Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#781 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 October 2006 - 01:56 PM

The Woodsman (2004)

IPB Image

Odličen film, z odličnim protagonistom, Kevinom Baconom. Zgodba govori o tem, kako te dejanja v preteklosti, dejstvo, kdo si bil, zaznamuje za celo življenje. Da ljudje ne pozabljajo in da ne glede na karkoli, boš še vedno tisto, kar si bil nekoč... tudi, če zdaj nisi več. Kevin Bacon je v vlogi (bivšega) pedofila, ki se po 12ih letih vrne iz zapora in poskuša zaživeti normalno življenje. Je pod strogim nadzorom, dobimo pa vtis, da ni ozdravljen. Še skos se zlahka upogne ob skušnjavah. Ni pa prikazan kot neki monster... samo človek z rahlo drugačnimi nagnjenji in željami.
Priporočam.

North by Northwest (1959)

IPB Image

Še ena izvrstna mojstrovina Hitchcock-a. Ne bi rada dosti povedala zaradi partibrejkerstva. V glavnem, eden se znajde usred nekih spletk, zmešnjav, zamenjajo ga za nekoga drugega. Veliko prvorazredne komike, sploh dialogi so fantastični. Eden izmed najboljših filmov na mojem spisku, ki je jako izbirčen. =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#782 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 23 October 2006 - 03:42 PM

Jenna, na tem linku se pišejo filmi po vzorcu. ;)
http://www2.lepa-si....h...c=5211&st=0
Če se že gremo neko urejenost foruma...
  • 0

#783 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 October 2006 - 05:02 PM

Se opravičujem za mojo šlampavost, sem še v ono ustrezno temo kopirala moji dve oceni.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#784 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 25 October 2006 - 12:46 PM

The Hills Have Eyes

Neverjetno dobra psiho-srhljivka...kot, da bi Alfred Hitchkock še živel.
Vsaka čast.
  • 0

#785 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 October 2006 - 10:44 PM

Ravno sm pogledala Gejšo (vem, malce sm za cajtom, ampak prej sm kar pozabla). Uglavnem, čudovit film, ni mi blo žal pa čeprov sm ga gledala sama biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#786 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 01 November 2006 - 05:44 PM

Open Season oz. Sezona lova - ob gledanju sem se po dolgem času iz srca nasmejala. Žal je v slovenskih kinih na voljo le sihronizirana verzija, ki pa je kar posrečena. Bojan Emeršič kot zguba jelen Eliott in Jernej Šugman udomečeni medved Boog. Najboljši so pa itak zajci. biggrin.gif biggrin.gif
Skratka priporočam ogled.
  • 0

#787 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 November 2006 - 05:53 PM

Jaz si bom tole risanko potegnila dol. Če je še tako dobra sinhronizacija, je ne prebavljam.

• 0

#788 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 01 November 2006 - 06:47 PM

QUOTE(Kalypso @ 1. 11. 2006 - 17:44) View Post

Open Season oz. Sezona lova - ob gledanju sem se po dolgem času iz srca nasmejala. Žal je v slovenskih kinih na voljo le sihronizirana verzija, ki pa je kar posrečena. Bojan Emeršič kot zguba jelen Eliott in Jernej Šugman udomečeni medved Boog. Najboljši so pa itak zajci. biggrin.gif biggrin.gif
Skratka priporočam ogled.

men so pa ful hud bobri, ki so kao neki gradbeni delavci in vsi po bosansk zavijajo... mislim, da te pobere od smeha

sicer mi je bla pa Živa meja trenutno najboljš (od Divjine, Živa meja in Sezona lova)

drugač sva pa včeri gledala v kinu najprej "Sezona lova" pol pa še Varuh oz. The Guardian (Kevin Costner, Ashton Kutcher)... enkraten film, skoz se neki dogaja, pa ni nekih bednih holivudskih for notr - vredno ogleda

• 0
Posted Image

#789 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 02 November 2006 - 09:45 AM

