Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#781 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2012 - 10:00 PM

Morda bi manj švical, če bi se začel brit? Kaj pa vem, meni se zdijo kosmate moške pazduhe ful negihienične,
sploh, če se moški ful poti. Bi pa probala na pobrite z Vichyjevim, jaz se poleti konkretno potim, pazduhe
pa imam z njim popolnoma suhe.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#782 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 January 2012 - 10:02 PM

En manjši OT: kako pa fantu pomagat pri od britja vnetih pazduhah? Moj takoj dobi pikice in je tečen!
  • 0

#783 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 29 January 2012 - 10:04 PM

Namaže naj se z Niveinim losjonom za po britju.

Tasika, kaj pa Neutro Roberts? Ful je učinkovit (meni veliko bolj od Vichyja) in neagresiven.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#784 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2012 - 10:04 PM

Bepanthen Plus morda?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#785 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 January 2012 - 10:07 PM

Aha, vidiš, na ta losjon pa nisem pomislila. Tud na Bepanthen pravzaprav ne, ki je še najbolj logična izbira. oops.gif
  • 0

#786 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 29 January 2012 - 10:11 PM

Jina a ima NR tudi moške deote? Nisem nikoli zasledila.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#787 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2012 - 10:11 PM

Jaz bi skoraj raje takoj po britju uporabila Bepanthen PLUS, meni spipano kožo, ki je res super razdražena,
fino pomiri.

• 0

#788 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 29 January 2012 - 10:12 PM

QUOTE(tasika @ 29. 1. 2012 - 22:11) View Post

Jina a ima NR tudi moške deote? Nisem nikoli zasledila.

Ne, ampak se mi ne zdijo moteče ženski, sploh Powder fresh.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#789 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 29 January 2012 - 10:17 PM

Ah ja, Powder fresh, meni je božanski. Bom mu predlagala, ali pa mu dala svojega, ko bo šel h koncu, za testirat. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#790 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 April 2012 - 01:12 PM

tašika, naj proba Biothermov AP za moške v stiku. jaz si ga bom kupila, ker nujno rabim nekaj full učinkovitega, ker sem že danes (pa je blo samo 14 stopinj in oblečena sem bila primerno, ne preveč) švicnila ko konj. :down: pri enem bivšem se je super obnesel. je pa cenovno mal neugoden, prek 20€ stane.

Posted Image
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#791 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 April 2012 - 03:33 PM

Jaz ne vem več, kaj naj naredim. :( Z mene je že začelo teči, moje potenje presega meje normale, vsaj zdi se mi, ko okoli sebe opažam barbike, ki na majici nimajo niti flekca, jaz pa celo jezero. Že nekaj let uporabljam Borotalco, in mi je zelo dober (piše da je antiperspirant, a jaz se vseeno potim, ampak ne zasmrdim - pri vseh drugih sem zavohala tisto ogabno mešanico čip parfuma v deodorantu in znoja, z Borotalcom pa se niti malo ne vohaš, edino ob hudem potenju začutiš tak nežen pudrast vonj), a mi je uničil vso garderobo - črne majice so pod pazduho postale bele, bele majice pa imajo prav strjeno rumeno plast (pot+puder, juhuhu). 1 teden po voskanju ni problem, ga niti ne uporabljam, čim so dlačice maaaaalo daljše in jih je več in si dam Borotalco, pa je obup. Mami je zdravnik pred leti rekel (sicer ni imela istega problema, imela je težave zaradi deota v stiku&bezgavkami), naj ne uporablja deodorantov, temveč naj se takoj, ko se spoti in pride domov, umije z vodo in agresivnim milom), a pri meni ta varianta ne pride v poštev, ker sem na faksu 12h. :S Kakšen predlog?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#792 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 April 2012 - 04:22 PM

Lol, bolj butastega nasveta še nisem slišala. :D
Kaj to pomeni da če si v službi in se ob 10h spotiš, greš takoj domov in se umiješ z agresivnim milom in gre nazaj v službo. Potem pa se čez 1h spet spotiš in ponoviš vajo? LOL, za crkni. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#793 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 April 2012 - 04:26 PM

Coco, Hidro Fugal si že probala? Drugega ti ne bi znala svetovati. :(
Sicer pa poleti pogosto tudi meni na belih majčkah nastanejo rumeni madeži, saj večina jih gre potem s pranjem + odstranjevalcev madežev proč, nekateri pa ne.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#794 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 07 April 2012 - 04:28 PM

Ne, valda ni mislil, da bo človek vsake 3 ure med službo skakal domov, da se umije, mišljeno je bilo samo, da naj se umije preden gre, in potem, ko se vrne domov, še enkrat z agresivnim milom. Za 'kratke proge' se mi nasvet niti ne zdi neumen, če npr. za 2h skočiš v mesto po opravkih, ampak se mi zdi, da se za dolge proge ne obnese.
  • 0
Pablo Picasso

#795 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 07 April 2012 - 04:29 PM

Sem brala, da je večini opekel kožo, ker je preagresiven.
  • 0
Pablo Picasso

#796 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 April 2012 - 04:30 PM

Jaz imam tudi ful probleme s potenjem, ampak glede na prebrano se Hidro Fugala v življenju ne mislim taknit.
  • 0

#797 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 April 2012 - 04:32 PM

^^ Jaz ga uporabljam že 2,3 leta in je vse OK. Edino če si ga dam takoj po britju zapeče za minuto ali dve (ampak to pri večini, ne samo HF).
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#798 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 April 2012 - 04:48 PM

Ne, valda ni mislil, da bo človek vsake 3 ure med službo skakal domov, da se umije, mišljeno je bilo samo, da naj se umije preden gre, in potem, ko se vrne domov, še enkrat z agresivnim milom. Za 'kratke proge' se mi nasvet niti ne zdi neumen, če npr. za 2h skočiš v mesto po opravkih, ampak se mi zdi, da se za dolge proge ne obnese.

Meni je še vedno neumno, ker jaz po petnajstih minutah zasmrdim.
  • 0
Viens, reste ici!

#799 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 07 April 2012 - 04:53 PM

Če se stuširaš in je vroče, čez 15 min že smrdiš? Uau, to pa še jaz ne. :DD Ko se jaz poleti stuširam in si ne nanesem deodoranta in sem zdepilirana (britje je že druga zgodba, tudi če sem sveže pobrita, ostanejo v koži tiste dlačice, ki so potem vidne kot črne pikice in hitreje zasmrdim), se v najhujši vročini zavoham šele čez kaki 2, 3h (če npr. hodim po opravkih).
  • 0
Pablo Picasso

#800 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 April 2012 - 10:11 AM

Ja, čez 15 minut začnem že vohat, čez 2 uri pa raje sploh ne pomislim.
Jaz mam s tem malo večje težave odkar sem na KT.
Ko sem bila najstnica sem se noro potila, prav nenormalno preveč, ampak niti malo ni smrdel ta pot.
Zaj pa se potim bolj malo, no, normalno, ampak pač zasmrdim. Tak da jaz si brez deodoranta ne
predstavljam življenja. Uporabljam na Niveine in se super obnesejo, nikoli ne zasmrdim.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users