Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#781 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 29 December 2007 - 01:55 AM

Sam salicilna je vedno mešana s ful alkohola
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#782 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 29 December 2007 - 02:19 AM

Ni,na cosmeticcop.com se da dobiti brez alkohola.In pa še verjetno kje.
  • 0

#783 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 December 2007 - 10:53 AM

Paula's Choice je tudi brez alkota. Pa če vzemaš kaj s salicilno, more bit vsaj 1-2% če ne je brez veze. Vse to kar prodajajo pri nas večinoma nima dovolj visoke vsebnosti.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#784 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 January 2008 - 06:01 PM

Huh, jaz pa rabim nasvet. Zdaj se že kar en čas mažem z Avene Cleanance K, mi je kar v redu, ampak še vedno ni to to. In mi je kolegica dala Klimicin, pa ne vem - a lahko kar direkt preidem iz Avene na Klimicin?
  • 0

#785 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 January 2008 - 06:13 PM

Ja, lahko preideš na Klimicin. Samo prej preberi navodila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#786 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 January 2008 - 10:25 PM

Sem si kupila Skinoren v Avstriji, ker sem imela dovolj mozoljev. In je po skoraj dveh tednih že bolje, po dekolteju jih sploh več ni. Super v glavnem. No, če se pa spet pojavijo bom pa Differin kupila.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#787 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 12 January 2008 - 12:48 PM

Tiste, ki uporabljate ali ste uprabljale Skinoren in Avene Cleanance K, kateri vam je boljši v boju z nečisto kožo s flekci?

Ali Skinoren razmažete po celem obrazu ali samo na kritične predele?

Hvala smile.gif
  • 0

#788 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 January 2008 - 01:12 PM

Za fleke, ako se ti novi mozolji več ne delajo, se mi zdi boljši Cleanence K, po mojih izkušnjah bolj bledijo flekci po njem kot po skinorenu - ta se mi zdi prvotno namenjen preprečevanju novih nečistoč.

Skinoren pa jaz uporabljam kar po celem obrazu. Sem pa ful zadovoljna z njim, dosti manj se mi delajo, pa še lepše se jih da iztisnit.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#789 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 12 January 2008 - 03:05 PM

Blondi, ko smo ravno pri Skinorenu... Saj verjetno je vse to že 100x napisano oops.gif ampak je le 40 strani. Zanima me, če medtem, ko uporabljaš Skinoren, ne uporabljaš nobenih drugih ''tretmajev'' aka CK, Diacneal, salicilna kislina? Se mi zdi to kar velika obremenitev za kožo. Pa še nekaj. Skinoren ti verjetno lahko predpiše tvoja osebna zdravnica, kajne? Hvala za odgovor kiss1.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#790 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 January 2008 - 04:06 PM

Ne, nobenih drugih, izključno samo Skinoren. Uporabljam ga zjutraj in zvečer, po čiščenju, pa nič mi ni izsušil kože, tak da sem res ful zadovoljna. Skinoren se dobi pri nas samo na recept, stopi do osebnega zdravnika in mu namigni wink.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#791 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 13 January 2008 - 01:39 PM

Hja, meni je Skinoren nenormalno zmastil kožo. Uporabljala sem ga samo zvečer na vsake dva dni, vmes pa Klimicin gel in mi ni bilo preveč. Očitno imam kar trpežno kožo smile.gif Samo se mi zdi, da mi je ravno zaradi Skinorena ostalo nekaj flekov na koži, ker prej jih nisem imela.
Sedaj imam še do konca za porabit Klimicin, potem bo pa po moje dovolj.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#792 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 13 January 2008 - 01:49 PM

Skinoren je dokaj masten...tako da ni čudnega.Tudi meni je zmastil kožo..ni nekega haska blo od njega.
  • 0

#793 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 January 2008 - 06:43 PM

Punce, mene samo nekaj zanima. A vam vaši zdravniki dajo skinoren, če prosite al kaj težijo glede tega. oops.gif Torej, če so ful strogi do tega, komu ga dajo... Ok, je logično, da ga ne bodo dali, če imaš na faci en mozolj. smile.gif

Čudno sem to napisala. oops.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#794 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 January 2008 - 06:52 PM

Jaz sem ji lepo normalno rekla, da sem slišala, da Skinoren ful pomagač in če mi ga lahko napiše. Pa mi je brez problema dala, nič ni komplicirala.
  • 0

#795 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 January 2008 - 06:54 PM

Aha, hvala, Lala. Sej sem se kar naročila pri dohtarju jutri zjutraj pa bom šla prosit. smile.gif
  • 0

#796 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 January 2008 - 06:56 PM

Jaz mislim, da ne bi smelo biti nekega problema. wink.gif
  • 0

#797 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 23 January 2008 - 07:00 PM

Jaz na listek napišem, da bi imela skinoren in ga prilepim na kartico. Pol mi pa da recept brez, da bi se videla z zdavnico.
  • 0

#798 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 January 2008 - 07:46 PM

No, to je pa še boljše. smile.gif Upam, da učinkoval.
  • 0

#799 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 23 January 2008 - 09:55 PM

Torej, sledeči problem:

Še lani sem imela resnično popolno kožo, z enim mozoljčkom na vsake 3 mesece, sedaj pa je koža v groznem stanju ! cry.gif Trenutno imam en mali podkožni mozolj pod nosom, polno nekih začetnih mozoljčkov, seveda spraskanih, vse je rdeče in razdraženo. Meni je strahotno cry.gif

Naslednji teden grem k zdravnici in bi ji rekla za nekaj : Skinoren, Differin, Klimicin ?
Ogrcev imam precej malo, pač nekaj po nosu, bi rada bolj za mozolje. Sem tudi že imela enkrat Skinoren, pa mi ni kej preveč pomagal, ker sem imela tako ali tako lepo kožo biggrin.gif . Za katero stvar naj ji rečem ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#800 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 January 2008 - 09:57 PM

Diferina ne boš dobila, ker ga v Sloveniji več ni. Zakaj točno ne vem. Škoda, ker je mende super. Pomojem bi ti zdaj skinoren odgovarjal, za klimicin ne vem, ker ga ne poznam. Bodo še druge kaj povedale.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users