Pa vse živali so po svoje smešne. Bobri, race, jazbečar, zajci....
  • 0

#790 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 02 November 2006 - 08:18 PM

jaz sem pa gledala danes hudičevko v pradi. dober muvi biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#791 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 03 November 2006 - 12:41 PM

Tristan & Izolda - Zgodbo verjetno poznate. Sicer pa je film zelo lep, vendar mu nekaj manjka.
James Franco kot Tristan pa je tako zelo dober v tem filmu, da se ga splača že zaradi njega pogledat. biggrin.gif
  • 0

#792 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 03 November 2006 - 03:34 PM

Včeraj pogledala končno Walk the line - Hoja po robu. Zelo dober film, življenjska zgodba Johnnyja Casha, super glasba (večinoma njegovi komadi, ki jih je sam odpel Joaquin Phoenix - svaka mu čast!), super igralska zasedba, Reese Witherspoon je za vlogo June Carter prejela oskarja. Highly recommended!
  • 0

#793 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 07 November 2006 - 09:12 PM

js grem pa u soboto gledat Hudičevko u pradi...pomojm je zakon...
  • 0

#794 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 November 2006 - 02:16 AM

Glihkar sm pogledala The Departed, zelo dober. Me prov zanima ali ga bodo spet spregledali pri oskarjih, k se tok matra zadnja leta tongue.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#795 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 08 November 2006 - 02:04 PM

Uh ta teden sem gledala veliko filmov.Hmm sem gledala
Hudicevko v Pradi - film je pac neka drama.Govori o modi in "kako lepo je biti znan".Tu in tam je zabaven drugace pa si z njih kratis cas.
White coats - obupno dolgocasen in butast film.Primerja se lahko z Scary movie.
Sweet november - je iz leta 2001.Zelo zelo lep film.Priporocam.Zelo romanticen in sproscujoc.KOnec je sicer zalosten ampak ok ni nujno da se konca vedno z happy endom.
Click - LOL in JOK.V tem filmu sem se zelo nasmejala in hkrati skoraj zjokala.
Silent hill - krnekaj.Malo grozn malo tecen malo wtf?!.Drugic ga ne bom gledala.
Ostale napisem kasneje.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#796 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 November 2006 - 04:04 PM

ene 2 tedna nazaj sm gledala jaz,ti in dupree pa borata. oba filma sta mi kr dobra. dupree je tko če se ti res ne da razmišljat, bl za cajt preganat, taka tipična romantična komedija, borat je pa dost smešn, pomoje bi mi bil še bl, sam sm že čist vse fore prej vedla, tko da če ga bote gledal, ne prej nobenih trailerjev gledat, pa nč sprašvt folka kva se dogaja.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#797 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 09 November 2006 - 05:19 PM

No danes grem jaz Borata gledat. Na fantovo željo. Upam, da ne bo taki podn od filma, kot je bil Ali G indahouse.
  • 0

#798 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 10 November 2006 - 12:03 PM

Sem vidla Borata. In moje mnenje je, da ni tako slab, kot sem pričakovala. Je celo nekaj smešnih fint noter. Ampak kljub temu pa me ni pretirano navdušil. Predvsem zaradi nekaj ogabnih prizorov. Recimo tistega debelinkota ne bi rabli golega pokazat.
  • 0

#799 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 11 November 2006 - 12:40 PM

Jaz sem kakšn teden nazaj pogledala film STEP UP (zjle enkat pride k nam v kinote)

v glavnm noro dobr film, se ga splača pogledat, še posebej tistim bo všeč ki imajo radi plesne filme... da ne pozabmo oment da notr igra Tatum Channing k je nasplošno največji cukr biggrin.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#800 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 November 2006 - 09:54 AM

Lih včeraj pogledala. Ja no, prvi komentar: ni vreden 1100 laugh.gif
Sicer pa v redu filmček, Tatum je hud hud hud.
Ampak je glupo, da že itak veš kaj se bo zgodilo. In muzika je bla ful huda, čeprav tega lih ne poslušam

OT: A gdo mogoče ve kiri je tisti komad ki so z violinami igrali?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users