Jump to content

Photo

Iskanje zaposlitve

• Please log in to reply
1076 replies to this topic

#781 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 October 2014 - 05:34 PM

Ja je res :) Ne prosenj, ampak bolj CV-jev in pač osebnih podatkov.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#782 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 28 October 2014 - 06:18 PM

Saj te vedno pozovejo, če dovoliš. 

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#783 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 October 2014 - 06:19 PM

Ja, praviloma te morajo vprašati ja.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#784 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 29 October 2014 - 10:35 AM

Pomoje je možnost, da te dajo v evidenco in potem nekoč kasneje pokličejo, res minimalna, praktično nična. Ampak včasih se pa zgodi očitno. :)

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#785 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 29 October 2014 - 04:16 PM

Se zgodi, je pa odvisno od sefov in njihovega nacina. Ko je bila moja mami se vodilna v enem javnem zavodu, je kar nekaj zaposlenih bilo poklicanih iz taksne evidence. Na hitro je kaj prislo in so iskali za dolocen cas.
  • 0

#786 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 30 October 2014 - 11:21 AM

Se je mogoče katera že kdaj prijavila na tisti vsakoletni razpis regionalnih razvojnih agencij, kjer iščejo več kandidatov s podjetniško idejo, jih zaposlijo za nekaj mesecev in v tem času razvijajo podjetniško idejo in se usposabljajo s ciljem samozaposlitve ali zaposlitve pri drugem delodajalcu?

Jaz ne preglejujem redno vseh rubrik v tistih e-storitvah zavoda in sem šele danes videla, da sem od svetovalke prejela obvezno napotnico za prijavo na ta razpis. Še sreča, da je še 1 teden časa za prijavo. Smotano mi je, da ne obstaja kakšna možnost, da bi o novih sporočilih na tem portalu, dobil tudi obvestilo na mail.

Jaz to razumem tako, da tu pridejo v poštev tisti, ki imajo res že nek dodelan plan glede neke lastne podjetniške ideje, so se že s čim takim ukvarjali itd., jaz pa nisem nikoli razmišljala v tej smeri, da bi imela nekoč lastno podjetje, oziroma sem o tem razmišljala res zelo na abstraktni ravni in ne vem, kako naj se lotim prijave, da ne bo vse skupaj izpadlo kot neko nakladanje.

• 0

#787 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 31 October 2014 - 11:45 AM

Jaz pa sploh ne vem, zakaj bi se prijavljala na nekaj takega oz. celo morala prijaviti, če nimaš ambicij v tej smeri. Ker točno tako je kot si napisala, to je za ljudi, ki želijo odpreti svoje podjetje. Res je sicer, da na Zavodu precej forsirajo, da odpreš lastno podjetje, ker na ta način njim navidezno dviguješ uspešnost, ampak jaz bi se na tvojem mestu orng zbunila, kaj se pa grejo no. 

• 0

#788 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 31 October 2014 - 06:02 PM

Marmelada, jaz sem se prijavila, čeprav mi je čista bedarija, nevem kaj je bistvo tega, ampak OK...sem precej obupana, tako, da poskušam povsod. 

Je bil pa tisti vprašalnik zraven ubijalski :lol:

Se pa strinjam, da je butasto, da ne dobiš maila, kot, da boš vsak dan lezel na tisti portal, ki si še nikakor noče zapomnit mojega gesla. 

• 0

#789 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 02 November 2014 - 07:33 PM

Se pa strinjam, da je butasto, da ne dobiš maila, kot, da boš vsak dan lezel na tisti portal, ki si še nikakor noče zapomnit mojega gesla. 

Haha, ja, vedno znova moraš geslo vpisat, ker je tisto shranjeno kao napačno. Je precej tečno.

Ja prijavila se očitno bom, ker zgleda, da je obvezna napotitev. Poleg tega niti nimam šans že zato, ker je pogoj stalno prebivališče v eni izmed tistih občin, ki spadajo pod določeno razvojno agencijo, jaz pa imam samo začasno. Sem tudi napisala svetovalki, da jaz pač ne razmišljam o lastnem podjetju, nimam neke resne ideje, s čim bi se lahko ukvarjala, tako da ta razpis sploh ni primeren zame in res ne vem, kako je mene našla. Bilo je že veliko razpisov, za katere izpolnjujem vse pogoje in so bili primerni zame, pa nisem dobila nobene napotnice, potem pa jih dobim za nekaj takega, kar sploh ni zame.

