Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#781 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 October 2010 - 03:36 PM

6FU je itak že iz 2003, je bolj oldskul nadaljevanka (napram tem frišnim zdaj) Meni sta dobri prvi dve sezoni, mogoče še tretja, potem gre pa dol. Michael je pa čisti twist od lika, ki ga poznamo v Dexterju.. Meni je ena top nadaljevank, se splača pogledat. Pač obilo črnega humorja, kvazi psihoanaliz, pač neka čudaška družina s svojimi težavami in forami.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#782 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 October 2010 - 03:43 PM

Aha, sem hotla rečt, črni humor.
Meni je gnil.
Edino pri dexterju mi je všeč.
i'll pass cool.gif

BTW: Drugi del Dexterja, I already liek a loooooot!
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#783 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2010 - 03:58 PM

QUOTE(Braunkopf @ 6. 10. 2010 - 16:09) View Post
so moški brez brade boring.

sleep.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#784 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 October 2010 - 06:56 PM

Kaj pa ti je bilo tako zelo smešno? In ja, govorimo o S05, e02? smile.gif

Six Feet Under je meni bila super nadaljevanka, zdaj ne vem točno katere - ampak pogledala sem ene 3 sezone; je pa res en tak poseben humor. Dexter igra geja, ki ima črnskega jebača. How about that? laugh.gif

Se moram enkrat spraviti gledati od začetka.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#785 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 06 October 2010 - 07:14 PM

^ Jaz isto, mislim da sem do srede 3. sezone pogledala potem se mi je pa računalnik sesul in nekak imam sedaj dovolj drugega materiala smile.gif Meni je bila všeč, taka bolj morbidna in tempo je bolj počasen, nekaj je bilo tudi precej bizarnih scen.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#786 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 October 2010 - 11:38 AM

Ej, kaj če bi imele eno temo, kjer bi ocenjevali nanizanke in nadaljevanke - tko nekak, kot ocenjujemo filme. Da se ne bi o njih lih razpravljalo, ampak da bi vsak podal eno pisno oceno, pa zaključil še z oceno v cifri.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#787 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 October 2010 - 11:42 AM

Odlična ideja. Izvoliš otvoriti novo temo. smile.gif happy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#788 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 08 October 2010 - 11:52 AM

Super ideja. thumbup.gif
  • 0

#789 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 October 2010 - 10:02 PM

A gleda kera jersy Shore na MTVju ob nedeljah ob 23.00? OU EM ĐI! biggrin.gif

Jst to zdej skos gledam, čeprav je to najbol debilen, poneumnljajoč resničnostni show, ampak meni je postalo took smešno, daaamn biggrin.gif

Torej, štirje tipi (guidoti) in štiri ženske (tipični primerki slatkih malih) živijo skupaj v hiši in vse kar počnejo je to, da hodijo žurat, sexajo, vmes pa MALo delajo v eni slaščičarni.

Moto tipov je SFČ- solarij, fitnes, čistilnica, VSAK DAN laugh.gif Ženske niso kaj dosti boljše, notir je še en par, ki se skooos krega, hodi narazen, pa nazaj skupaj, pa se varata, pa take fore.

Skrajno neumno, ampak men je za crknit smešno. Aja, pa ženske se skos tepejo med sabo. Jersy pač, že dve oddaji o Jersyju gledam, pa v obeh je folk najbolj retardiran na svetu laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#790 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 October 2010 - 10:17 PM

^ Zveni kot nekaj, kar me nikoli ne bo zanimalo. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#791 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 October 2010 - 10:19 PM

Ja, sej vem, sam je tok debilno da je že smešno. no, mogoče bi bilo večini žalostno, meni je ful smešno. Pa nekak najdem pol ljubljane v tem, hahaha laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#792 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 October 2010 - 10:39 PM

jst sm neki časa gledala jerseylicious pa sm se naveličalaunih kur zaprženih pa namazanih ko klovni.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#793 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 October 2010 - 10:40 PM

Ja ja ja, sej to. No ta Jershy Shore je podeben, pa iste scene so kot med Tracy pa uno črno biggrin.gif

U temu Jersyu so očitno vsi prizadeti. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#794 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 18 October 2010 - 12:03 PM

Jaz sem pa med vikendom pogledala 1. del Pillars of the Earth in sem navdušena. Zgodba je zanimiva (knjige še nisem brala), vzdušje je napeto, igralci so mi všeč. Komaj čakam naslednji teden, da pogledam drugi del. woot.gif
IPB Image
Hvala bellini, za priporočilo. smile.gif
  • 0

#795 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 18 October 2010 - 12:44 PM

No fajn. Mogoče sem jaz bila preveč razvajena s knjigo in sem bila zato bolj stroga do nanizanke. Saj mi je bila všeč, vendar je toliko detajlov, ki jih niso prikazali, da sem bila na trenutke prav jezna smile.gif Sicer pa je res težko tako dolgo obdobje in toliko različnih ljudi stisniti v 8 ur. Me veseli, da ti je bilo všeč.
  • 0

#796 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 18 October 2010 - 12:55 PM

Ja, verjamem, da je knjiga boljša. Saj praviloma je tako. Zato pa hočem najprej pogledat miniserijo, šele pol se bom pa lotila knjige. biggrin.gif
  • 0

#797 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 18 October 2010 - 01:47 PM

Jaz poskušam to knjigo tu v španiji najt v ang verziji pa mi nikakor ne rata. Nam je pa knjigo priporočila profesorica pri ang, neke slovnične prvine naj bi bile super uporabljene noter. Tako da jo nameravam v kratkem prebrat.

Jersy shore je pa nekaj najbolj butastega ever. Tako primitivnih, ubersamozavestnih, sebičnih, in hinavskih ljudi pa že dolgo ne. Da tu noter prideš moreš bit pa res bedak prve klase. Na kozlanje mi gre ko jih gledam.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#798 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 October 2010 - 01:49 PM

Takim je najlepše v glavi. laugh.gif
  • 0

#799 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 18 October 2010 - 04:53 PM

Njim že, ampak globoko sočustvujem z komerkoli, ki mora biti v njihovi bližini. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#800 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 29 October 2010 - 10:25 AM

Če koga zanima, 14. novembra bodo na ORF1 začeli predvajat The Pillars of the Earth.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users