Slovenija
Posted 26 August 2020 - 12:38 PM
Skupaj je to, ja. Ene sobe so obnovljene, druge malo starejše.
Sama hrana je meni bila ok, topli bife, motilo me je to, da je vse ostalo zavito v folijo, sladice so veliki kosi v plastičnih embalažah, kruh po 2 rezini ali žemlji zavito na krožniku s folijo, solatnega bara ni, so solate na krožniku posamezno, zavito s folijo, se pravi krožnik zelene solate, krožnik zelja, itd...
Posted 26 August 2020 - 12:40 PM
Mi zdaj zaradi tega ne bi vec vzeli polpenziona v hotelu, ampak samo zajtrk pač, jest bi sli pa nekam ven. Sem tudi jaz gledala ta Špik za konec oktobra.
Posted 26 August 2020 - 05:44 PM
Tu je najbrz problem tudi v kadru. Razen na recepciji in pisarnah, se mi zdijo ful nezadovoljni (so se tudi na glas menili pred gosti o menjavi sluzbe). Jim je bila korona izgovor, da so se tople predjedi ukinili in je manj hrane kot prej. Ampak nima veze, ker je se vedno vsega dovolj in si itak sit.
Marmelada, priporocam 4 zvezdice, ce boste sli. Mi kljub vsemu zelo radi gremo. Nam je domace pa bazen je super.
Bovec mi je s hordo turistov, vstopninami, parkirninami, omejitvami izgubil vecino romantike izpred 20+ let

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 August 2020 - 06:05 PM
Pac ni isto divje in sprosceno. Ampak tako ratuje skoraj povsod.
Podpis, sploh letos je noro, skoraj nimaš več kam “uiti”. Včasih me prav “klavstrofobija” daje. Zadnjič sem na Obali videla, da so vse “skrite” cestice označene s tablo “STOP, GLOBA”. Saj razumem domačine, ne da ne.
Posted 26 August 2020 - 06:19 PM

Pablo Picasso
Posted 26 August 2020 - 06:20 PM
Posted 26 August 2020 - 07:08 PM
Midva pa sploh nisva navajena tako hodit okrog po Slo, da bi prespala, nikoli nisva. Mogoče zato, ker je iz LJ vse dokaj blizu. Sva pa rekla, da bi od letos lahko več hodili, ker je z otrokom vseeno malo drugače, sem si shranila par opcij.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 August 2020 - 07:29 PM
Pisala sem tudi v Bled rose hotel, mi tudi še niso odgovorili. Čeprav dec pa ni za Bled.
Midva sva do otroka kar nekaj let zapored hodila v Bovec in prespala par noči v apartmaju, pa za novo leto smo skoraj vedno kam šli in prespali nekaj dni. V hotelu pa nikoli nisem bila. Fant hoče it za en teden, ker z manj se ne spočiješ. Jaz bi pa raje šla za kake 3, 4 nočitve in potem v oktobru še kam drugam za nekaj dni. Ne vem, se mi zdi v Sloveniji bit 1 teden nekje veliko. Tole letos z boni mi pa itak ni klasičen dopust kot prejšnja leta in bi zato raje šla večkrat po manj dni.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 August 2020 - 08:25 PM
Do Bovca je 2 uri voznje. Do Kranjske pa recimo samo 50 minut, zato gremo tja tudi opoldne vcasih. Ampak za 1 dan hodit v Bovec mi je pa malo dalec pa se nic ne vidis v parih urah (ok, stvar ali dve, ne pa vseh 20 pa se ne mores si vzeti cas za brskanje kar tako malo po mivki).
Tasca mi je rekla, da je za september ful zasedeno. Vivat mi je omenila pa vsi hoteli od Term 3000 so polni.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 August 2020 - 08:29 PM
Podgana, kaj stane 70€?
Posted 26 August 2020 - 08:33 PM
Bom jutri res poklicala, če ne dobim odgovora. 70 € na osebo je to? Sem ravno videla, da imajo pod ugodnostmi za turistične bone za namestitev v hotelu 4* do 13. 9. 68 € na osebo, od 14. 9. do 1. 11. je 61 € na osebo itd.
A za majhnega otroka dobiš otroško posteljico ali moraš vzet sobo z dodatnim ležiščem?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 August 2020 - 08:39 PM
Tudi ti ne znam povedati nic o tem. Spimo skupaj

Posted 26 August 2020 - 08:58 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 August 2020 - 11:24 AM
Ja, meni so poslali za oktober ponudbo v nastanitvi 4* - 284 € za nas 3, nočitev z zajtrkom.
Zdaj sem pa videla še eno ponudbo v Histrionu, sem še njim pisala, ker me mika tudi morje jeseni. Pa bazeni dol so mi bli super, ko so bili.
Posted 27 August 2020 - 11:27 AM
Posted 27 August 2020 - 11:58 AM
Jaz pa si glih z možem maile pošiljam, kam bomo šli pa pravi, da noče v Špika, ker mu gre kuhar na živce butl.
Glede osebja tam, ko sva bila, je pri večerji ena študentka pobirala krožnike z miz in je to s tako muko počela, da je bila prav smešna. Prav metala jih je, pa hrana ji je dol padala in je ni pobrala niti, en češnjev paradajz se je čez celo jedilnico kotalil pa en stol je prevrgla.
Posted 27 August 2020 - 12:24 PM
Jaz tudi razmišljam, da bi bone pokoristila med božičem in novim letom, sam ko sta tamali skoraj vedno takrat nekaj bolani :S
Posted 27 August 2020 - 12:30 PM
Posted 27 August 2020 - 12:46 PM
Sem ziher, da ne bodo več zapirali.
Posted 27 August 2020 - 01:27 PM
Jaz sem rezervirala z opcijo brezplačne odpovedi 5 dni prej... Upam ,da v vmesnem času ne zbolita.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users