobila sem pa to!! Se mi ne splača nazaj v Indijo pošiljat.

Ja, Jenna, diši nebeško!!!! Ravno zame!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users