• 0

#790 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 25 November 2014 - 03:52 PM

Berem razpis za javna dela in piše:

V programe javnih del se lahko vključujejo dolgotrajno brezposelne osebe.
Zavod bo v izbrane programe javnih del napotoval dolgotrajno brezposelne osebe, ki so
prejemniki denarnega nadomestila in se odločijo za vključitev v program javnega dela v
času trajanja pravice do denarnega nadomestila.

Kaj to pomeni? Ni denarno nadomestilo, tisto ki ga dobivaš po prekinitvi delovnega razmerja? Jaz sem ga dobivala, ampak seveda ne več, ker sem ga dobivala 3 mesece. Ali to pomeni, da se v javna dela ne morem vključiti?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#791 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 25 November 2014 - 07:05 PM

Vključijo se lahko tisti, ki so najmanj 1 leto neprekinjeno prijavljeni v evidenci brezposelnih. Tu piše, kdo se lahko vključi točno: http://www.ess.gov.s...javna_dela_2015

Prvič slišim, da naj bi se lahko vključil prejemnik denarnega nadomestila. Kolikor jaz vem, prejemanje kakega nadomestila/pomoči, ni pogoj za vključitev v javna dela.

• 0

#792 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 25 November 2014 - 07:10 PM

Ja, se meni isto zdi. Ampak sem se vseeno ful ustrašila, ko me je verjetna bodoča šefica klicala in spraševala o tem.

Hvala ti :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#793 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 09 December 2014 - 04:48 PM

A ve kdo, kako izgledajo pisni preizkusi za službo na agencijah pri ministrstvih? Saj je itak čisto odvisno od delovnega mesta in delodajalca, ampak vseeno.

• 0

#794 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 December 2014 - 08:25 AM

Jaz ti lahko povem za DKOM in Računsko sodišče :)

• 0

#795 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 10 December 2014 - 02:51 PM

Imaš ZS. :)

• 0

#796 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 13 January 2015 - 11:49 PM

KID KIBLA išče sodelavca/-ko na področju priprave razpisov in pridobivanja sredstev 

Obseg del in nalog :
- koordinacija letnega/večletnega programa na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni
- priprava razpisov (predvsem finance in projektna administracija) 
- vodenje korespondence s partnerji (tujimi in domačimi)
- asistiranje vodji projekta pri vsebinskih delih projekta (priprava poročil, zapisnikov, strokovnih dopisov, upravnih zadev, logistika itd.)
- organizacija in koordinacija umetnikov na festivalih, konferencah, razstavah (pregled nad potekom)

Od kandidata/-ke pričakujemo:
- najmanj 1 leto izkušenj na podobnem področju dela
- odlično znanje MS office programov (excel, word, powerpoint)
- natančnost, zanesljivost, odgovornost, komunikativnost, prilagodljivost, varčnost in sposobnost za delo v skupini
- veselje do umetnosti in kulture
- visoka stopnja samoiniciativnosti
- fleksibilnost pri intenzivnejših projektnih obdobjih
- aktivno znanje angleškega jezika
- veljavni vozniški izpit B kategorije je prednost, ni pa pogoj

Vrsta zaposlitve: 
zaposlitev za polni delovni čas za določen čas (s poskusno dobo enega meseca), z možnostjo podaljšanja v primeru pridobitve novih projektnih sredstev. Prijava odprta tudi za samozaposlene v kulturi ter s.p.-je.

Življenjepis in kratko motivacijsko pismo, ki pojasnjuje vaš interes za prijavo, pošljite na e-naslov kibla@kibla.org do 18. 01. 2015. Izbrani kandidati oz. kandidatke bodo povabljeni na razgovor.

• 0

#797 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 18 January 2015 - 12:38 PM

Ucitelj/-ica ang jezika:
http://www.helendoro...-nove-sodelavce
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#798 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 18 February 2015 - 03:17 PM

http://www.snt.si/o-...tju/zaposlitev/

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#799 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 21 February 2015 - 08:50 PM

Poglejte si tale oglas za tajnico.

:cry: :AJEBEŠ:

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#800 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 21 February 2015 - 08:54 PM

Mene za take prime, da bi jim prav napisala mail in jim povedala, kar jim gre ...
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users